Home > Onderhoud en Service > Service > Ford haal en breng service
woman talking on phone with child behind

#Blijfthuis met onze haal- en breng service

Wij komen jouw Ford ophalen en brengen hem veilig en schoon weer terug

Heeft jouw Ford onderhoud nodig, maar wil je de deur niet uit? Wij halen hem op en brengen hem veilig en schoon weer terug.

We beleven allemaal onzekere tijden. Maar we willen er in ieder geval voor zorgen dat jij je geen zorgen over jouw Ford hoeft te maken. Heb je al een afspraak gemaakt of heeft jouw Ford onderhoud nodig? Dan kun je gewoon thuisblijven en hem toch laten onderhouden door onze experts. Wij komen jouw auto op je werk of thuis ophalen. En als hij klaar is brengen we hem weer terug.

Zodra jouw Ford bij ons in de werkplaats staat, stuurt de Ford-monteur je een persoonlijke video die precies laat zien wat jouw Ford nodig heeft.  Zodat je zelf kunt beslissen wat er moet gebeuren. En dat allemaal zonder extra kosten!

Vanzelfsprekend volgen onze monteurs de richtlijnen van het RIVM en zorgen dat jouw Ford grondig wordt gereinigd na de service.

Voorwaarden

De beschikbaarheid van haal- en breng service is onder voorbehoud en verschilt per locatie. Neem contact op met je lokale Ford-dealer om te informeren of je gebruik kunt maken van de service.

Pick up and delivery
Top