charging

DE KRACHT VAN GEMAK

EENVOUDIG OPLADEN

HET OPLADEN VAN ELEKTRISCHE EN PLUG-IN HYBRIDE AUTO'S

We werken er hard aan om elk aspect van het opladen van je volledig elektrische Ford (EV)of plug-in hybride eenvoudig en handig te maken.

Onderweg biedt ons BlueOval™ oplaadnetwerk je dekking met meer dan 450.000 oplaadpunten in heel Europa, inclusief supersnelle IONITY-stations. Thuis zorgen slimme, eenvoudige oplaadopties ervoor dat je elektrische auto gemakkelijk is om mee te leven.

SLIMMER OPLADEN

Koppel je smartphone  met je elektrische auto of plug-in hybride via de FordPass -app om een reeks slimme EV -functies te ontgrendelen.

Ford Mustang Mach-E in red charging

OPLAADSCHEMA'S INSTELLEN

Stel vertrektijden in en je accu  wordt opgeladen, opgewarmd en klaar voor gebruik. Door de accu op te warmen voordat je gaat rijden, kun je het bereik en de accustatus maximaliseren, vooral wanneer de accu koud is.

Dashboard of Mustang Mach-E

CONTROLEER DE LAADSTATUS

Volg de oplaad status  terwijl je niet in de buurt bent van je auto. De app laat je weten wanneer je elektrische auto is opgeladen of wanneer er een probleem is, bijvoorbeeld als de oplaadkabel losgekoppeld is.

Charging station

PLAN JE REIS

Voordat je op pad gaat, kan de FordPass EV Trip Planner de beste beschikbare route bepalen en tussenstops bij oplaadstations meenemen als je die nodig hebt.

Cars charging at a charging station

ZOEK OPLAADSTATIONS

Zoek oplaadstations langs je route, met informatie over beschikbaarheid, de typen EV-laders en de services die je kunt gebruiken terwijl je wacht.

Woman interacting with a smartphone

BETALEN VOOR OPLADEN

Met FordPass en ons BlueOval™ oplaadnetwerk is het eenvoudig om openbaar opladen te beheren en te betalen. Voeg een betaalkaart toe aan je Ford Account en beheer oplaadsessies via de app.

Smartphone showing info about a car's range

CONTROLEER JE BEREIK

Intelligent Range maakt gebruik van rijstijl, weersvoorspellingen en crowdsourced gegevens om te voorspellen wanneer je je elektrische auto de volgende keer moet opladen.