All-New E-Transit Chassis front view

ONTWORPEN VOOR HET ZWARE WERK

FORD E-TRANSIT CHASSIS CABINE 

 • Geschatte elektrische actieradius heeft betrekking op de 350 L3 E-Transit Chassis Cabine
  ELEKTRISCH RIJBEREIK
 • Max. laadvermogen varieert en is gebaseerd op accessoires en voertuigconfiguratie
  MAX. BRUTO LAADVERMOGEN
 • Gebaseerd op een publieke 150 kW DC-snellader.
  15% - 80% DC SNELLADEN
 • SAMENSTELLEN

  Bekijk de E-Transit aanbiedingen

FORD E-TRANSIT CHASSIS CABINE

Robuust, betrouwbaar en veelzijdig. De Transit Chassis Cabine is speciaal gebouwd om aan de unieke eisen van je bedrijf te voldoen. 

Inklapbare achter- en zijachterpanelen op laadbakvarianten maken laden en lossen snel en gemakkelijk. Twee beschikbare wielbasisopties bieden een laadvermogen van maximaal 1.725 kg.

Een reeks intelligente SYNC 4- en FordPass Pro-connectiviteitsfuncties, aangevuld met Ford Pro E-Telematics- en wagenpark-oplossingen, helpen allemaal om je bedrijfswagens zoveel mogelijk onderweg te houden en je bedrijf productiever te maken.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Bekijk onze video om de Ford E-Transit in actie te zien.

E-Transit front three-quarter view

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

MOEITELOOS OPLADEN

CONNECTED SERVICES

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Of je nu met één of vijf voertuigen werkt, FordPass Pro geeft je de mogelijkheid om je voertuigen in goede staat te houden. Met de gratis app kun je de locatie en status van je voertuig bekijken, de deuren op afstand vergrendelen of ontgrendelen, oplaadschema's beheren en nog veel meer.Overall FordPass Connect disclamier

Ontdek FordPass Pro

FORD TELEMATICS

Heb je een wagenpark van meer dan 5 voertuigen? Ford Telematics kan helpen de productiviteit te maximaliseren en de stilstand van je voertuigen te minimaliseren. Met datagestuurde inzichten kun je de dagelijkse activiteiten van je wagenpark begrijpen. Je kunt snel de status van het voertuig bekijken en de productiviteit verbeteren door problemen die aandacht vereisen snel op te lossen.E-Transit Telematics

Meer over Ford Telematics

Ford Pro Telematics Live Map view

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

FORD SYNC 4

SYNC 4Next Generation Ford SYNC 4 is een met de cloud verbonden infotainmentsysteem, met geavanceerde routeplanning en spraakherkenning. Via Cloudconnectiviteit zijn Software Update altijd mogelijk om ervoor te zorgen dat het systeem altijd evolueert. Het wordt ook geleverd met draadloze smartphone-integratie, een nieuw 12 inch touchscreen en nog veel meer. 

PRO POWER ONBOARD

Met zijn grote elektrische accu kun je je gereedschap overal van stroom voorzien, waar je werk je ook brengt. De Pro Power Onboard is verkrijgbaar als extra optie en levert 2,3 kW vermogen zonder dat er een generator nodig is. Je kunt dus gewoon je boor, zaag of laptop of iets anders aansluiten op de 230-voltaansluiting in de cabine en aan de slag gaan.

INSTELBARE RIJMODI

Pas met 3 instelbare rijmodi aan hoe je E-Transit rijdt. Elke modus past verschillende instellingen aan om de prestaties te optimaliseren voor de omstandigheden. Normaal is voor dagelijks rijden; Gladheid verbetert de rijvaardigheid in natte of ijzige omstandigheden; en Eco helpt je om het meeste uit de accu te halen.

Ford E-Transit Chassis Cab conversion

OMBOUWOPTIES VOOR CHASSIS CABINE

Of je nu een duurzame laadbak of een robuuste kipper nodig hebt om materiaal naar de bouwplaats te brengen, een bakwagen met panelen voor leveringen met meerdere ritten, of een hele reeks andere mogelijkheden. De E-Transit Chassis Cabine vormt het ideale platform voor een breed scala aan voertuigconversies op maat. 

OPERATIONELE KOSTEN

KIES JE E-TRANSIT

Of je nu kiest voor extra passagiers of meer laadruimte, een gesloten bestelauto of een chassis cabine – je kunt de perfecte Ford E-Transit voor jouw bedrijf kiezen en configureren.

L2 = medium wielbasis, L3 = lange wielbasis, L4 = lange wielbasis, verlengd chassis

H1 = hoogte, H2 = standaard hoogte, H3 = hoog dak