FORD-ABONNEMENTEN

JOUW FORD. NOG BETER.

 

Ga naar jouw Ford-account

 

Maak hieronder kennis met onze abonnementen of meld je aan bij jouw Ford-account om te zien welke beschikbaar zijn voor jouw voertuig.

BLIJF VERBONDEN. WAAR JE OOK HEENGAAT.

VOLLEDIG OPGELADEN VRIJHEID

600.000+ oplaadpunten. 1 gebruiksvriendelijke app. Zo essentieel dat we de toegang gratis hebben gemaakt. Je hoeft alleen het BlueOvalTM Charge Network te activeren.Tooltip

BLUEOVALTM CHARGE NETWORK MET IONITYTooltip

€ 149 / jaar
Gratis proefperiode van 1 jaar

Voertuigen met dit abonnementTooltip

Altijd toegangelijk en ultrasnel opladen

IONITY-stations bevinden zich langs belangrijke snelwegen in Europese landen en zijn een snellere optie om je Ford EV op te laden. Bespaar tot 50% op IONITY-snelladen met ons abonnement.

BlueOval™ Charge Network


De aanbieding “Gratis proefperiode van 1 jaar” is uitsluitend van toepassing op Mustang Mach-E voertuigen waarbij het abonnement vóór 30 juni 2024 geactiveerd is.

KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN?

Explore icon

1. ONTDEKKEN

Bekijk welke abonnementen beschikbaar zijn voor je voertuig door je aan te melden bij je Ford-account en naar 'Abonnementen' te gaan.

Choose icon

2. KIEZEN

Selecteer 'Proefperiode activeren' om je te abonneren en volg de stappen om van je abonnement te profiteren. Je kunt op elk moment opzeggen.

Start icon

3. STARTEN

Behoud toegang tot de door jou gekozen functies via een betaald abonnement zodra je proefperiode is afgelopen, door dezelfde stappen te volgen om te verlengen.

We zijn er om je te helpen

Ga naar onze pagina voor ondersteuning en veelgestelde vragen voor nuttige tips om het maximale uit je voertuig te halen.

Veelgestelde vragen