EEN OPLOSSING VOOR ELK BEDRIJF

KIES JE AANDRIJFLIJN

Ford electric vehicle charger plugged into a blue ford vehicle

E-TRANSIT CUSTOM

MAXIMALE RIJBEREIK VAN 329320-serie L1H1 KM

Lees meer

INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2024

Een winnaar voor jouw bedrijf? De Nieuwe Transit Custom, Europa's best verkochte 1-tons bestelauto, heeft de prestigieuze International Van of the YEAR 2024 gewonnen. Een prijswinnaar waar jij ook in kunt rijden.

ONTDEK WAT HEM ANDERS MAAKT

NEEM EEN KIJKJE

Bekijk onze video voor een geavanceerde blik op de nieuwe E-Transit Custom.

Ford E-Transit Custom
Ford Transit Custom Limited parked, Person making a delivery

SLIM BEZORGEN

Handrem erop, motor uit, voertuig beveiligd. Delivery AssistOptioneel pakket. Beschikbaar medio 2024. automatiseert veelvoorkomende taken die chauffeurs bij elke stop nodig hebben.

Ford Transit Custom Limited parked at port loading bay

SLIM BEHEER

Verbonden met Ford Pro TelematicsFord Pro™ E-Telematics is twaalf maanden gratis vanaf de startdatum van de garantie op de E-Transit Custom of de FordPass Pro-appDe FordPass-app kan worden gedownload op compatibele smartphones. FordPass™, voor maximale productiviteit en veiligheid.

SLIM RIJDEN

Dankzij geavanceerde rijhulpsystemen en het optionele AWD-systeem, wordt rijden, parkeren en werken, slimmer en veiligerDriver Assist-functies zijn bedoeld als aanvulling..

FORDLiive

FORDLiive is een connected uptime-systeem, dat complementair is met alle Ford Pro™-voertuigen en helpt om jouw voertuigen operationeel en op de weg te houden. FORDLiive wordt geactiveerd vanaf de aflevering van het voertuig voor in aanmerking komende klanten en voertuigenFORDLiive vehicle data lite en gebruikt een beperkt aantal gegevens van verbonden voertuigen om een snellere voertuigdiagnose te ondersteunen en om ons te helpen onze producten en diensten te verbeteren.

Ontdek meer

FORDLiive banner

GEREEDSCHAP VOOR JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Of je nu met één of vijf voertuigen werkt, FordPass Pro geeft je de mogelijkheid om je voertuigen in goede staat te houden. Met de gratis app kun je de locatie en status van je voertuig bekijken, de deuren op afstand vergrendelen of ontgrendelen, oplaadschema's beheren en nog veel meer.Overall FordPass Connect disclamier

Ontdek FordPass Pro

FORD TELEMATICS

Heb je een wagenpark van meer dan 5 voertuigen? Ford Telematics kan helpen de productiviteit te maximaliseren en de stilstand van je voertuigen te minimaliseren. Met datagestuurde inzichten kun je de dagelijkse activiteiten van je wagenpark begrijpen. Je kunt snel de status van het voertuig bekijken en de productiviteit verbeteren door problemen die aandacht vereisen snel op te lossen.E-Transit Telematics

Ontdek Ford Telematics

Ford Pro Telematics Live Map view

FORD TRANSIT CUSTOM MS-RT

Adembenemend sportief ontwerp, op maat gemaakte interieurupgrades en een niet te missen aanwezigheid op de weg. De Ford Transit Custom MS-RT is, met zijn onderscheidende karakter en onvermoeibare prestaties, je betrouwbare metgezel, welke uitdaging je ook aangaat.

Ontdek

ford transit custom msrt green front

HET ASSORTIMENT

Klik op onderstaande links voor meer informatie