DE FORD FIESTA TITANIUM

DE VOLGENDE STAP

PERSONALISEER JOUW FIESTA TITANIUM

 

Getoond model is een Titanium

Ford Fiesta Titanium interior

TITANIUM. MEER OM VAN TE GENIETEN

Past een elegante stijl helemaal bij jou? Dan zal je extra genieten van de Fiesta. Het moderne ontwerp met vloeiende lijnen geeft hem een aantrekkelijk uiterlijk. Terwijl dat hem ook nog eens aerodynamischer en dus zuiniger maakt. En let vooral op de mooie details: zoals de chromen heuplijn en opvallende 16-inch lichtmetalen velgen. Ook verdient de LED- verlichting alle aandacht, zelfs overdag.

Ruby Red Ford Fiesta side view
Collage of Ford Fiesta Titanium cruising and safety systems

ELEGANTIE IN DE HOOGSTE VERSNELLING

Je maakt indruk op iedereen met zijn stijlvolle ontwerp. Maar de Titanium zal ook indruk op jou maken. Met zijn vele handige functies en slimme technologieën. Want als het gaat om kwaliteit, design en specificaties, zet de Fiesta het allemaal in een hogere versnelling.

Bekijk meer kenmerken

Ford Fiesta ST-Line cruising at night and a detail of alloy wheel

INDRUKWEKKEND ZELFVERZEKERD

Kijk eens naar zijn lederen stuur, handrem en versnellingspook. Of naar de sportieve stoelen en sfeerverlichting: de Titanium maakt indruk. Maar neem nu eens plaats achter het stuur en start hem met één simpele druk op de startknop. Voel hem op de weg, terwijl je diverse functies simpelweg met je stem bedient. En ervaar alle andere technologieën die meer zekerheid geven en je rijervaring gegarandeerd indrukwekkend maken.

Bekijk meer kenmerken

Ford Fiesta Titanium
Ford Fiesta Titanium
Ford Promotions

BEKIJK ONZE LAATSTE AANBIEDINGEN

Lees meer

Klik op onderstaande links voor meer informatie