OPENBARE OPLAADSTATIONS VOOR VOLLEDIG ELEKTRISCHE AUTO'S EN PLUG-IN HYBRIDES

Met een groeiend netwerk van oplaadstations wordt het steeds gemakkelijker om je volledig elektrische (EV) of plug-in hybride auto onderweg van stroom te voorzien. Via ons BlueOval™ oplaadnetwerk beschik je in heel Europa over meer dan 600.000 oplaadpunten, waaronder ook de supersnelle IONITY-oplaadstations.

BLUEOVAL™-OPLAADNETWERK

We werken eraan om opladen gemakkelijker te maken. Met ons BlueOvalTM oplaadnetwerk hebben Ford EV-bestuurders toegang tot meer dan 600.000 openbare EV-laadpunten in heel Europa, waaronder de supersnelle oplaadstations van IONITY.

De FordPass-app en het BlueOvalTM oplaadnetwerk werken samen, zodat je het opladen vanaf je smartphone kunt beheren en betalen.

Charging network
Charging in public

OPENBARE OPLAADPUNTEN VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

Bij supermarkten, benzinestations, parkeergarages, op straat ... Er komen steeds meer openbare oplaadpunten voor elektrische voertuigen op verschillende locaties.

Hoelang het duurt om een elektrische auto op te laden, hangt af van de laadtechnologie, de staat van de accu, de omgevingstemperaturen en je voertuig. De Mustang Mach-E kan bijvoorbeeld in ongeveer 10 minuten tot 124 km bereik toevoegen bij een oplaadpunt van 150 kWMach-E Model .

Bij sommige openbare oplaadpunten heb je een eigen kabel nodig. Maar bij de meeste oplaadpunten hoef je enkel de laadkabel van het laadstation aan te sluiten en te betalen, iets wat heel gemakkelijk kan met je BlueOval™ Charge Network-account.  

ABONNEMENTEN

Bekijk hieronder onze abonnementsopties om op de hoogte te blijven van de nieuwste Ford-services voor volledig elektrische en plug-in-hybride voertuigen.