FordLiive

FORDLIIVE 

CONNECTED UPTIME SYSTEEM

FORDLIIVE

HOUD JE BEDRIJFSWAGENS EN JE BEDRIJF GEZOND

Als bedrijfswagens stilvallen, vallen bedrijven stil. Daarom vinden wij dat het geen bijzaak mag zijn om je bedrijfswagens in goede staat te houden.

Maak kennis met FORDLiive voor slimmere onderhoudsbeslissingen, snelle doorlooptijden en specifieke, datagestuurde technische ondersteuning. FORDLiive is een geïntegreerd producten- en dienstenpakket om de productiviteit van je verbonden Ford bedrijfswagen te maximaliseren.

 

man in high viz jacket in building site looking at his mobile phone with FordPass Pro

VOORSPRONG MET SLIMME ONDERSTEUNING

Elke klant met een verbonden Ford bedrijfswagen profiteert van een reeks slimme functies om de bedrijfswagens optimaal te laten presteren. Wagenparkbeheerder? Startende kleine ondernemer? Maakt niet uit, als zakelijke klant profiteer je van alle voordelen.

Lees meer

FORD PRO™ SERVICE 

Wij zetten ons in om de downtime van je bedrijfswagen te minimaliseren, je productiviteit te maximaliseren en ongemakken en kosten te beperken. Profiteer van een reeks specialistische mogelijkheden, waaronder verruimde openingstijden, snel onderhoud terwijl je wacht en eenvoudige toegang tot het online boeken van onderhoud.

Lees meer

alt
FORDLiive Centres

FORDLIIVE CENTRA

FORDLiive centra zijn essentieel om je bedrijfswagen in goede staat te houden. Ze benutten de kracht van het bredere Ford netwerk en de partnerships met pechhulp diensten om zowel onze klanten als dealers te ondersteunen.

Lees meer

FORD FLEET MANAGEMENT

Ford Fleet Management biedt SLA's op maat om de uptime te maximaliseren, de onderhoudskosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen.

Met behulp van Ford Telematics kunnen we de staat van de bedrijfswagen in realtime controleren, proactief onderhoud en reparaties voorstellen en deze plannen wanneer het de berijders en je bedrijf het beste uitkomt.

En als een bedrijfswagen uitgebreidere werkzaamheden nodig heeft, kun je kiezen uit geschikt vervangend vervoer. Je bedrijf kan dus zonder onderbreking doorwerken.

Lees meer

man in office in front of computer