Ford car on the road with sunset on the background

VOORAAN MET VERANDERINGEN

FORD IN NEDERLAND

OVER ONS

Al meer dan een eeuw leiden we de verandering in de automobielindustrie. Nu we naar een geëlektrificeerde toekomst gaan, is ons doel om een betere wereld te creëren, waarin iedereen vrij is om te bewegen en zijn dromen na te streven.

VOLLEDIG ELEKTRISCH

In 2030 zullen alle Ford-personenauto's elektrisch zijn. Onze fabriek voor elektrische auto's in Keulen, een investering van 2 miljard dollar, maakt deel uit van de 50 miljard dollar die we wereldwijd in elektrificatie investeren.

 

Lees meer

CO2-NEUTRAAL

Wij streven naar het CO2-neutraliteit. Al onze wereldwijde activiteiten zullen in 2050 CO2-neutraal zijn. En we zijn op koers om onze uitstoot tegen 2035 voor alle autoverkopen tot nul te beperken en voor onze activiteiten in Europa CO2-neutraliteit te realiseren.

 

Meer over duurzaamheid

100% MENSELIJK

Wij streven ernaar om de beste rij- en eigendomservaringen ter wereld te creëren. We streven ernaar om een cultuur van inclusiviteit voor onze medewerkers te creëren en een positieve bijdrage te leveren aan onze gemeenschappen.

 

Meer over werken bij Ford

ONS VERHAAL

We denken al sinds 1903 aan de toekomst. Lees hieronder meer over de geschiedenis van Ford en wat we voor de toekomst hebben gepland.

Man putting a bicycle into the trunk of the car

DUURZAAM EN VERANTWOORDELIJK

We spelen een rol in de bescherming van de planeet door de uitstoot van onze voertuigen te verminderen, faciliteiten van wereldklasse te gebruiken en onze leveranciers te helpen hun impact op de wereld om ons heen te verminderen.

 

Lees verder