NIEUWE FORD FOCUS ACTIVE

Avontuurlijk van binnen en van buiten. Robuust en veelzijdig. Stijlvol en verfijnd. De nieuwe Focus Active is gemaakt voor de stad en voor het buitenleven, met op SUV's geïnspireerde details zoals zwart afgewerkte dakrails en wielschermen en opvallende 17 inch (43,2 cm) lichtmetalen velgen.

De verhoogde rijhoogte van 30 mm geeft je een opvallendere verschijning op de weg. En de nieuwe ruige ophanging betekent dat de nieuwe Focus Active net zo comfortabel is op het platteland als op de snelweg of in de stad.

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

PERSONALISEER JOUW FOCUS ACTIVE

 

Getoond model is een Focus Active

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Ford Focus in side view parked on a beach

VERING VOOR LASTIGE WEGEN 

De Focus Active is klaar voor avontuur, met speciaal aangepaste vering die is ontwikkeld voor uitdagendere oppervlakken en weersomstandigheden.

Ford Focus parked next to the building

OUTDOOR CARROSSERIEKIT 

De Nieuwe Focus Active-carrosseriekit geeft een robuuste outdoorlook. Inclusief zwart afgewerkte voor- en achterbumpers, dakrails, zijbekleding en wielschermlijsten.

Interior of a Ford Focus

ACTIVE-INTERIEUR 

Het interieurontwerp van de Focus Active heeft contrasterende blauwe stiksels op de stoelbekleding en het dashboard, en een plafondbedekking van licht crème. 

Front grille of a Ford Focus

OPVALLENDE GRILLE 

De Nieuwe Focus Active-grille aan de voorkant heeft een nieuw rasterontwerp met een zwarte afwerking, wat het robuuste, outdoorkarakter versterkt.

Ford Focus parked by a lake in late evening sun

ZWARTE DAKRAILS

Voor extra stijl en flexibiliteit. De zwart afgewerkte dakrails van de Focus Active vormen de basis voor een reeks dakaccessoires, van dakdragers tot skirekken en fietsdragers.

Close up of a front wheel of a Ford Focus

EXCLUSIEVE LICHTMETALEN VELGEN 

Exclusieve Active lichtgewicht lichtmetalen velgen van 17 inch zorgen voor optimale prestaties en versterken de robuuste outdoorlook van de auto. 

ALLE FOCUS UITVOERINGEN

Ford Promotions

BEKIJK ONZE LAATSTE AANBIEDINGEN

Lees meer

Klik op onderstaande links voor meer informatie