Man walking near parked Kuga

FORD PROTECT VERLENGDE
GARANTIEVERZEKERING

FORD GARANDEERT JE ZORGELOOS AUTORIJDEN TOT TWEE JAAR NA DE EERSTE KENTEKENREGISTRATIE VAN JE AUTO.

Met de Ford Protect Verlengde Garantieverzekering kan je je garantie verlengen tot 5 of 8 jaar en is daarmee de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten! Daar komt bij dat, wanneer je besluit je Ford te verkopen, Ford Protect overdraagbaar is. Dat kan resulteren in een gunstigere restwaarde en een voordeel voor de volgende eigenaar. De Ford Protect Verlengde Garantieverzekering wordt aangeboden door Allianz Global Assistance en kan worden aangevraagd bij de Ford Service Partner waar het voertuig is aangeschaft.

BESCHERMING OP MAAT

Je bepaalt zelf de duur van je verlengde garantieverzekering: van 5 (2+3) tot 8Tooltip jaar (2+6) en van 100.000 tot maximaal 200.000 kilometer.

Als je niet direct bij aankoop van de auto over de verlengde garantieverzekering hebt beslist, dan kun je Ford Protect later alsnog aanschaffen, maar niet later dan 24 maanden na de eerste kentekenregistratie van jouw Ford.

Ford Protect varianten en adviesprijzen (PDF 119KB)

Ford Protect For New Vehicles
Ford Protect Service Plans

UITGEBREIDE DEKKING

Bijna alle reparaties, gedurende de duur van je verlengde garantieverzekering, vallen onder de dekking van Ford Protect. Kosten van het normale onderhoud of voor vervanging van slijtageonderdelen (zoals bijvoorbeeld ruitenwissers, remblokken en banden), vallen niet onder de verlengde garantieverzekering.

Ford Protect Garantieverzekering Algemene Voorwaarden (PDF 581 KB)