• Max loadspace
    MAXIMALE LAADRUIMTE
  • Max gross payload
    MAX. TOELAATBAAR LAADVERMOGEN
  • ELECTRIC DRIVING RANGE
    ELEKTRISCH RIJBEREIK
  • STEL SAMEN

DE NIEUWE FORD TRANSIT CUSTOM

Europa's bestverkochte bestelwagenRijd niet wanneer je wordt afgeleid of een mobiel apparaat gebruikt. is vernieuwd en verbeterd.

Bekend om zijn kracht en betrouwbaarheid en nu met een vernieuwd ontwerp. De nieuwe Transit Custom is helemaal opnieuw ontworpen met de nieuwste generatie connectiviteit en productiviteit als uitgangspunten.

Kies je voor een verbeterde traditionele dieselmotor of voor een revolutionaire elektromotor? De Transit Custom biedt beide mogelijkheden. De nieuwe E-Transit Custom combineert de bestaande legendarische eigenschappen met nog meer efficientieHet geschatte elektrische rijbereik heeft betrekking op de volledig elektrische E-Transit Custom en emissievrij transport. Zo zorgen wij er voor dat jij zorgeloos aan het werk blijft, altijd en overal.

Slimme, nieuwe ontwerpfuncties maken van je bestelwagen een mobiel kantoor. In combinatie met een scala aan intelligente software en Ford Pro-connectiviteitstools, helpen ze je de inzetbaarheid van je voertuig te maximaliseren en de productiviteit te verhogen: je bedrijfswagen heeft nog nooit zo hard voor je gewerkt.

KIES JE CARROSSERIESTIJL

KIES JE AANDRIJFLIJN

Kies uit een reeks geavanceerde diesel en (volledig) elektrische aandrijflijnen.

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

TRANSIT CUSTOM  RIJBEREIK

Tot zo’n 324 kmE-Transit Custom Range rijbereik  

Houd mij op de hoogte

ONTDEK WAT HEM ANDERS MAAKT

NEEM EEN KIJKJE

Bekijk onze video voor een geavanceerde blik op de nieuwe E-Transit Custom.

Ford E-Transit Custom
Ford Transit Custom Limited parked, Person making a delivery

SLIM BEZORGEN

Handrem erop, motor uit, voertuig beveiligd. Delivery AssistOptioneel pakket. Beschikbaar medio 2024. automatiseert veelvoorkomende taken die chauffeurs bij elke stop nodig hebben.

Ford Transit Custom Limited parked at port loading bay

SLIM BEHEER

Verbonden met Ford Pro TelematicsFord Pro™ E-Telematics is twaalf maanden gratis vanaf de startdatum van de garantie op de E-Transit Custom of de FordPass Pro-appDe FordPass-app kan worden gedownload op compatibele smartphones. FordPass™, voor maximale productiviteit en veiligheid.

SLIM RIJDEN

Dankzij geavanceerde rijhulpsystemen en het optionele AWD-systeem, wordt rijden, parkeren en werken, slimmer en veiligerDriver Assist-functies zijn bedoeld als aanvulling..

GEREEDSCHAP VOOR JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN

SLIM DESIGN

De nieuwe Transit Custom heeft verbeterde verhoudingen; met een lagere instaphoogte voor eenvoudigere toegang tot de cabine, een handig doorlaadluik onder de bijrijdersbank (op Limited) en een hoogte onder de 2,0 m, ideaal voor ondergrondse parkeerplaatsen.

Ford Transit Custom profile view

HET ASSORTIMENT

Use our useful links below to find out more information