Home > Alle modellen > Ford Performance

Maak kennis met onze Ford Performance modellen: Ford GT, Mustang, Focus ST en Fiesta ST.

Dankzij de expertise, kennis en ervaring van Ford Racing, Team RS en andere speciale afdelingen onderscheid Ford Performance zich door één simpel gemeenschappelijk doel: innovatie door prestatie.

Deze kenmerken onderscheiden de perfecte Ford Performance auto

Torque Vectoring Control

Torque Vectoring Control 

Wil je meer controle in bochten? Vertrouw op Torque Vectoring Control dat 100 keer per seconde op het wegdek reageert. 

Het verbetert de wegligging en levert een scherpere besturing op, zodat je sneller door bochten kunt en minder last hebt van oneffenheden.

Electronic Stability Control

Elektronische stabiliteitscontrole

In balans zijn is goed, zeker op de weg. Daarom checkt de elektronische stabiliteitscontrole voortdurend de bewegingen van je auto. En corrigeert bij elke afwijking zoals slippen, automatisch je positie. Zodat jij in controle blijft.

Ford EcoBoost

Ford EcoBoost

Combineer het beste van twee werelden met Ford EcoBoost. Benzinemotoren die directe brandstofinjectie en turbocompressie combineren om je de ideale mix van vermogen en brandstofverbruik te bieden.

Fiesta ST

De Fiesta ST is krachtiger, responsiever en leukste Fiesta ST ooit gemaakt. Een gloednieuwe 1,5-liter EcoBoost-motor levert het vermogen en efficiëntie die je nodig hebt. Terwijl een nauwkeurig afgesteld chassis en ophanging de ultieme Fiesta-rijervaring bieden. En met de opvallende Ford Performance-styling is deze Hatchback gemaakt om een lach op je gezicht te toveren.

Blue Ford Fiesta ST in car park with palm trees
Focus ST

Focus ST: gemaakt om op te vallen

De Focus ST biedt de ultieme Focus-rijervaring. Met de instelbare rijmodi, waaronder Normal, Slippery, Sport en Track, kun je de Focus naadloos veranderen van een verfijnde toerwagen in een opwindende prestatie-auto. Het nauwkeurig afgestemde chassis is gecombineerd met Actieve demping (Continuously Controlled Damping, CCD), zodat de instellingen van de ophanging continu worden aanpast om een uitstekende rijkwaliteit en rijdynamiek te garanderen, ongeacht de omstandigheden. Dit is een Focus die gebouwd is voor de weg, maar geboren is voor het circuit.

 

De Mustang

De Mustang is geavanceerder en krachtiger dan ooit. Kies uit de 5,0-liter V8-motor of de 2,3-liter Ford EcoBoost-motor. Welke je ook kiest, je zult genieten van een soepele en responsieve handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen of een automatische transmissie met tien versnellingen. En met een volledig onafhankelijke voor- en achterwielophanging en een geavanceerde, lichtgewicht carrosserie rij je met het grootste gemak én rijplezier.

 

Yellow Ford Mustang on city street
All New Ford GT

De Ford GT

Ga je voor de top in rijbeleving? De Ford GT biedt je de beste prestaties die je uit een auto kunt halen. Een superauto met een krachtige Ford EcoBoost V6 motor, dubbele turbo en ruim 600 PK. Met achterwielaandrijving en achterin geplaatste motor, is deze gestroomlijnde tweedeurs coupé opgebouwd uit lichtgewicht materialen zoals koolstofvezel en aluminium. Het resultaat is de mooist denkbare combinatie van acceleratie, precisie en efficiency.

Ford performance modellen

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top