NIEUWE FORD FOCUS ECOBOOST HYBRIDE

Elegante styling, hoogwaardige materialen, royale binnenruimte en nu ook met een EcoBoost Hybrid-motor.
Deze nieuwe Ford Focus levert meer vermogen*, 20% snellere acceleratie en 10% minder brandstofverbruik.** Zo kun je profiteren van verbeterde prestaties met minder uitstoot.


*Equivalent aan 16 pk
**Vergeleken met niet-hybride EcoBoost-motoren en bij 1200 tot 1800 tpm

PERSONALISEER JOUW FOCUS 

 

Getoond model is een ST-Line Business

Blauwe Ford Focus geparkeerd in de straat

WELKE AANDRIJFLIJN PAST BIJ JOU?

FOCUS MILD HYBRID LEVERT KRACHT EN EFFICIËNTIE

De Focus is ontworpen om een uitzonderlijke mix van nauwkeurige rijeigenschappen en een opmerkelijk zuinig brandstofverbruik te leveren. En nu is hij verkrijgbaar met een geavanceerde EcoBoost hybride aandrijflijn om de uitstoot te helpen verminderen en tegelijkertijd het vermogen en de efficiëntie nog verder te verbeteren. Dit maakt deel uit van Ford's belofte om tegen eind 2020 veertien elektrische voertuigen te leveren.

Vermogen en efficiëntie

DE NIEUWE NORM VOOR DIESELMOTOREN

Wil je een zuinige dieselmotor die ook nog eens snel en stil rijdt? De 1.5- en 2.0-liter Ford EcoBlue-dieselmotoren bieden je die ideale combinatie tussen krachtige prestaties en efficiënt brandstofverbruik.

Vermogen en efficiëntie

EcoBoost Diesel Engine

ONBEPERKTE PRESTATIES

Bij de 1,5 liter Ford EcoBoost-benzinemotor worden directe brandstofinjectie, turbocompressie en cilinderuitschakeling gecombineerd voor een uitstekend vermogen en opmerkelijk zuinig brandstofverbruik. Beschikbaar in 120-pk of 150-pk, zodat je kunt genieten van de onbeperkte prestaties die je verwacht van een conventionele 1,5-liter motor, maar dan met een beter brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

Vermogen en efficiëntie

TECHNOLOGIE VOOR JOU

Een betere rijervaring voor jou: dat is de enige reden om de Focus te voorzien van nog meer geavanceerde technologie. Om je stabieler op de weg te houden, eenvoudiger te laten parkeren en nog veiliger van A naar B te brengen. Geniet ervan.

Rijervaring

COMFORTABEL EN VERBONDEN

Strakke lijnen, een slanke lay-out en een elegante look. Het interieur van de Focus is comfortabeler, ruimer en chiquer dan ooit tevoren. En waar je ook gaat, je kunt verbinding maken met je Focus via de FordPass-app die speciaal is ontworpen voor aangesloten, modemvriendelijke auto’s zoals deze. Weet je niet meer waar je je auto geparkeerd hebt? Bekijk je Focus op een kaart. Ben je vergeten om je Ford te vergrendelen? Via de app kun je dit op afstand doen. En dat is nog maar het begin van de slimme functies die FordPass je biedt.

Comfort en gemak

JOUW VEILIGHEID STAAT VOOROP

Natuurlijk moet jouw auto jou, je familie en andere weggebruikers goed beschermen. Daarom hebben we alle beschikbare technologieën ingebouwd die je waarschuwen voor obstakels en verkeer. En je zelfs helpen remmen als dit nodig is om een aanrijding te voorkomen.

Veiligheid en beveiliging

Ford Focus houdt automatisch afstand

JE KRIJGT ALLE RUIMTE

Voor jou en je passagiers hebben we de beste plekken gereserveerd. Met zoveel hoofd-, been- en elleboogruimte, dat zelfs de langsten comfortabel zitten. Trouwens, ook voor je bagage is er voldoende plek: je kunt zelfs de achterbank 60/40 opdelen en bijna volledig platleggen. En de laadvloer kun je verstellen om een verborgen opbergvak of extra laadruimte te creëren als dat nodig is.

Handige extra’s

ALLE FOCUS UITVOERINGEN

Vergelijk Uitvoeringen (PDF)

Klik op onderstaande links voor meer informatie