Home > Alle modellen > FOCUS > Technische Kenmerken > Gebruik

Gebruik

Voor jou en je passagiers hebben we de beste plekken gereserveerd. Met zoveel hoofd-, been- en elleboogruimte, dat zelfs de langsten comfortabel zitten. Trouwens, ook voor je bagage is er voldoende plek: je kunt zelfs de achterbank 60/40 opdelen en bijna volledig platleggen. En de laadvloer kun je verstellen om een verborgen opbergvak of extra laadruimte te creëren als dat nodig is.

Veel laadruimte

Dankzij de indrukwekkende laadruimte past je bagage er altijd in. Lange passagiers op de voor- of achterstoelen zullen blij zijn met de extra knie- en beenruimte. Zeker tijdens lange reizen. De verstelbare laadvloer en handsfree achterklep (alleen in de stationwagon) maken het nog makkelijker om alles in de auto te laden.

 

Ruim en stijlvol

Het moderne ontwerp biedt je niet alleen een fijnere rijervaring, maar geeft je ook meer ruimte. Het interieur is ruimer, lichter en luchtiger dan ooit tevoren en zorgt voor een stijlvolle en ontspannen sfeer.

De ruime zitting in de Ford Focus
Verstelbare laadvloer in de Ford Focus

Een handige verstelbare laadvloer

Neem mee wat je wilt. De laadvloer van de achterbak in de Wagon is in drie hoogtes verstelbaar, zodat je een verborgen compartiment met wisselende afmetingen kunt maken. In zijn hoogste positie, en met de achterstoelen neergeklapt, is de laadvloer volledig vlak.

 

Alle laadruimte die je nodig hebt

Welke carrosseriestijl je ook kiest; de Focus is ontworpen om je alle ruimte te geven die je nodig hebt. De stoelen achterin kunnen 60/40 opgesplitst worden voor extra veelzijdigheid. Leg ze plat voor meer bagageruimte dan ooit tevoren. Met handig skivak.

De ruime laadruimte in de Ford Focus
Top