Technician and customer

FORD ONDERHOUD

HOUD JE NIEUWE FORD IN TOPCONDITIE

BLIJF OP DE HOOGTE VAN JE ONDERHOUDSSCHEMA

Het is belangrijk om je onderhoudsschema van je Ford te volgen voor de conditie en de verkoopwaarde te maximaliseren. Ford Onderhoud vermindert het risico op extra kosten als gevolg van onvoldoende onderhoud en zorgt ervoor dat je garantie gewaarborgd blijft. Hiermee zorg je ook voor een optimale brandstofzuinigheid van je voertuig en als je besluit te verkopen, verhoogt een volledige Ford-onderhoudsgeschiedenis de waarde.

Ford Onderhoud is beschikbaar voor nieuwe voertuigen van drie jaar en jonger. Het onderhoud wordt speciaal afgestemd op het voertuigtype en omvat een uitgebreide statuscheck van wielen, banden, remmen, carrosserie, stuurinrichting en wielophanging, koplampen, ruitenwissers en ruitenwisservloeistof, olie en alle filters.

Ford Onderhoud wordt uitgevoerd door onze eigen monteurs en er worden alleen originele Ford-onderdelen gebruikt, dus je weet zeker dat je voertuig in veilige handen is.

 

Werkplaatsafspraak maken

 

 

AANVULLENDE VOORDELEN

ORIGINELE FORD-ONDERDELEN

Een van de voordelen van een Ford Onderhoud is de extra gemoedsrust die je krijgt doordat het werk wordt uitgevoerd door ervaren, getrainde Ford-monteurs, die de nieuwste Ford-diagnoseapparatuur gebruiken en alleen hoogwaardige originele Ford onderdelen.

Ford service representative, delivering parcels
Ford-onderhoudsmonteur, wielen inspecteren

APK

Wanneer de verplichte keuring van je voertuig moet worden uitgevoerd, kun je dat het beste door een goedgekeurde Ford Erkend Reparateur laten uitvoeren.

 

Meer informatie over de APK

FORD ECONOMY SERVICE 5+

Als je Ford ouder is dan vijf jaar, kun je kiezen voor de Ford Economy Service 5+. Deze service is ontworpen voor oudere auto's en bevat veel van dezelfde opties als Ford Onderhoud.

Klik op onderstaande links voor meer informatie