SYNC 3

VERBINDT JOUW AUTO

SYNC 3 verbindt jou met het hart van je Ford. Bellen. Muziek afspelen. Routebeschrijving ophalen. Allemaal vanuit de bestuurdersstoel. Met het touchscreen van 6,5 of 8 inch en de spraakherkenningsfunctie kun je met SYNC 3 een reeks connected functies beheren terwijl je je handen aan het stuur houdt.

Electronic system in the car

INTUITIEVE SPRAAKBEDIENING

Met intuïtieve spraakbediening kun je de connected functies van SYNC 3 eenvoudig beheren. Gebruik eenvoudige, gesproken opdrachten om een routebeschrijving te krijgen, tankstations en laadstations te vinden, te bellen of muziek af te spelen. Bekijk hier de volledige lijst met uitdrukkingen die SYNC 3 begrijpt.

SLIMME NAVIGATIE

SYNC 3 Navigatie brengt je snel naar je bestemming. Met live verkeersinformatie en spraakherkenning is ons satellietnavigatiesysteem een krachtige metgezel op de weg.

Navigation

FORDPASS

SYNC 3 en de FordPass-app zijn de perfecte slimme combinatie. Als je Ford FordPass Connect hebt, koppel je je smartphone met de auto om het vanaf vrijwel elke locatie te starten, te stoppen, te vergrendelen en te ontgrendelen.

 

Lees meer over de FordPass-app

HANDSFREE COMMUNICATIE

Bel en verzend berichten handsfree met SYNC 3. Vertel het systeem met wie je contact wilt opnemen en het doet de rest. SYNC downloadt je contacten en slaat deze ook op, zodat je snel contact kunt opnemen met mensen.

Navigation on the screen

VOERTUIGEN MET SYNC 3