FORD PERFORMANCE-AUTO'S

Mustang, Ranger Raptor, Fiesta ST en Focus ST. In deze sensationele line-up maak je kennis met onze Ford Performance-afdeling. 

Op basis van de vaardigheden, kennis en ervaring opgedaan bij Ford Racing, Team RS en andere speciale voertuigwerkzaamheden, wordt Ford Performance gelanceerd met een duidelijke missieverklaring: 'Innovatie door prestaties'.

KENMERKEN OM OP TE LETTEN IN DE PERFECTE PERFORMANCE-AUTO

Green Ford Focus ST-Line three quarter angle

FOCUS ST

De gloenieuwe Focus ST is een hatchback met een 2,3-liter EcoBoost-benzinemotor die naar verwachting een indrukwekkend koppel van 420 Nm en een vermogen van 280 pk zal leveren.

 

Ontdek de Focus ST

MUSTANG

De Mustang is een geavanceerdere en krachtigere sportauto dan ooit. Kies uit de 5,0-liter V8-motor of de 2,3-liter Ford EcoBoost-motor. Welke motor je ook verkiest, je geniet van een soepele en reactieve handgeschakelde 6-versnellingsbak of een geraffineerde automatische transmissie met 10 versnellingen. En met een volledig onafhankelijke voor- en achterwielophanging en een geavanceerde lichtgewicht carrosserie ben je verzekerd van een nauwkeurige besturing en een opmerkelijke rijdynamiek. Je kunt je Mustang ook als coupé of als cabriolet gebruiken.

 

Ontdek de Mustang

Yellow Ford Mustang on a road
Green Fiesta ST parked by sunset

FIESTA ST

De Fiesta ST is krachtiger, responsiever en leuker om mee te rijden dan ooit. Een 1.5-liter EcoBoost-motor levert het vermogen dat je wilt en de efficiëntie die je nodig hebt. Het nauwkeurig afgestemde chassis en de wielophanging zorgen voor de ultieme Fiesta-rijervaring. Deze hatchback met zijn opvallende Ford Performance-styling is speciaal ontworpen voor je plezier.

 

Ontdek de Fiesta ST

RANGER RAPTOR

De Ranger Raptor is een perfecte versmelting van het Ford Performance-DNA en ongeëvenaarde off-roadprestaties. Elk detail is nauwkeurig ontworpen om ervoor te zorgen dat je ieder terrein aankunt en iedere omgeving kunt domineren. Met de legendarische Fox Pro, de op races geïnspireerde vering, het unieke High Strength Low Alloy-chassis en het doelmatige ontwerp is deze 4x4 niet zomaar een pick-up.

 

Ontdek de Ranger Raptor

Ranger Raptor parked against the mountain backdrop

Klik op onderstaande links voor meer informatie