Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

E-TRANSIT CUSTOM RIJBEREIK

Tot zo’n 329 kmE-Transit Custom - Drive Range rijbereik  

Houd mij op de hoogte

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

NEEM EEN KIJKJE

Bekijk onze video voor een geavanceerde blik op de nieuwe E-Transit Custom.

Ford E-Transit Custom

VOLLEDIG ELEKTRISCH, GEHEEL NIEUWE FUNCTIES

De innovatieve, optionele Pro Power Onboard-technologie levert maximaal 2,3 kW vermogen. Zo kun je je machines en apparatuur ook onderweg en op locatie van stroom voorzien.

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard

DE HELE DAG DOOR ENERGIE

Gebruik je gereedschap, waar je ook moet werken. De Pro Power Onboard-technologie levert maximaal 2,3 kW voor het aansluiten van je elektrische gereedschap, lampen, laptops of andere apparaten terwijl je op locatie bent.

Ford Transit Custom Limited parked at port loading bay

SNELLADEN

Maximaliseer je uptime met DC-snelladen, waarmee je je bestelwagen in slechts 39 minuten van 10% naar 80% oplaadtE-Transit Custom - Charging. Zo blijft je wagenpark in beweging en je bedrijf efficiënt.

SLIM OPLADEN

SLIM WERKEN

GEREEDSCHAP VOOR JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Of je nu met één of vijf voertuigen werkt, FordPass Pro geeft je de mogelijkheid om je voertuigen in goede staat te houden. Met de gratis app kun je de locatie en status van je voertuig bekijken, de deuren op afstand vergrendelen of ontgrendelen, oplaadschema's beheren en nog veel meer.Overall FordPass Connect disclamier

Ontdek de details FordPass Pro

FORD TELEMATICS

Heb je een wagenpark van meer dan 5 voertuigen? Ford Telematics kan helpen de productiviteit te maximaliseren en de stilstand van je voertuigen te minimaliseren. Met datagestuurde inzichten kun je de dagelijkse activiteiten van je wagenpark begrijpen. Je kunt snel de status van het voertuig bekijken en de productiviteit verbeteren door problemen die aandacht vereisen snel op te lossen.E-Transit Telematics

Ontdek de details Ford Telematics

Ford Pro Telematics Live Map view

HET ASSORTIMENT

EEN OPLOSSING VOOR ELK BEDRIJF

Klik op onderstaande links voor meer informatie