Fleet

ZAKELIJKE POWER

FORD FLEET

FORD FLEET BEDRIJFSWAGENS VOOR JE ONDERNEMING

Van start-ups en snelgroeiende teams tot de grootste wagenparken in het land, wij zijn er om alles in goede banen te leiden. Ford Fleet biedt alles wat je van een fleet service verlangt: duidelijke prijzen, financieringsoplossingen voor zowel kleine als grote wagenparken en altijd betrouwbare ondersteuning. Allemaal ontworpen om jouw bedrijf vandaag in beweging te houden en klaar te maken voor morgen.

Hybrid charging

HYBRIDE & ELEKTRISCH

Hybride en elektrische auto's zijn uitstekende opties voor zowel grote als kleine wagenparken en zorgen voor lagere bedrijfskosten door besparingen op brandstof en onderhoud. Deze auto’s kunnen ook in aanmerking komen voor overheidssubsidies en belastingvoordelen. Met alle hybride en elektrische opties in ons assortiment is dit het moment om jouw wagenpark te elektrificeren.

 

Lees meer over hybride en elektrische auto’s

WELK MODEL KIES JIJ?

SUPPORT

Betrouwbare ondersteuning, geleverd door Ford-experts in ons professionele netwerk.

VOERTUIGCONVERSIES

Onze one-stop-shop heeft een uitgebreid aanbod van kant-en-klare conversies voor onder andere de bouw- en nutsbedrijven, distributie en home delivery, hulpdiensten en personenvervoer. Wij begeleiden je bij elke fase van je aankoop en ondersteunen je met speciale aftersales-ondersteuning. Voor meer gespecialiseerde conversies in je wagenpark werken we samen met een uitgebreid netwerk van Qualified Vehicle Modifiers (QVM).

 

Meer over conversies

Blue Transit on a highway