A person in the driver's seat of a Ford car

EEN ABONNEMENT OP FORDPASS

HAAL ALLES UIT JE FORD

Profiteer van alle mogelijkheden van je Ford door je te abonneren op het BlueOval™ oplaad netwerk, de verbeterde beveiliging van FordSecure en Connected Navigatie.

Close up of steering wheel, centre console and SYNC 4 touchscreen

ZORGELOOS RIJDEN MET LIVE TRAFFIC NAVIGATIE

Verkrijgbaar voor voertuigen met FordPass ConnectFordPass Connect Subscription and SYNC 3Sync 3 subscription. Ga altijd zorgeloos op reis, met informatie over het plaatselijke verkeer die je rechtstreeks in je auto ontvangt, zodat je je routes beter kunt plannen en vertragingen kunt vermijden Ford Account voor meer informatie..

LIVE TRAFFIC

Dankzij live monitoring vind je de snelste route op basis van de actuele verkeerssituatie.

De routebeschrijving kan ook worden aangepast als er files op je route worden gesignaleerd.

Cockpit view of a Ford, with the traffic ahead seen through the windshield.
FordPass Subscriptions Live Traffic

LOKALE GEVARENINFORMATIE

Dankzij geactualiseerde gegevens die worden uitgewisseld tussen lokale autoriteiten en andere aangesloten voertuigen, kunnen eventuele gevaren worden gesignaleerd nog voordat je ze zelf opmerkt. Via waarschuwingen op het instrumentenpaneel word je op de hoogte gebracht van eventuele defecte voertuigen, drukte op de weg, gladde wegen, slechte weersomstandigheden, en nog veel meer.

ACTIVEER FORDPASS CONNECT OM LIVE TRAFFIC EN LOKALE GEVARENINFORMATIE TE GEBRUIKEN

Meld je aan bij je Ford Account om je abonnement op Live Traffic en lokale gevareninformatie te beheren.

Inloggen       Aanmelden

Close up of steering wheel, centre console and SYNC 4 touchscreen

ALTIJD UP-TO-DATE

Met de cloudverbinding van Ford SYNC 4 beschik je altijd over de meest recente navigatie informatie. Je krijgt onder meer de nieuwste wegenkaarten, verkeers- en weerberichten en actuele prijzen voor parkeren, brandstof en oplaadstations Ford Account voor meer informatie..

FordPass Subscriptions Connected Navigation

CONNECTED NAVIGATIE

Beschikbaar voor alle nieuwe voertuigen die zijn uitgerust met Ford SYNC 4 en FordPass ConnectFordPass Connect Subscription. Connected Navigatie zorgt ervoor dat de kaarten van je auto altijd zijn bijgewerkt met de meest recente informatie over de wegen, maar ook over actuele brandstofprijzen en weerberichten. Dankzij de ingebouwde kaart weet je altijd waar je naartoe gaat, zelfs in gebieden met weinig bereik.

LIVE TRAFFIC

Dankzij live monitoring vind je de snelste route op basis van de actuele verkeerssituatie. De routebeschrijving kan eenvoudig worden aangepast wanneer er files op je route worden gesignaleerd.

Cockpit view of a Ford, with the traffic ahead seen through the windshield.
FordPass Subscriptions Live Traffic

LOKALE GEVARENINFORMATIE

Dankzij geactualiseerde gegevens die worden uitgewisseld tussen lokale autoriteiten en andere aangesloten voertuigen, kunnen eventuele gevaren worden gesignaleerd nog voordat je ze zelf opmerkt. Via waarschuwingen op het instrumentenpaneel word je op de hoogte gebracht van eventuele defecte voertuigen, gladde wegen, slechte weersomstandigheden en nog veel meer.

Side view of the Ford Fiesta

AACTIVEER FORDPASS CONNECT OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CONNECTED NAVIGATIE

Meld je aan bij je Ford Account om je abonnement op Connected Navigatie te beheren. 
 

Inloggen       Aanmelden

BlueOvalTM Charge Network

OPENBAAR OPLADEN IS NU NOG GEMAKKELIJKER

Met het BlueOval™ oplaadnetwerk wordt het opladen van je voertuig nog makkelijker. Na één keer aanmelden kun je probleemloos gebruik maken van pay-as-you-go bij meer dan 300.000 openbare oplaadpunten in Europa.

Yellow Ford Mustang Mach-E Charging at a charging station

BLUEOVAL™ OPLAADNETWERK

Het BlueOval™ is een combinatie van verschillende openbare oplaadnetwerken. Hierdoor kan je op basis van pay-as-you-go eenvoudig terecht bij meer dan 300.000 openbare oplaadstations in heel Europa. Allemaal via één account en één app. Zodra je je hebt aangemeld voor de gratis proefperiode, krijg je automatisch toegang tot het volledige netwerk.

BLUEOVAL™ OPLAADNETWERK
IONITY TOEGANG

Laad je auto in slechts 10 minutenMach-E met RWD Subscription tot 90 km op met de snelle openbare oplaadvoorzieningen van IONITY. Zo kan je langere afstanden afleggen en hoef je minder vaak te stoppen langs de snelweg om de auto op te laden. Bij het opladen met IONITY wordt 100% hernieuwbare energie gebruikt om emissievrij te rijden. Probeer nu gratis voor één jaar. Na de gratis proefperiode loopt het IONITY abonnement over in een betaald abonnement. Meer informatie hierover vind je terug in de FordPass-app onder abonnementen.

Silver Mustang Mach-E charging at an IONITY charging station
Image showing the BlueOval charge card.

BLUEOVALTM OPLAADPAS

Met de BlueOval™ oplaadpas in het handschoenkastje van je auto kun je probleemloos betalen voor oplaadbeurten zonder je gegevens bij elke laadpaal in te moeten voeren. 

Activeer je abonnement en koppel je bankpas via de FordPass-app. Daarna hoef je alleen nog maar naar een oplaadpunt te rijden en de auto aan te sluiten om het laden te starten. De oplaadkosten worden automatisch van je rekening afgeschreven, waardoor je niet meer hoeft te betalen bij het oplaadpunt.

PLUG AND CHARGE

Steeds meer opladers in het BlueOval™ oplaadnetwerk, waaronder IONITY, zijn nu uitgerust met Plug and Charge. Dit betekent dat het opladen automatisch wordt geactiveerd door de auto simpelweg aan de lader te hangen bij een openbare laadpaal. Het bedrag wordt na afloop automatisch van je rekening afgeschreven dus je hoeft geen smartphones of creditcards meer te gebruiken bij het oplaadpunt.

A man looking at a smartphone while charging a car
A phone showing the FordPass App on its screen sitting on a desk next to some car keys.

GEMAKKELIJK OPLADEN MET FORDPASS

De FordPass-app maakt het opladen van je auto extra gemakkelijk. Activeer je abonnementen, navigeer moeiteloos naar een van de 300.000 oplaadpalen in het BlueOval™ oplaadnetwerk en houd via de app de oplaadstatus van je auto bij.

Side view of the Ford Mustang

ABONNEER JE OP HET BLUEOVAL™ OPLAADNETWERK VIA JE FORD ACCOUNT

Inloggen       Aanmelden

Ford Car with SecuriAlert logos floating over it.

GEEN ZORGEN OMTRENT JE AUTO DOOR DE EXTRA BEVEILIGINGSLAGEN

Blijf op de hoogte van de beveiliging van je auto door middel van smarthpone meldingen die verschijnen wanneer er onverwachte activiteiten rondom het voertuig worden gedetecteerd. In het onwaarschijnlijke geval waarin je auto gestolen is, staan onze medewerkers van het callcenter van de gestolen voertuigen dienst voor je klaar om te helpen.Ford Account voor meer informatie.Ford Secure Subscription

Blue Ford Mustang Mach-E with SecuriAlarm

SECURIALERT

Voor extra veiligheid kan je bij het verlaten van de auto SecuriAlert activeren. Je kunt daarnaast ook de FordPass-app gebruiken voor het inplannen van tijden waarop je de auto in- of uitschakelt, afhankelijk van je routine. In dit geval ontvang je rechtstreeks meldingen via de app als er onverwachte voertuigactiviteiten worden gedetecteerd. Bijvoorbeeld een poging tot inbraak. FordPass deelt vervolgens het tijdstip en de beschrijving van het SecuriAlert-alarm met je smartphone.

GESTOLEN VOERTUIGEN DIENST

Dit is de persoonlijke 24-uursbeveiliging van je voertuig. Zodra er een poging wordt gedaan om je voertuig binnen te dringen, weg te slepen of te saboteren, krijg je een melding. Wanneer de functie is geactiveerd kan de dief je voertuig niet starten en wordt het voertuig in de 'volgmodus' gezet. Zo kan het callcenter van de gestolen voertuigen dienst de exacte locatie bepalen. Zij zullen de politie informeren over de locatie en je op de hoogte houden van de opsporingDe app contact.

A woman holding a smartphone looking outside the window
A Ford car driving around an office complex and breaking through a shield graphic.

LOCATIE ALERT

Blijf in contact met je voertuig. Kies een locatie, zoals je huis of kantoor, en maak er vervolgens naar eigen inzicht een digitale omheining omheen. Je krijgt een melding wanneer je voertuig dit door jou afgegrensde gebied binnen rijdt of verlaat, zodat je altijd weet waar je voertuig zich bevindt, zelfs wanneer je het uitleent aan familie of vrienden. Je kunt de meldingen op elk moment uitschakelen of het geluid van de melding uitzettenBeschikbaar in 2022..

BUURTMELDINGEN

Met buurtmeldingen kunnen jouw Ford en alle andere connected Ford voertuigen in de buurt op elkaar letten. Als een Ford voertuig in de buurt een reeks alarmmeldingen, meldingen van SecuriAlert of Ford Secure detecteert, krijg jij ook een melding. Zo kan je direct controleren of jouw auto veilig is.Beschikbaar in 2023.

A hand holding a smartphone showing the Location Alert in the FordPass App
Side view of the Ford Fiesta

ACTIVEER FORD SECURE VIA JE FORD ACCOUNT

Inloggen     Aanmelden

Woman holding mobile with FordPass app

WE ZIJN ER OM JE TE HELPEN


Ga voor vragen en nuttige tips naar FordPass ConnectFordPass Connect Subscription ondersteuning en veelgestelde vragen om alles uit je voertuig te halen. Je kunt rechtstreeks via de app hulp krijgen van de FordPass assistenten. Onze chatfunctie is hierbij de beste manier om snel een antwoord te krijgen.

Meer over FordPass Connect