Home > Alle modellen > FOCUS ST > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Vermogen en verfijning komen samen

De nieuwe Focus ST is gemaakt om op te vallen. En het ontwerp van het interieur sluit daarop aan. RECARO-stoelen met het kenmerkende ST-logo worden aangevuld met een sportstuur met vlakke onderkant. En een aluminium versnellingspook en lichtmetalen pedalen maken de look helemaal af. Met Ford SYNC 3 kun je alles regelen, van airco- en audio-instellingen tot mobiele telefoons en satellietnavigatie – allemaal via een intuïtief 8-inch kleurentouchscreen of aan de hand van eenvoudige spraakopdrachten. Met het B&O-geluidssysteem kun je naar je favoriete muziek luisteren zoals die bedoeld is.

Ford Focus ST recaro seats close up

Een bestuurdersstoel voor topprestaties

Om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je Focus ST kunt halen, is de auto uitgerust met race-geïnspireerde RECARO-sportstoelen. De stoelen bieden maximale ondersteuning en geven je de perfecte positie om je Focus ST te besturen (en ervan te genieten).

De sleutel naar een meer verbonden wereld

Voor het eerst is de nieuwe Focus ST verkrijgbaar met een FordPassConnect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifiWi-Fi Hotspot 4G voor maximaal tien apparaten en live verkeersinformatieLive Traffic die rechtstreeks naar je navigatiesysteem gestuurd wordt zodat je files kunt vermijden. Bij een ongeluk neemt FordPass Connect zelfs contact op met het alarmnummereCall om de locatie van je voertuig door te geven.

Ford Focus ST FordPass connect mobile app
Ford Focus ST interior wireless charging pad

Onderweg opladen

Het interieur van de Focus ST is ontworpen om ruimte en comfort te optimaliseren. Zo passen in het grote mediavak voor de versnellingspook zelfs de grootste smartphones. Nu draadloos opladen ook beschikbaar is voor compatibele smartphones, is het nog makkelijker om ervoor te zorgen dat je apparaten altijd klaar voor gebruik zijn.

Top