SOFTWARE UPDATE

HELP JE VOERTUIG KLAAR VOOR DE TOEKOMST TE MAKEN

Met Software Update ontwikkelt de met SYNC 3 of 4 uitgeruste auto zich voortdurend. Net als je smartphone worden de automatische Software Update van Ford naadloos op de achtergrond gedownload. Je Ford is dus altijd up-to-date en presteert optimaal.

SYNC 3

Software Update zijn beschikbaar voor alle nieuwe Fords die zijn uitgerust met FordPass Connect. Met cloud-connected technologie kunnen firmware-updates en bugfixes voor SYNC 3 op de achtergrond worden uitgevoerd en kunnen volledig nieuwe functies worden geïnstalleerd. Met bepaalde verzekeringsmaatschappijen kun je zelfs je rij-informatie delen om een premie te krijgen die helemaal op je is afgestemd.

Ford Puma on the road
Ford Mach-e on the road

SYNC 4

Ford-voertuigen van de volgende generatie met SYNC 4 en volledig elektrische Fords met SYNC 4A bieden meer connectiviteit en krachtigere updates. Met over-the-air-technologie verbeteren Software Update de SYNC-software en de prestaties, het comfort en de mogelijkheden van je auto.

GEBRUIK VAN SOFTWARE UPDATE MET SYNC 4

Wijzig je updatevoorkeuren via het touchscreen van het voertuig. Je kunt automatische updates accepteren, uitschakelen (ze worden nog steeds gedownload, maar worden pas geïnstalleerd nadat je deze hebt goedgekeurd) of regelmatige updates voor specifieke functies plannen. 

The girl touches the display

AUTOMATISCHE UPDATES

SYNC 4 downloadt automatisch Software Update en installeert deze wanneer je auto wordt uitgeschakeld. De update wordt de volgende keer dat je je auto start voltooid. Zodra de installatie is voltooid, ontvang je een melding via de FordPass-app en op het touchscreen van je auto.

GEPLANDE UPDATES

Sommige Software Update moeten vooraf worden gepland, omdat je auto moet worden uitgeschakeld om deze te kunnen installeren. SYNC 4 laat je weten wanneer deze updates beschikbaar zijn en vraagt je een installatietijd te kiezen. Zodra de installatie is voltooid, ontvang je een melding via de FordPass-app en op het touchscreen van je auto.

Ford Mach-e is charging
Ford Mustang Mach-e on the road

STAP IN

Onze nieuwe, volledig elektrische Mustang Mach-E is nu klaar voor de toekomst met SYNC 4A. Nooit meer tanken en ontdek de nieuwe vorm van vrijheid. 

 

Ontdek de Mach-E