Home > Alle modellen > FIESTA ST > Technische kenmerken > Comfort en Gemak

Comfort en Gemak

Als slimme technologieën bij je thuis werken zoals het hoort, waarom zouden ze dat dan ook niet in jouw auto doen? Dat is precies waarom de nieuwe Ford Fiesta ST is uitgevoerd met SYNC 3 om jouw leven makkelijker te maken, met B&O om reizen leuker te maken en met een panoramadak dat open kan om elke rit plezieriger te maken. Ben je er klaar voor om dit alles – en nog veel meer – te ontdekken? Stap in en ervaar alle comfort en gemakken die je je maar kan wensen. 

Live venue with B&O logo

Jouw favoriete muziek zoals die bedoeld is

Wat jouw smaak ook is: muziek moet klinken zoals de artiest het bedoeld heeft. Dat is precies wat je kan verwachten in de nieuwe Fiesta. Die is verkrijgbaar met B&O, een hoogwaardig audiosysteem van 675 watt met een warm en krachtig geluid. De set bestaat uit 10 speakers waaronder een subwoofer. De akoestiekspecialisten van B&O hebben de geavanceerde technologie speciaal ontworpen voor de Fiesta – en het geluid er nauwkeurig op afgestemd. Dus draai maar omhoog dat volume en geniet van jouw favoriete muziek in jouw eigen concertgebouw: jouw auto.

Slimme techniek die je met jouw stem bedient

Met het Ford SYNC 3 bedien je jouw telefoon, muziek en navigatie eenvoudig met je stem. SYNC 3 is verbonden met Apple CarPlay en Android Auto met AppLink. Dit betekent dat je ook toegang hebt tot uw favoriete smartphone-apps, zoals Spotify. Daarnaast helpt Live Traffic je om files te vermijden. Als je zegt ‘Ik heb trek’, verschijnt er een lijst met restaurants in de buurt. En de Michelingids helpt je bij het zoeken en reserveren van een restaurant.
Je kunt SYNC 3 natuurlijk ook gewoon bedienen via het 8 inch Touch&Swipe screen.

Ford Fiesta ST RECARO sports seats

Een bestuurdersstoel om te presteren

Om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je Fiesta ST kunt halen, is de auto uitgerust met op de racesport-geïnspireerde RECARO-sportstoelen. De stoelen bieden maximale ondersteuning en geven je de perfecte positie om je Fiesta ST te besturen en ervan te genieten. De stoelen zijn ST en RECARO gemerkt en zijn voorzien van halfleder/Dinamica stoffen bekleding. 

Zeg hallo tegen het daglicht

Wil je ook van de buitenlucht genieten tijdens het rijden? Met het elektrisch bedienbare dakluik van het panoramadak kun je met één druk op de knop volop genieten van natuurlijk licht. Terwijl het reflecterende glas je koel houdt en tegen schadelijke uv-straling beschermt.

Ford Fiesta Electronic Automatic Temperature Control

Nooit te warm. Nooit te koud

Lekker rijden doe je als de temperatuur prettig is. Met de Elektronische Automatische Temperatuur Controle hoef je alleen maar de gewenste temperatuur in te stellen om te zorgen dat de airconditioning het binnen aangenaam houdt.

Eenvoudig instappen zonder sleutel

Als je naar jouw auto loopt, merkt het sleutelvrije systeem van Ford automatisch dat zijn eigen unieke sleutelhanger in de buurt is – zelfs als die in jouw zak of tas zit – en ontgrendelt de deuren. Ook als je achter het stuur gaat zitten en wilt starten, heb je geen sleutel nodig. Je trapt slechts de koppeling in, drukt op de Ford Power-startknop en de motor start.

Ford Fiesta MyKey close up

Zorgeloos je auto uitlenen

Wil je je auto zonder zorgen uitlenen aan een kennis of familielid? Met MyKey kun je de maximumsnelheid, een veiligheidsgordel herinnering en zelfs het geluidsvolume via de sleutel instellen.

Je kunt zelf de onbeperkte adminsleutel houden en de geprogrammeerde sleutel geven aan een kennis of familielid.

Interieurverlichting naar wens

Zelf de sfeer in je auto bepalen? Neem sfeerverlichting om de kleur in het interieur naar eigen smaak in te stellen als het donker is.

Ford Fiesta ST Ambient lighting

Je ruit in een oogwenk ijsvrij

Nooit meer krabben in de winter? Met Quickclear elektrisch verwarmbare voorruit verdwijnt ijs letterlijk als sneeuw voor de zon, door de voorruit supersnel te verhitten en de ruitenwissers te ontdooien.

Spiegels die zichzelf beschermen

Je kwetsbare spiegels wil je goed beschermen. De elektrisch inklapbare buitenspiegels klappen naar binnen om beschadiging aan de spiegels en richtingaanwijzers te voorkomen.

Voorkomt butsen en krassen

Op krappe parkeerplaatsen stoot je al snel de deur tegen iets aan. Maar als je de deur van een Fiesta opent, klapt een beschermende rand uit die de lak van jouw auto en die van anderen beschermt. 

Top