OPENBARE OPLAADSTATIONS VOOR VOLLEDIG ELEKTRISCHE AUTO'S EN PLUG-IN HYBRIDES

Met een groeiend netwerk van oplaadstations wordt het steeds gemakkelijker om je volledig elektrische (EV) of plug-in hybride auto onderweg van stroom te voorzien. Via ons BlueOval™ oplaadnetwerk beschik je in heel Europa over meer dan 450.000 oplaadpunten, waaronder ook de supersnelle IONITY-oplaadstations.

BLUEOVAL™-OPLAADNETWERK

We werken eraan om opladen gemakkelijker te maken. Met ons BlueOvalTM oplaadnetwerk hebben Ford EV-bestuurders toegang tot meer dan 450.000 openbare EV-laadpunten in heel Europa, waaronder de supersnelle oplaadstations van IONITY.

De FordPass-app en het BlueOvalTM oplaadnetwerk werken samen, zodat je het opladen vanaf je smartphone kunt beheren en betalen.

Charging network
Charging in public

OPENBARE OPLAADSTATIONS VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S

In supermarkten, tankstations, parkeergarages en op straat verschijnen op steeds meer locaties openbare oplaadstations voor elektrische voertuigen.

Hoe lang het duurt om een elektrische auto op te laden, is afhankelijk van de oplaadtechnologie, de accustatus, de omgevingstemperatuur en je auto. Voor de Mustang Mach-E kan bijvoorbeeld bij een oplaadpunt van 150 kW in 10 minuten meer dan 90 km worden toegevoegd aan het bereik.

Voor sommige openbare oplaadpunten heb je je eigen kabel nodig. Voor de meeste oplaadpunten moet je echter alleen maar de aangesloten oplaadkabel insteken en betalen. Een zeer handige optie als je beschikt over een account van het BlueOval™ oplaadnetwerk.

ABONNEMENTEN

Bekijk hieronder onze abonnementsopties om op de hoogte te blijven van de nieuwste Ford-services voor volledig elektrische en plug-in-hybride voertuigen.