SYNC 4 en 4A

SNELLER. SLIMMER. BETER.

De nieuwe generatie SYNC 4 verbindt je met de mensen, plaatsen en apps die je leuk vindt, waar je ook bent. Ons krachtigste SYNC-systeem tot nu toe bied je een verbluffend scherm, naadloze connectiviteit en geavanceerde functies voor elektrische voertuigen.

Voice control demonstration

SPRAAKHERKENNING

SYNC 4 biedt geavanceerde spraakherkenning, waarbij technologie die verbonden is met de cloud voortdurend het vocabulaire bijwerkt. Dankzij de mogelijkheid van SYNC om natuurlijke spraakpatronen te begrijpen, kun je beter praten wanneer je het systeem vraagt een locatie te vinden, muziek af te spelen of tekstberichten te verzenden.

FORD POWER-UP-SOFTWARE-UPDATES

Auto's met FordPass Connect worden gemaakt om steeds beter te worden. Door deze technologie kunnen Ford Power-Up-software-updates 'over-the-air' gedownload worden zodat je auto altijd up to date is.

 

Lees meer

System Update Notification
Wireless control demonstration

DRAADLOZE BEDIENING

Verbind je Apple- of Android-telefoon draadloos met je auto. Toegang tot smartphone-functies via je SYNC-aanraakscherm of met spraakopdrachten, en gebruik je favoriete smartphone-apps met Apple CarPlay® en Android Auto™. Geen kabels nodig.

DIGITALE GEBRUIKERSHANDLEIDING

Open de gebruikershandleiding via het SYNC-aanraakscherm en ervaar een gebruiksvriendelijke visuele gids voor je auto. Tik op de afbeelding van je auto om de informatie te vinden die je nodig hebt. Je vindt er ook een bibliotheek met handige instructievideo's en uitgebreide informatie over voertuigfuncties.

Manual control demonstration

VOERTUIGEN MET SYNC 4

FUNCTIES VAN SYNC 4A

Alles wat SYNC 4 biedt, maar met verbeterde functionaliteit voor volledig elektrische voertuigen.

ONTDEK SYNC 4A

SYNC 4A verbindt je als nooit tevoren met de wereld om je heen. Ervaar geavanceerde routeplanning en spraakherkenning en draadloze smartphone-integratie en -updates.

The look inside the car through the window
Scheme of the car on the phone screen

NIEUWE TECHNOLOGIEEN

Dankzij het grote aanraakscherm van SYNC 4A met mogelijkheid tot gedeeld scherm kun je verschillende functies tegelijk beheren. Met twee keer zoveel verwerkingskracht als de vorige generatie kan het systeem je voorkeuren leren, automatisch aanpassen wat er wordt weergegeven en nuttige suggesties doen terwijl je onderweg bent.

VERBONDEN NAVIGATIE

Dankzij de via de cloud verbonden navigatie van SYNC 4A zijn de kaarten altijd up-to-date en zijn live verkeers- en weergegevens aanwezig voor het plannen van routes in real-time. Het systeem gebruikt ook de accustatus en het rijbereik om routes te optimaliseren en handige oplaadstops onderweg voor te stellen.

Navigation

VOERTUIGEN MET SYNC 4A