DE NIEUWE FORD E-TRANSIT

Volledig elektrisch. Geen compromissen. De nieuwe Ford E-Transit is onze eerste volledig elektrische bedrijfswagen.

De elektrische Ford Transit is speciaal ontworpen om jouw bedrijf te helpen zijn duurzaamheidsdoelstellingen te halen, zonder in te leveren op robuustheid, capaciteit of veelzijdigheid. 

Een 400 volt accu met 68 kWh bruikbaar vermogen doet al het harde werk, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over lage-emissiezones.  De E-Transit accu heeft een indrukwekkend bereik van tot wel 317 kmDC snelladen op één acculading. Gebruik onze nieuwe calculator om in te schatten hoe ver je kunt rijden op basis van je rijomstandigheden. Probeer onze Range calculator  

De E–Transit is verkrijgbaar in twee hoogte- en drie lengtevarianten en biedt 15,1 kubieke meter laadruimteTooltip. Er zijn zelfs 25 verschillende configuraties, dus wat je wensen ook zijn, er is zeker een E-Transit die bij jouw bedrijf past.  

KIES JE E-TRANSIT

Of je nu kiest voor extra passagiers of meer laadruimte, een gesloten bestelauto of een chassis cabine – je kunt de perfecte Ford E-Transit voor jouw bedrijf kiezen en configureren.

L2 = medium wielbasis, L3 = lange wielbasis, L4 = lange wielbasis, verlengd chassis

H1 = hoogte, H2 = standaard hoogte, H3 = hoog dak

ZIE DE E-TRANSIT IN ACTIE

E-Transit charging graphic

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

MOEITELOOS OPLADEN

E-Transit charging graphic

CONNECTED SERVICES

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Of je nu met één of vijf voertuigen werkt, FordPass Pro geeft je de mogelijkheid om je voertuigen in goede staat te houden. Met de gratis app kun je de locatie en status van je voertuig bekijken, de deuren op afstand vergrendelen of ontgrendelen, oplaadschema's beheren en nog veel meer.Overall FordPass Connect disclamier

Ontdek FordPass Pro

FORD TELEMATICS

Heb je een wagenpark van meer dan 5 voertuigen? Ford Telematics kan helpen de productiviteit te maximaliseren en de stilstand van je voertuigen te minimaliseren. Met datagestuurde inzichten kun je de dagelijkse activiteiten van je wagenpark begrijpen. Je kunt snel de status van het voertuig bekijken en de productiviteit verbeteren door problemen die aandacht vereisen snel op te lossen.E-Transit Telematics

Meer over Ford Telematics

Ford Pro Telematics Live Map view

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

FORD SYNC 4

SYNC 4Next Generation Ford SYNC 4 is een met de cloud verbonden infotainmentsysteem, met geavanceerde routeplanning en spraakherkenning. Via Cloudconnectiviteit zijn Software Update altijd mogelijk om ervoor te zorgen dat het systeem altijd evolueert. Het wordt ook geleverd met draadloze smartphone-integratie, een nieuw 12 inch touchscreen en nog veel meer. 

PRO POWER ONBOARD

Met zijn grote elektrische accu kun je je gereedschap overal van stroom voorzien, waar je werk je ook brengt. De Pro Power Onboard is verkrijgbaar als extra optie en levert 2,3 kW vermogen zonder dat er een generator nodig is. Je kunt dus gewoon je boor, zaag of laptop of iets anders aansluiten op de 230-voltaansluiting in de cabine en aan de slag gaan.

INSTELBARE RIJMODI

Pas met 3 instelbare rijmodi aan hoe je E-Transit rijdt. Elke modus past verschillende instellingen aan om de prestaties te optimaliseren voor de omstandigheden. Normaal is voor dagelijks rijden; Gladheid verbetert de rijvaardigheid in natte of ijzige omstandigheden; en Eco helpt je om het meeste uit de accu te halen.

OPERATIONELE KOSTEN