Man walking near parked Kuga

FORD PROTECT VERLENGDE GARANTIE

FORD GARANDEERT JE ZORGELOOS AUTORIJDEN TOT TWEE JAAR NA DE EERSTE KENTEKENREGISTRATIE VAN JE AUTO.

Met Ford Protect Verlengde Garantie kan je je garantie verlengen tot 4, 5 of 8 jaar en is daarmee de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten! Daar komt bij dat, wanneer je besluit je Ford te verkopen, Ford Protect overdraagbaar is. Dat kan resulteren in een gunstigere restwaarde en een voordeel voor de volgende eigenaar. Ford Protect Verlengde Garantie kan worden aangevraagd bij de Ford Service Partner waar het voertuig is aangeschaft.

BESCHERMING OP MAAT

Je bepaalt zelf de duur van je verlengde garantie: van 4 (2+2), 5 (2+3) of 8 jaar (2+6) en van 80.000 tot maximaal 200.000 kilometer. Als je niet direct bij aankoop van de auto over de verlengde garantie hebt beslist, dan kun je de Ford Protect Verlengde Garantie later alsnog aanschaffen, maar niet later dan 24 maanden na de eerste kentekenregistratie van jouw Ford.

Ford Protect varianten en adviesprijzen (PDF 94KB)

Ford Protect For New Vehicles
Ford Protect Service Plans

UITGEBREIDE DEKKING

Bijna alle reparaties, gedurende de duur van je verlengde garantie, vallen onder de dekking van Ford Protect Verlengde Garantie. Kosten van het normale onderhoud of voor vervanging van slijtageonderdelen (zoals bijvoorbeeld ruitenwissers, remblokken en banden), vallen niet onder de verlengde garantie.

Ford Protect Verlengde Garantie Algemene Voorwaarden (PDF 769 KB)