Home > Alle modellen > NIEUWE EXPLORER > Technische kenmerken > Handige extra’s

Handige Extra's

De nieuwe Ford Explorer heeft een volledig betrouwbaar en verfijnd ontwerp. Er kunnen tot wel zeven mensen comfortabel in zitten. En als je alle stoelen naar beneden klapt, heb je tot wel 2.274 liter aan veelzijdige laadruimte. 840 Nm koppel betekent dat je ook tot 2.500 kg kunt slepen. Dus of je nu een weekend gaat golfen of een lange reis met het gezin hebt gepland, je zal nooit ruimte tekort komen.

Ford Explorer viewed from above showing 7 seats / power fold

Ervaar de luxe van de ruimte

Het veelzijdige interieur van de nieuwe Ford Explorer is ontworpen om maximaal zeven personen luxe en comfort te bieden. De stoelen op de tweede rij zijn voorzien van een elektrische instapfunctie voor moeiteloze toegang tot de derde rij. En met de Power Fold-technologie op de derde rij kun je de bagageruimte groter maken door de stoelen met één druk op de knop volledig plat te klappen.

Ruimte voor alles

Zelfs wanneer elke stoel bezet is, is er in de gloednieuw Ford Explorer nog ruimte voor twee volledige sets golfclubs in de kofferbak. Alle achterstoelen kunnen afzonderlijk worden neergeklapt en bieden je een verscheidenheid aan configuraties voor een volledig aanpasbaar interieur. Als alle achterstoelen omlaag zijn geklapt, is er ruim 2.274 liter opslagruimte. En om optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte in de kofferbak, kan ook de hoogte van de vloer worden aangepast. Dit betekent dat je de vloer kunt verhogen om een verborgen compartiment te creëren, of kunt verlagen om de bagageruimte te maximaliseren.

Ford Explorer interior showing boot capacity with luggage
Ford Explorer with boat on tow bar parking by the lake

Serieuze trekkracht

Als je kiest voor de optionele trekhaak, kan de nieuwe Ford Explorer zijn koppel van 840 Nm gebruiken om een indrukwekkende trekcapaciteit van 2.500 kg te leveren. Zo kun je je caravan, zeilboot of praktisch alles wat je nodig hebt voor een weekendje weg dus probleemloos trekken.

Wil je nog meer vervoeren?

Als je grotere of zwaardere voorwerpen moet vervoeren, kun je kiezen voor dakrails en/of een handige, afneembare trekhaak.

Ford Explorer viewed from above to show roof rails
Ford Explorer interior with person folding seats

Houd je apparaten opgeladen

Met een USB-oplader in de cabine en 12 V-stopcontacten over jouw volledige voertuig, blijven al jouw toestellen volledig opgeladen. Er zit zelfs een stopcontact van 220 V in de achterkant van het voertuig, zodat je ook krachtigere apparatuur gemakkelijk kunt gebruiken en opladen.

Top