DE FORD EXPLORER

Bekijk het elegante en indrukwekkende uiterlijk van deze SUV, die op alle fronten topprestaties levert.

Bewonder het prachtig afgewerkte en veelzijdige interieur met plek voor zeven personen, terwijl er nog steeds ruim voldoende bagageruimte overblijft. Een geavanceerde en zuinige plug-in hybride aandrijving met intelligent AWD-systeem levert je al het vermogen dat je nodig hebt.

Geniet van maximaal comfort dankzij de vele extra functies en slimme technologieën die speciaal voor jou ontworpen zijn.

PERSONALISEER JOUW EXPLORER 

 

Getoond model is een ST-Line

New Ford Explorer 360 overview video

GEMAAKT VOOR LUXE, UITGERUST VOOR AVONTUUR.

De Ford Explorer is een nieuwe mijlpaal als het om uitmuntende SUV's gaat. Z’n elegante uiterlijk oogt indrukwekkend ruim. Terwijl het veelzijdige interieur ruimte biedt aan maximaal zeven mensen en meer dan voldoende bagage. De geavanceerde hybride aandrijving levert het Intelligent All-Wheel Drive-systeem alle power die je maar nodig hebt, terwijl hij toch zuinig blijft rijden. En dankzij een scala aan extra functies en slimme technologieën, is de Ford Explorer zo ontworpen dat je de wereld comfortabel en in stijl aankunt.

ONTWORPEN OM TE PRESTEREN

Neem plaats in de cockpit van de Ford Explorer en omring jezelf met een reeks nieuwe technologieën. Ervaar z’n dynamiek op stadswegen, bergpaden en alles daar tussenin met het geavanceerde terreinbeheersysteem. Of ontspan op je lange ritten met Adaptive Cruise Control en Stop and Go. Je kunt zelfs aangeven of je liever elektrisch vermogen, benzinevermogen of een combinatie van beide wilt. Alle systemen werken naadloos samen om je een optimale ervaring achter het stuur te bieden.

Rijervaring

GENIET COMFORTABEL VAN ELKE RIT

Genieten van je Explorer begint al zodra je gaat zitten in de leren stoel. Het interieur is tot in de kleinste details fraai ontworpen en prachtig afgewerkt. Met een B&O audiosysteem op maat, een digitaal 12,3" bedieningspaneel en geavanceerde connectiviteit met de FordPass-app. Je zal elk excuus aangrijpen om een stukje te rijden.

Comfort en gemak

Het interieur van de Ford Explorer

MOEITELOOS NAAR ELKE BESTEMMING

De Ford Explorer is een elegante combinatie van kracht en efficiëntie. Het nieuwe oplaadbare hybride systeem brengt je, samen met de 3 liter V6 EcoBoost-benzinemotor, nog zuiniger overal heen waar je wilt. Terwijl de automatische 10-traps versnellingsbak zorgt dat je op elk moment in de juiste versnelling zit. Een SUV die speciaal is gebouwd om je ongeëvenaarde dynamiek, controle en wegligging te garanderen.

Vermogen en efficiëntie

SLIMME VEILIGHEIDSTECHNOLOGIE

Veiligheid staat bovenaan. Daarom beschikt de Ford Explorer over veel geavanceerde technologieën om jou, je gezin en andere weggebruikers zo goed mogelijk te beschermen. Systemen als Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection en Roll Stability Control helpen ongevallen actief te voorkomen. Andere systemen, zoals Post Impact Braking, kunnen de ernst van een eventueel ongeval verminderen.

Veiligheid en beveiliging

De Ford Explorer geparkeerd aan een meer

GEMAAKT VOOR AVONTUUR

Neem mee wie je wilt en wat je wilt. In de Ford Explorer kunnen tot wel zeven mensen comfortabel zitten. En als je alle stoelen naar beneden klapt, heb je tot wel 2.274 liter  laadruimte. Meer dan 800 Nm koppel betekent dat je ook tot 2.500 kg kunt slepen. Dus of je nu een weekend gaat golfen of een lange reis met het gezin hebt gepland, je komt nooit ruimte tekort.

Handige extra’s

ALLE EXPLORER UITVOERINGEN

Vergelijk Uitvoeringen (PDF)

Ford Promotions

BEKIJK ONZE LAATSTE AANBIEDINGEN

Lees meer

Klik op onderstaande links voor meer informatie