SYNC 4 en 4A

SNELLER. SLIMMER. BETER.

De nieuwe generatie SYNC 4 verbindt je met de mensen, plaatsen en apps die je leuk vindt, waar je ook bent. Ons krachtigste SYNC-systeem tot nu toe bied je een verbluffend scherm, naadloze connectiviteit en geavanceerde functies voor elektrische voertuigen.

Voice control demonstration

ONTDEK SYNC 4

SYNC 4 verbindt je als nooit tevoren met de wereld om je heen. Ervaar geavanceerde routeplanning, spraakherkenning, draadloze smartphone-integratie en draadloze-updates, met een verwerkingskracht die twee keer zo groot is als die van de vorige generatie.

VERBONDEN NAVIGATIE

Dankzij de via de cloud verbonden navigatie van SYNC 4A zijn de kaarten altijd up-to-date en zijn live verkeers- en weergegevens aanwezig voor het plannen van routes in real-time. Het systeem gebruikt ook de accustatus en het rijbereik om routes te optimaliseren en handige oplaadstops onderweg voor te stellen.

 

Lees meer

System Update Notification
System Update Notification

SPRAAKHERKENNING

SYNC 4 biedt geavanceerde spraakherkenning, waarbij technologie die verbonden is met de cloud voortdurend het vocabulaire bijwerkt. Dankzij de mogelijkheid van SYNC om natuurlijke spraakpatronen te begrijpen, kun je beter praten wanneer je het systeem vraagt een locatie te vinden, muziek af te spelen of tekstberichten te verzenden.

FORD POWER-UP SOFTWARE UPDATES

Voertuigen met FordPass Connect zijn gebouwd om te evolueren. Dankzij de geavanceerde technologie is het mogelijk om draadloos de Ford Power-Up software updates te downloaden, zodat jouw voertuig altijd up-to-date blijft. 

Lees meer

Manual control demonstration
The look inside the car through the window

DRAADLOZE BEDIENING

Verbind je Apple- of Android-telefoon draadloos met je auto. Toegang tot smartphone-functies via je SYNC-aanraakscherm of met spraakopdrachten, en gebruik je favoriete smartphone-apps met Apple CarPlay® en Android Auto™. Geen kabels nodig.

DIGITALE GEBRUIKERSHANDLEIDING

Open de gebruikershandleiding via het SYNC-aanraakscherm en ervaar een gebruiksvriendelijke visuele gids voor je auto. Tik op de afbeelding van je auto om de informatie te vinden die je nodig hebt. Je vindt er ook een bibliotheek met handige instructievideo's en uitgebreide informatie over voertuigfuncties.

Navigation
Navigation

SYNC 4A

Standaard uitgerust op de Mustang Mach-E en de nieuwe Ranger, Sync4a biedt een navigatiekaart in portret modus met een platte architectuur waardoor je alle mogelijkheden op 1 scherm hebt, zodat je alle functies die je nodig hebt op één scherm kunt vinden. Het systeem kan bovendien leren van jouw voorkeuren, automatisch de weergegeven informatie aanpassen en handige suggesties doen tijdens het rijden.

VOERTUIGEN MET SYNC 4 EN SYNC 4A