Home > Alle modellen > Ford Performance

Maak kennis met onze Ford Performance modellen: Ford GT, Mustang, Focus RS, Focus ST en Fiesta ST.

Dankzij de expertise, kennis en ervaring van Ford Racing, Team RS en andere speciale afdelingen onderscheid Ford Performance zich door één simpel gemeenschappelijk doel: innovatie door prestatie.

Deze kenmerken onderscheiden de perfecte Ford Performance auto

Torque Vectoring Control

Torque Vectoring Control 

Wil je meer controle in bochten? Vertrouw op Torque Vectoring Control dat 100 keer per seconde op het wegdek reageert. 

Het verbetert de wegligging en levert een scherpere besturing op, zodat je sneller door bochten kunt en minder last hebt van oneffenheden.

Electronic Stability Control

Elektronische stabiliteitscontrole

In balans zijn is goed, zeker op de weg. Daarom checkt de elektronische stabiliteitscontrole voortdurend de bewegingen van je auto. En corrigeert bij elke afwijking zoals slippen, automatisch je positie. Zodat jij in controle blijft.

Ford EcoBoost

Ford EcoBoost

Combineer het beste van twee werelden met Ford EcoBoost. Benzinemotoren die directe brandstofinjectie en turbocompressie combineren om je de ideale mix van vermogen en brandstofverbruik te bieden.

Blue Ford Fiesta ST in car park with palm trees

De Fiesta ST

Op zoek naar niet zomaar een auto? Hier is de Fiesta ST, met stoere styling, een lager chassis en kenmerkende ST badges. De getallen zeggen genoeg: 182 PK, 0-100 in 6,9 seconden, 290Nm koppel en een topsnelheid van 224 km/h. En dat in combinatie met meer dan 5000 testkilometers op de legendarische Nürburgring in Duitsland die hebben gezorgd voor ongeëvenaarde rijprestaties.

De Focus RS

Wat dacht je ervan om te rijden in de combinatie van pure kracht, maximale souplesse en een vleugje geschiedenis? Het Performance Team presenteert met trots de Focus RS, het nieuwste model dat deze naam mag dragen. Gebouwd op een erfenis die teruggaat tot 1967 met de rally RS Escort, is hij voorzien van de nieuwste baanbrekende technologieën. Zoals bijvoorbeeld de Ford Performance All-Wheel-Drive en Dynamic Torque Vectoring Control die je een ongeëvenaarde wegbeheersing geven. Wat z’n kracht betreft, levert z’n speciaal afgestemde 2.3 liter Ford EcoBoost benzinemotor ruim 350 PK.

Blue Ford Focus RS
Yellow Ford Focus ST three quarter angle

De Focus ST

Prestatie en zuinigheid, technologie en design: de nieuwe Focus ST is de nieuwe Focus-ervaring... maar dan nog beter. De nieuwe Focus ST is zuinig, praktisch en geschikt voor dagelijks gebruik en bovendien een echte, op het circuit geteste prestatie-auto.

De Mustang

Heb je nog heel even geduld? De nieuwe Mustang komt eraan, als fastback of convertible. En welke je ook kiest: met zijn 2.3 liter Ford EcoBoost of 5.0 liter V8 motor staat hij garant voor een exceptionele rijervaring.

 

Yellow Ford Mustang on city street
All New Ford GT

De Ford GT

Ga je voor de top in rijbeleving? De Ford GT biedt je de beste prestaties die je uit een auto kunt halen. Een superauto met een krachtige Ford EcoBoost V6 motor, dubbele turbo en ruim 600 PK. Met achterwielaandrijving en achterin geplaatste motor, is deze gestroomlijnde tweedeurs coupé opgebouwd uit lichtgewicht materialen zoals koolstofvezel en aluminium. Het resultaat is de mooist denkbare combinatie van acceleratie, precisie en efficiency.

Ford Performance

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top