Man attaching a bike

ORIGINELE FORD ACCESSOIRES

MAAK EEN GEWELDIGE FORD NOG BETER

Koop nu de accessoires die je nodig hebt voor je Ford. Wij hebben een uitgebreid assortiment Ford-producten en zorgvuldig geselecteerde accessoires van externe leveranciers, die worden gedekt door de eigen garantie van de leverancier. Koop je accessoires online met levering op een adres naar keuze of kies een datum en laat de montage uitvoeren door een door Ford opgeleide monteur.

Open trunk, ready for a trip

TRANSPORT ACCESSOIRES

Bekijk nu ons assortiment met transport accessoires die zijn ontworpen om je Ford nog veelzijdiger te maken. Imperialen en dakkoffers om extra laadvermogen aan je voertuig toe te voegen. Fietsenrekken of ski- en snowboarddragers om kofferbakruimte vrij te maken wanneer je op reis bent. Trekhaken voor aanhangers en caravans. Vloernetten, scheidingswanden en andere slimme manieren om het interieur van je voertuig te organiseren.

 

Bekijk de accessoires

BESCHERMINGSACCESSOIRES

Koop nu je accessoires om je Ford te beschermen tegen veranderende weersomstandigheden en wegcondities? Wij hebben accessoires voor interieurbescherming, zoals stoelhoezen, vloermatten en kofferbakmatten, om je voertuig in goede staat te houden. Voor het exterieur helpen de belastingsbeschermers voor de achterbumper om slijtage door belasting te verminderen. De spatlappen beschermen je lakwerk tegen vuil op de weg. Deze accessoires zijn niet alleen goed voor bescherming. Ze zijn ook ideaal als je op zoek bent naar een upgrade of als je Ford toe is aan een vernieuwing.

 

Bekijk de accessoires

service in a store
Ford wheel with a city view behind

VELGEN EN WIELACCESSOIRES

Ontdek ons brede assortiment originele lichtmetalen Ford-velgen, speciaal ontworpen als aanvulling op je voertuig. Originele lichtmetalen Ford-velgen zien er niet alleen geweldig uit, ze worden ook speciaal voor je model ontworpen door Ford, met hoogwaardige, moderne materialen. We hebben ook een assortiment vervangende onderdelen en accessoires voor je wielen op voorraad, waaronder afsluitbare wielmoeren, wieldoppen en middendoppen.

 

Bekijk de accessoires

Ford coffee holder

LIFESTYLE-COLLECTIE

Trakteer je auto op een samengestelde collectie van producten die het erfgoed van Ford eer aan doen en onze meest iconische ontwerpen bevatten.

Ontdek de collectie

Klik op onderstaande links voor meer informatie