• Max loadspace
    MAXIMALE LAADRUIMTE
  • Max gross payload
    MAX. TOELAATBAAR LAADVERMOGEN
  • ELECTRIC DRIVING RANGE
    ELECTRIC DRIVING RANGE
  • STEL SAMEN

DE NIEUWE FORD TRANSIT CUSTOM

Europa's bestverkochte bestelwagenBest selling van Transit Custom is vernieuwd en verbeterd.

Bekend om zijn kracht en betrouwbaarheid en nu met een vernieuwd ontwerp. De nieuwe Transit Custom is helemaal opnieuw ontworpen met de nieuwste generatie connectiviteit en productiviteit als uitgangspunten.

Kies je voor een verbeterde traditionele dieselmotor of voor een revolutionaire elektromotor? De Transit Custom biedt beide mogelijkheden. De nieuwe E-Transit Custom combineert de bestaande legendarische eigenschappen met nog meer efficientiePlug-in hybrid powertrains en emissievrij transport. Zo zorgen wij er voor dat jij zorgeloos aan het werk blijft, altijd en overal.

Slimme, nieuwe ontwerpfuncties maken van je bestelwagen een mobiel kantoor. In combinatie met een scala aan intelligente software en Ford Pro-connectiviteitstools, helpen ze je de inzetbaarheid van je voertuig te maximaliseren en de productiviteit te verhogen: je bedrijfswagen heeft nog nooit zo hard voor je gewerkt.

NEEM EEN KIJKJE

Bekijk onze video voor een geavanceerde blik op de nieuwe E-Transit Custom.

Ford E-Transit Custom

KIES JE AANDRIJFLIJN

Kies uit een reeks geavanceerde diesel- en EV-aandrijflijnen.

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

TRANSIT CUSTOM  RIJBEREIK

Tot zo’n 380 kmE-Transit Custom Range rijbereik  

Houd mij op de hoogte

GEREEDSCHAP VOOR JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN

JOUW MOBIELE KANTOOR

Maak van de Transit Custom je mobiele kantoor. Ford SYNC 4Sync 4 attention biedt verbeterde connectiviteit dankzij een nieuw 5G-modem, naadloze smartphone-integratie, 13 inch touchscreen, spraakherkenning en live verkeersinformatie om je route effectiever te kunnen plannen. Slimme ontwerpaanvullingen zijn onder meer handige opbergruimte tussen de voorstoelen, extra USB-aansluitingen en een innovatief kantelbaar stuurwiel. Hiermee creëer je in je geparkeerde bestelwagen een bureau, ideaal voor je laptop of tijdens de lunch.

Ford Pro integrated service dashboard on tablet

FORD PRO: HET BREIN ACHTER DE KRACHT

Meer dan een eenvoudige bestelwagen: de nieuwe Transit Custom is slechts één deel van een volledig geïntegreerde Ford Pro-oplossing. Ford Pro omvat een pakket intelligente softwaretoepassingen en tools voor wagenparkbeheer - zoals Ford Pro E-TelematicsFord Pro E-Telematics free trial en FordPass ProFordPass Pro app extended. Allemaal naadloos verbonden. Dit alles helpt om de inzetbaarheid van voertuigen te verhogen en de productiviteit van je bedrijf te maximaliseren.

DE HELE DAG DOOR ENERGIE

Gebruik je gereedschap, waar je ook moet werken. De E-Transit Custom is verkrijgbaar met Pro Power Onboard-technologie, zodat je je elektrische gereedschap, lampen, laptops of andere apparaten kunt aansluiten terwijl je op locatie bent.

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard
Ford E-Transit Custom in blue grill close-up

INDRUK ACHTERLATEN

Het nieuwe exterieur van de E-Transit Custom bezit kenmerkende koplampen die door middel van een LED-strip met elkaar verbonden zijn over de gehele breedte van de motorkap. Het futuristische en praktische design van de grille zal zorgen voor veel aandacht.

Ford E-Transit Custom side view on red background

SLIM DESIGN

De nieuwe Transit Custom heeft verbeterde verhoudingen; met een lagere instaphoogte voor eenvoudigere toegang tot de cabine, extra brede zijschuifdeuren en een hoogte onder de 2,0 mSub 2.0 m height, ideaal voor ondergrondse parkeerplaatsen.

Driver assist parallel parking graphic

DRIVER ASSIST-TECHNOLOGIE

Parkeren in een drukke straat of een krappe parkeerplaats kan lastig zijn. Maar de Active Park Assist van de nieuwe Transit Custom en de geavanceerde 360-gradencamera met split-screenweergave maken het eenvoudigDriver-assist features are supplemental Transit Custom.

Keyless start close up

KEYLESS ENTRY & START

Met het sleutelloze systeem van Ford kun je instappen en je voertuig starten zonder op zoek te moeten naar de sleutels. Als je je sleutel maar bij je hebt.

Man sitting

Ontdek de nieuwste aanbiedingen voor de nieuwe Ford Custom

Bekijk alle aanbiedingen

Ford E-Transit Custom in red three quarter view

DE NIEUWE GENERATIE FORD TRANSIT CUSTOM

Houd mij op de hoogte

Klik op onderstaande links voor meer informatie