De nieuwe Ford Mustang®

DE BESTE. OOIT.

PRIJS (INCL. BTW) VANAF

€ 131.900,-

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto? Klik hier voor een GRATIS Taxatie!

Ontdek de 7e generatie van de Ford Mustang. Standaard uitgerust met een 5.0 liter V8-motor met het karakteristieke Mustang geluid. Een ultramodern interieur met een digitale cockpit die is in te stellen naar jouw wensen. De legendarische Mustang is verkrijgbaar als fastback of convertible.

0-100 km/uPerformance statistics based on the Mustang Dark Horse

0 s

Max. vermogenPerformance statistics based on the Mustang Dark Horse

0 pk

Max. koppelPerformance statistics based on the Mustang Dark Horse

0 Nm

Dit is jouw vertrekpunt

Ontdek wat hem anders maakt met onze interactieve 360-gradenweergave.

 

Bekijk hem nu

Geïnspireerd op de eerste generatie Mustang met een slank silhouet en een onvergetelijk stijlvol voorkomen. De voorkant met het kenmerkende Mustang embleem op de grill en de koplampen met drie led balken geeft ook de zevende generatie het karakteristieke Mustang uiterlijk. De 19” velgen en de gelakte performance remklauwen maken hem helemaal af.

Eigentijds Mustang interieur

Een door het circuit geïnspireerd stuurwiel met vlakke onderkant garandeert een circuitwaardige besturing. Altijd met premium leren stoelen met een zachte afwerking. Handgeschakelde zes of automatische tienversnellingsbak met SelectShift en schakelflippers.

Mustang® Dark HorseTM

*Gesloten circuit. Professionele bestuurder. Probeer dit niet zelf. Europese specificaties kunnen afwijken.

Mustang Performance

CGI-animatie met imitatie van een professionele bestuurder op een gesloten circuit. Probeer dit niet zelf. Model van een achterspoiler die beschikbaar is vanaf april.

Krachtige 4e generatie 5,0-liter Ti-VCT V8 Coyote-motor, 453 pk en 540 Nm koppel, plus een uitgebreid pakket aan slimme technologie. Van 0 tot 100 km/u in 4,4 secondenPerformance statistics based on the Mustang Dark Horse

 

Ervaar de prestaties

 

 

Hoogwaardige Brembo™-remmen met 19-inch remklauwen leveren indrukwekkende remkracht. Sperdifferentieel voor betere acceleratie en bochtenwerk op het circuit. Uitlaat met actieve klep om het gebrul van de motor te controleren: Stil, Normaal, Sport of Circuit.

Mustang Technologie

All-New Ford Mustang using active pothole mitigation

Active Pothole Mitigation

Het systeem detecteert en beschermt tegen plotselinge schokken en voorkomt dure reparaties. De moderne technologie houdt de carrosserie en stuur- en reminput in de gaten om kuilen te detecteren en het stuur over te nemen, voordat je in een kuil rijdtDriver-assist features Mustang DSe.

Person driving an All-New Ford Mustang convertible

Bestel nu jouw icoon!

De beste. Ooit. Ervaar zelf waarom de Mustang al 60 jaar de benchmark is.

Vind jouw Ford Agent

Mustang®-uitvoeringen

Mustang accessoires

  

  

Stel jouw eigen icoon samen

Ford Mustang driving into the sunset

© 2024 Ford Motor Company. Mustang, Dark Horse, SYNC, SelectShift en FordPass zijn handelsmerken van Ford of zijn gelieerde ondernemingen. Brembo is een handelsmerk van Brembo SpA gebruikt met toestemming. MagneRide is een handelsmerk van BMI Group gebruikt met toestemming. B&O is een handelsmerk van Bang & Olufsen Group gebruikt met toestemming. TREMEC is een handelsmerk van KUO Group gebruikt met toestemming..