• VANAFPRIJS
  •  
    MAXIMAAL LAADVERMOGEN
  •  
    MAXIMAAL TREKGEWICHT
  • STEL SAMEN

NIEUWE FORD TRANSIT CHASSIS CABINE

Wat je ook nodig hebt, met de flexibiliteit van de Ford Transit Chassis Cabine kun je letterlijk alle kanten op. Als dieplader, kipper, koelwagen of wat dan ook: je kunt hem aanpassen aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften. En nu leverbaar met optionele intelligente AWD (All-Wheel Drive) en als 5-tons uitvoering. Maak kennis met de sterkste, meest betrouwbare Transit Chassis Cabine ooit.

KIES DE JUISTE CARROSSERIEVARIANT VOOR JOUW BEDRIJF

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

All-New Ford Ranger Chassis Cab 3/4 rear view

NIEUWE RANGER CHASSIS CABINE

De Ranger is sinds 2015 Europa's bestverkochte pick-up. Voor ondernemingen die afhankelijk zijn van robuuste, betrouwbare bedrijfswagens die overal kunnen komen, biedt Fords nieuwste chassis cabine een perfect conversieplatform. Zijn sterke frame vormt een solide basis voor specialistische conversions tot 3.190 kg GVW, met een trekvermogen van 3.500 kg. De optionele, inschakelbare vierwielaandrijving zorgt voor extra tractie wanneer de omstandigheden moeilijker worden. De nieuwe Ranger Chassis Cabine zou wel eens jouw slimste ombouwoptie kunnen zijn.

Car park with various Ford Transit Chassis Cabs

CONVERSIONS

Creëer de perfecte Ford Transit voor jouw bedrijf. Lees hier meer over de beschikbare conversies van zowel Ford als van onze partners.

Ontdek de details

Klik op onderstaande links voor meer informatie