Ford Explorer side view while charging

VERMOGEN EN EFFICIËNTIE

De Ford Explorer PHEV is een elegante combinatie van kracht en efficiëntie. Het nieuwe oplaadbare hybride systeem brengt je, samen met de 3 liter V6 EcoBoost-benzinemotor, nog zuiniger overal waar je heen wilt. Terwijl de automatische 10-traps versnellingsbak zorgt dat je op elk moment in de juiste versnelling zit. Een SUV die speciaal is gebouwd om je ongeëvenaarde dynamiek, controle en wegligging te garanderen.

SCHOON. GERUISLOOS. BEHENDIG.

Hij is net zo geschikt voor drukke straten in de stad als voor uitdagende landwegen. De geavanceerde hybride, oplaadbare technologie van de Ford Explorer PHEV combineert een door een accu aangedreven elektrische motor met de krachtige 3,0 liter EcoBoost-benzinemotor met turbo. Samen goed voor een hybride vermogen van 450 pk, een uitstekend brandstofverbruik en een CO2-uitstoot van 71 g/km. Een keuze uit vier elektrische voertuigmodi (EV) betekent dat je, afhankelijk van je behoeften, kunt beslissen of je op stroom van de elektrische motor, de benzinemotor of een combinatie van beide wilt rijden, of de accu met de motor wilt opladen. Zo kun je elk terrein probleemloos aan, terwijl je rijstijl in de stad schoon, stil en verfijnd blijft.

SLIM ELEKTRISCH RIJDEN

Je rijdt tot 40 km puur elektrisch als de Explorer PHEV volledig is opgeladen. Alle korte ritjes zoals naar winkels, school of sportschool, kun je dus zonder uitstoot maken. Voor maximale efficiëntie maakt het systeem gebruik van een combinatie van regeneratief remmen en vermogen vanuit de EcoBoost-motor, zo wordt het elektrisch rijbereik vergroot terwijl je rijdt. Met de FordPass-app kun je op elk moment controleren hoe ver je nog kunt rijden totdat de accu leeg is.

Ford Explorer dashboard close up showing electric range
Ford Explorer Rotary Gear Shift Dial

SOEPEL SCHAKELEN

Bij de Ford Explorer PHEV met automaat geeft de roterende versnellingspook je volledige controle over de geavanceerde 10-traps versnellingsbak. Je kiest eenvoudig de juiste versnelling door aan de knop te draaien. En door het vervangen van de traditionele versnellingspook, heb je meer ruimte en ziet je auto er strakker uit.

Ford Explorer interior with steering wheel and paddle shifters

SCHAKELEN MET JE VINGERTOPPEN

Ben jij een sportieve rijder? Dan heb je met deze door sportwagens geïnspireerde technologie razendsnel schakelen binnen handbereik. Met schakelflippers op het stuur, schakel je vingervlug in elke bocht. Letterlijk.

Ford Explorer driving in sun drenched country

MINDER BRANDSTOFVERBRUIK DOOR BETERE AERODYNAMICA

Je kunt nog zuiniger rijden. Rij je langzaam, dan houdt het Active Grille Shutter-systeem de ventilatie van de grille open om de motor af te koelen. Rij je sneller, dan kan het systeem de ventilatie-openingen automatisch sluiten om de stroomlijning te verbeteren, waardoor de motor minder brandstof verbruikt. Dus hoe je ook rijdt: de auto helpt zelf om minder brandstof te verbruiken.

blue bubble low emissions

LAGERE UITSTOOT

Rij schoner. Met indrukwekkende CO2-emissiecijfers van slechts 71 g/km (WLTP)/66 g/km (NEDC)  voldoet de hybride, oplaadbare motor van de Ford Explorer PHEV aan de strikte Euro 6.2-emissienormen. Deze normen zijn ontworpen om de luchtkwaliteit te verbeteren en de uitlaatemissies te verminderen.

Ford Explorer front three quarter view while charging

OPLADEN

Met een reeks oplaadmogelijkheden houd je je Ford Explorer PHEV Plug-in Hybrid in een handomdraai opgeladen. Laad je auto thuis en onderweg op. En met een volle accu rijd je tot 42 kmExplorer laadbereik volledig elektrisch.

OPLAADGIDS FORD EXPLORER PHEV PLUG-IN HYBRIDE

Er zijn drie manieren om je Explorer PHEV op te laden. De oplaadtijd varieert, afhankelijk van welke methode je gebruikt.  Een oplaadkabel om thuis op te laden wordt standaard meegeleverd. Hiermee kun je je Explorer PHEV opladen via een gewoon stopcontact. Om thuis sneller op te laden, is er de optionele Ford Wallbox. Dit is een speciaal oplaadpunt voor thuis dat meer stroom levert dan een standaard stopcontact. In de onderstaande tabel zie je hoe lang het duurt om de accu van een Explorer PHEV Plug-In Hybrid van leeg tot vol op te laden met een kabel om thuis op te laden, een Ford Wallbox en bij een openbaar oplaadstation.  Op welke manier je de Explorer PHEV ook oplaadt, je kunt het opladen beheren en controleren via het SYNC-scherm van de auto of met behulp van de FordPass-app.

  Oplaadtijd
Opladen via een standaard stopcontact buiten (230V 3/2-pins stekker) 6 uurOplaadtijd
Opladen via de Ford Connected Wall Box (7kW) 3,5 uurOplaadtijd
Opladen bij een openbaar oplaadpunt 3,5 uurOplaadtijd
next
prev
Ford Kuga PHEV home charging cable

THUIS OPLADEN

De Explorer PHEV wordt geleverd met een kabel om thuis mee op te laden die je op een normaal stopcontact kunt aansluiten. Met deze handige methode duurt een volledige lading ongeveer 6 uur, ideaal voor gemakkelijk 's nachts opladen. Je kunt het opladen beheren en controleren via je smartphone met de FordPass-app.

Bekijk de video

Wallbox charging station close up

OPLADEN VIA WALLBOX

Om thuis sneller op te laden, installeer je een Ford Wallbox. Deze speciale oplaadpoort is een optionele accessoire die tussen 3 en 3,5 uur van 0-100% kan leveren. Neem voor de installatie contact op met je Ford Agent die je een gespecialiseerde plaatselijke partner kan aanbevelen.

Bekijk de video

Ford Explorer front three quarter view

RIJERVARING

Neem plaats in de cockpit van de Ford Explorer PHEV en omring jezelf met een reeks nieuwe technologieën. Ervaar z’n dynamiek op stadswegen, bergpaden en alles daar tussenin met het geavanceerde terreinbeheersysteem. Of ontspan op je lange ritten met Adaptive Cruise Control en Stop and Go. Je kunt zelfs aangeven of je liever elektrisch vermogen, benzinevermogen of een combinatie van beide wilt. Alle systemen werken naadloos samen om je een optimale ervaring achter het stuur te bieden.

BEDWING ELK TERREIN

Vlakke straten in de stad of rotsachtig terrein: waar je ook rijdt, het nieuwe terreinbeheersysteem van de Ford Explorer PHEV garandeert maximale controle. Met zeven beschikbare rijmodi stem je de prestaties van het voertuig perfect af op de rijomstandigheden. Het systeem past de versnellings-, besturings- en veringsgevoeligheid aan, terwijl het ook de tractie-, stabiliteits- en Hill Descent Control-systemen inzet voor optimale controle bij elke instelling. Kies tussen: Normal, Trail, Deep Snow/Sand, Slippery, Sport, Tow/Haul of, voor maximale efficiëntie, de Eco-modus. De belangrijkste informatie wordt via het 12,3 inch digitale instrumentenpaneel weergegeven in verschillende unieke kleurenthema's van de rijmodus van jouw keuze.

VERTROUWEN ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

Je wilt altijd rijden met grip, ook als de omstandigheden veranderen. Met het nieuwe Intelligent All-Wheel Drive-systeem heb je die. Want dat bepaalt hoeveel balans in de bochten en reactievermogen nodig is in natte, droge of gladde omstandigheden en op verschillende terreinen. De technologie stuurt vermogen naar de voorwielen als vierwielaandrijving niet nodig is. En meer vermogen naar de achterwielen bij ongunstige omstandigheden. Zo zit jij altijd met vertrouwen achter het stuur. De Explorer PHEV is verder uitgerust met nieuwe mogelijkheden voor achterwielaandrijving om zo prestaties nog beter te maken. Wanneer de vierwielaandrijving niet nodig is, wordt met achterwielaandrijving gereden.

Ford Explorer PHEV logo close up
Ford Explorer cruising behind another car with Adaptive Cruise Control engaged

RIJ MET GEMAK IN DRUK VERKEER

Met Adaptive Cruise Control met Stop and Go kun je zowel je constante snelheid als de afstand tot de auto voor je instellen. Als de systeemsensoren detecteren dat het verkeer vertraagt, wordt de door jou vooraf ingestelde afstand automatisch aangehouden als er gezien de omstandigheden niet op de door jou gewenste constante snelheid kan worden gereden. De sensoren kunnen je auto zelfs volledig tot stilstand brengen als er veel verkeer is. Zodra de weg voor je weer vrij is, geeft het systeem automatisch gas tot de door jou gekozen snelheid weer bereikt is. Hierdoor is dit systeem perfect om in druk stadsverkeer te gebruiken.

Ford Explorer driving on mountain road bird's eye view

ONDER DE SNELHEIDSLIMIET BLIJVEN IS NU WEL HEEL EENVOUDIG

Traffic Sign Recognition herkent permanente of tijdelijke verkeersborden langs en/of boven de weg. Op het instrumentenpaneel staan pictogrammen voor snelheidslimieten en inhaalverboden. Bij veranderende omstandigheden krijg je een signaal. Bovendien werkt Intelligent Speed Assist samen met verkeersbordherkenning om je snelheid in de gaten te houden, zodat jij je op de weg kunt concentreren. Eenmaal geactiveerd, identificeert het systeem de lokale snelheidslimiet en past je maximale snelheid vervolgens automatisch aan.

Ford Explorer rear view camera close crop

ZICHT OP ALLES WAT ER OM JE HEEN GEBEURT

De 360-graden camera met split-view-weergave van de Ford Explorer PHEV zorgt ervoor dat je je volledig bewust bent van je omgeving. De technologie maakt gebruik van vier afzonderlijke camera's die zich aan de randen van je auto bevinden (op de grille, achterklep en elke buitenspiegel). Deze vier beelden worden vervolgens gecombineerd en weergegeven via het SYNC 3-scherm voor een volledig overzicht van het gebied om je heen. En wanneer je achteruitrijdt, toont de achteruitrijcamera wat er zich achter je bevindt op een scherm dat is ingebouwd in de middenconsole. Behalve dat, vergemakkelijkt hij je ook het parkeren door virtuele lijnen te tonen die je helpen de auto zelfs in de kleinste ruimte te krijgen.

Ford Explorer parking up close to another car

LAAT DE EXPLORER PHEV ZELF PARKEREN

Parkeren in drukke straten of krappe ruimtes kan lastig zijn. Maar met de laatste versie van Full Active Park Assist parkeer je niet alleen, het regelt ook het accelereren, schakelen en remmen. Deze slimme technologie maakt parkeren kinderspel. Na activering selecteer je eenvoudig een kant van de weg en of je langs de stoep (parallel) of in een parkeervak (haaks) wilt parkeren. Vervolgens houd je de knop ingedrukt en laat je de auto al het werk voor je doen.

EXTRA CONTROLE BIJ STARTEN OP EEN HELLING

Hill Start Assist voorkomt tijdelijk dat de auto achteruit rolt wanneer je op een helling weg wilt rijden. Het systeem handhaaft de remkracht op de wielen gedurende 2-3 seconden, zodat je meer tijd hebt om je voet beheerst van het rempedaal naar het gaspedaal te verplaatsen. Dit is ook een handige functie om te starten en stoppen op een gladde ondergrond.

Ford Explorer driving on mountain road bird's eye view
Ford Explorer in motion driving through forest

EXTRA BEHEERSING BIJ HEUVELAF RIJDEN

Hill Descent Control is ontworpen om steile, ongelijkmatige afdalingen gemakkelijker te maken. Het systeem regelt je afdalingssnelheid zonder dat je de rem of het gaspedaal hoeft aan te raken en bedient zelfs de achteruitversnelling. Dit betekent dat jij je kunt concentreren op het rijden op moeilijk terrein zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je te hard versnelt.

Ford Explorer driving in sun drenched countryside

BLIJF OP DE JUISTE RIJSTROOK

Zijwindstabilisatie maakt deel uit van Elektronische stabiliteitscontrole en helpt je om in winderige, stormachtige weersomstandigheden op je rijstrook te blijven. Het systeem kan sterke zijwind detecteren en de besturing aanpassen om je te helpen op koers te blijven.

Ford Explorer close crop of front lights

JE ZIET BETER, ZONDER ANDEREN TE VERBLINDEN

Auto High Beam (automatisch groot licht) is een handig hulpmiddel als je in het donker rijdt. Deze functie schakelt tijdelijk het groot licht uit wanneer het tegemoetkomend verkeer of een voorligger opmerkt, zodat je andere bestuurders niet verblindt. Daarna schakelt het automatisch het groot licht weer in, voor maximaal zicht.

Ford Explorer interior cockpit view

COMFORT EN GEMAK

Elke lijn op het dashboard. Elke naad in de leren bekleding. Alle materialen in de cabine. Geen enkel detail is over het hoofd gezien bij het prachtig afgewerkte en veelzijdige interieur van de Explorer PHEV. Met een op maat gemaakt B&O-geluidssysteem, een 12,3 inch digitaal instrumentenpaneel en een geavanceerde FordPass Connect-modem. Je zal elk excuus aangrijpen om een ritje te maken.

The man looks at the phone

ONTDEK DE SLIMME KANT

De FordPass-app verbindt je naadloos met je Explorer PHEV, zodat je slim kunt blijven rijden. Je kunt de laatste locatie van je auto traceren en het zelfs op afstand vergrendelen, voor extra gemoedsrust. Vermijd vertragingen met realtimeTooltip verkeersinformatie. Meldingen over de staat van je auto worden rechtstreeks naar je telefoon gestuurd, zoals je brandstofpijl, hoe vol is je accu nog is, bandenspanning en meer. En om het bezit van een plug-in hybride nog gemakkelijker te maken, kan je jouw oplaadstatus en oplaadinstellingen controleren, allemaal via jouw smartphone.

Ontdek meer

NAADLOOS VERBONDEN MET JE AUTO

Vind de locatie van je auto en vergrendel hem op afstand, waar je ook bent. Het kan als je via de FordPass-app verbonden bent met je Explorer PHEV. En veel meer dan dat. Zo kan je realtime verkeersupdatesLive Traffic en Local Hazard Information ontvangen om vertragingen te vermijden. Ook krijg je info over de conditie van je auto, zodat je weet hoe het met het brandstof- en accuniveau en de bandenspanning staat. Je kan ook de oplaadstatus controleren en  oplaadinstellingen bekijken. Allemaal via de app op je smartphone.

Hand holding mobile with FordPass App
Ford Explorer interior with steering wheel and SYNC screen

RIJ HANDSFREE MET SYNC 3

Bedien je telefoon, muziek en navigatie met je stem via Ford SYNC 3. Omdat je verbonden bent met je auto, kun je zelfs bestemmingen vanuit de FordPass-app op je smartphone rechtstreeks naar de navigatie sturen. Het systeem heeft een 8”-kleurentouchscreen met intuïtieve bediening door knijp-en-veeg-bewegingen. SYNC 3 kan ook verbinding maken met Apple CarPlay en Android Auto, en met AppLink heb je toegang tot een aantal van je favoriete smartphone apps.

MUZIEK ZOALS DIE BEDOELD IS

Wat je smaak ook is, muziek moet klinken zoals de artiest het bedoeld heeft. Een op maat gemaakt geluidssysteem van B&O zorgt ervoor dat je Ford Explorer PHEV aan deze verwachting voldoet. Het geavanceerde systeem van 980 watt met 14 luidsprekers is door B&O-geluidstechnici speciaal ontwikkeld voor en afgestemd op de Explorer PHEV. Dus draai het volume omhoog en geniet van je favoriete bands en nummers in je eigen concertzaal.

Ford Explorer B&O sound system close up
Ford Explorer close crop on Wireless charging

AANDACHT VOOR ALLES

Zorg ervoor dat al je apparatenQi opgeladen en gebruiksklaar zijn met het draadloze laadstation en het grote mediavak op de middenconsole van de Ford Explorer PHEV. Dit is een perfect voorbeeld van hoe het opgeruimde interieur is ontworpen om ruimte, gemak en comfort te optimaliseren.

ER GAAT EEN WERELD VOOR JE OPEN

Geniet meer van de omgeving met het comfort van je Ford Explorer PHEV. Dankzij het elektrisch bedienbare panoramadak met twee panelen word je als het ware ondergedompeld in het landschap. Het dak bevindt zich boven de eerste en tweede rij stoelen, waardoor het interieur baadt in het daglicht en er veel frisse lucht binnenkomt wanneer je het dak opent. Het schuifglas heeft ook een reflecterende coating om het interieur koel te houden. De zonnewering aan de binnenkant zorgt, indien nodig, voor extra schaduw.

Ford Explorer close up on open sun roof
Ford Explorer electronic parking brake close up

SLIM, HANDIG EN RUIMTEBESPAREND

De elektrische parkeerrem is een eenvoudige toevoeging met verrassende voordelen. Zo zorgt hij voor meer ruimte in de cabine, is hij makkelijker te gebruiken en hoef je de remmen niet zo vaak te laten onderhouden. Het enige wat je hoeft te doen om te remmen, is een knop in de middenconsole indrukken.

OPLADEN VIA JE SMARTPHONE

We hebben het zo gemakkelijk mogelijk gemaakt om je Explorer PHEV op te laden. Ford werkt samen met Shell Recharge, een van Europa’s grootste openbare oplaadnetwerken. Dankzij deze samenwerking heb je via je smartphone toegang tot allerlei extra oplaadoplossingen. Je kunt zoeken naar de dichtstbijzijnde openbare oplaadpunten en deze zelfs betalen via de app.

Men charging Ford
Ford Explorer interior SYNC4A screen

VEILIGHEID EN BEVEILIGING

De Ford Explorer PHEV beschikt over een groot aantal geavanceerde technologieën die ontworpen zijn om jou, je gezin en andere weggebruikers zo goed mogelijk te beschermen. Bepaalde systemen, zoals Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection en Roll Stability Control, helpen ongevallen actief voorkomen. Andere, zoals Post Impact Braking, kunnen de ernst van een eventueel ongeval verminderen.

Ford Explorer with trailer parked near lake

VOOR HET VEILIG TREKKEN VAN JE AANHANGWAGEN

De Ford Explorer PHEV is uitgerust met Slingercontrole voor aanhangwagens, ontworpen om veiliger te kunnen slepen. Als de technologie 'deinen' of slingeren van de aanhangwagen registreert, vermindert het de snelheid van je voertuig automatisch. Het systeem vertraagt het voertuig door het motorkoppel te verlagen en de remdruk geleidelijk te verhogen zodat het slepen beter wordt beheerst.

EEN SYSTEEM DAT VOETGANGERS HELPT BESCHERMEN

Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection detecteert onderweg via een radar en camera auto's en mensen. Het systeem waarschuwt je als er gevaar dreigt voor een botsing met een voertuig, voetganger of fietser. Als je niet op tijd reageert, laat het systeem je auto op volle kracht remmen, zodat bepaalde frontale botsingen minder erg of zelfs vermeden kunnen worden.

Ford Explorer trailing another car with pre collision assist engaged
Ford Explorer driving on mountain road with sun set

ALTIJD MEESTER OVER DE SITUATIE

De Elektronische stabiliteitscontrole (ESC) controleert voortdurend de bewegingen van je voertuig. Het systeem detecteert wanneer je voertuig de grip op de weg verliest en past dan automatisch een remimpuls toe op de afzonderlijke wielen, waardoor de auto stabiliseert. Roll Stability Control werkt samen met ESC en is ontworpen om alle wielen van de Explorer PHEV veilig op de grond te houden. Het systeem houdt in de gaten of de kans op omkiepen niet te groot wordt en kan in die gevallen gas terugnemen en individuele remmen toepassen. Dit voorkomt dat het voertuig kantelt wanneer je extreme manoeuvres uitvoert, bijvoorbeeld wanneer je een onverwacht obstakel op de weg ontwijkt.

Ford Explorer driving on mountain road

MEER CONTROLE IN BOCHTEN

Met Curve Control behoud je de controle over je voertuig wanneer je snelheid bij het ingaan van een bocht te hoog is voor de omstandigheden. Wanneer het systeem onderstuur waarneemt en het idee heeft dat je de controle verliest, vermindert het eerst het motorkoppel en schakelt vervolgens het remsysteem in om snelheid te minderen. Deze technologie is vooral effectief (en geruststellend) in schuin op- of aflopende bochten, zoals een afrit van een snelweg.

Ford Explorer avoiding another car one the road

MEERDERE BOTSINGEN VOORKOMEN

Post Impact Braking helpt de kans op een tweede botsing bij een ongeluk te verkleinen. Als het systeem een ongeluk waarneemt, worden automatisch de noodremmen geactiveerd om je voertuig zo snel mogelijk tot stilstand te brengen. Dit voorkomt dat je richting tegemoetkomend verkeer of andere obstakels op de weg rolt of de macht over het stuur verliest na een ongeluk.

Close up on emergency eCall button in Ford Explorer

EXTRA GEMOEDSRUST

In het onwaarschijnlijke geval dat er een ongeluk gebeurt, kan je auto automatisch een eCall uitvoeren naar de hulpdiensten om je locatie door te geven. Je kunt ook op een SOS-knop in de auto drukken voor rechtstreeks contact met de hulpdiensten, bijvoorbeeld als je getuige bent van een ongeval of dringende zelf hulp nodig hebt. Bij kleinere incidenten, zoals bandenschade, kun je met de FordPass-app pechhulp bellen en op een realtimekaart zien wanneer ze komen.

Ford Explorer interior side view of seats

HANDIGE EXTRA'S

De Ford Explorer PHEV heeft een volledig betrouwbaar en verfijnd ontwerp. Er kunnen tot wel zeven mensen comfortabel in zitten. En als je alle stoelen naar beneden klapt, heb je tot wel 2.274 liter aan veelzijdige laadruimte. 840 Nm koppel betekent dat je ook tot 2.500 kg kunt slepen. Dus of je nu een weekend gaat golfen of een lange reis met het gezin hebt gepland, je zal nooit ruimte tekort komen.

Ford Explorer viewed from above showing 7 seats / power fold

ERVAAR DE LUXE VAN DE RUIMTE

Het veelzijdige interieur van de Ford Explorer PHEV is ontworpen om maximaal zeven personen luxe en comfort te bieden. De stoelen op de tweede rij zijn voorzien van een elektrische instapfunctie voor moeiteloze toegang tot de derde rij. En met de Power Fold-technologie op de derde rij kun je de bagageruimte groter maken door de stoelen met één druk op de knop volledig plat te klappen.

RUIMTE VOOR ALLES

Zelfs wanneer elke stoel bezet is, is er in de Ford Explorer PHEV nog ruimte voor twee volledige sets golfclubs in de kofferbak. Alle achterstoelen kunnen afzonderlijk worden neergeklapt en bieden je een verscheidenheid aan configuraties voor een volledig aanpasbaar interieur. Als alle achterstoelen omlaag zijn geklapt, is er ruim 2.274 liter opslagruimte. En om optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte in de kofferbak, kan ook de hoogte van de vloer worden aangepast. Dit betekent dat je de vloer kunt verhogen om een verborgen compartiment te creëren, of kunt verlagen om de bagageruimte te maximaliseren.

Ford Explorer interior showing boot capacity with luggage
Ford Explorer with boat on tow bar parking by the lake

SERIEUZE TREKKRACHT

Als je kiest voor de optionele trekhaak, kan de Ford Explorer PHEV zijn koppel van 840 Nm gebruiken om een indrukwekkende trekcapaciteit van 2.500 kg te leveren. Zo kun je je caravan, zeilboot of praktisch alles wat je nodig hebt voor een weekendje weg dus probleemloos trekken.

Ford Explorer viewed from above to show roof rails

WIL JE NOG MEER VERVOEREN?

Als je grotere of zwaardere voorwerpen moet vervoeren, kun je kiezen voor dakrails en/of een handige, afneembare trekhaak.

Ford Explorer interior with person folding seats

HOUD JE APPARATEN OPGELADEN

Met een USB-oplader in de cabine en 12 V-stopcontacten over jouw volledige voertuig, blijven al jouw toestellen volledig opgeladen. Er zit zelfs een stopcontact van 220 V in de achterkant van het voertuig, zodat je ook krachtigere apparatuur gemakkelijk kunt gebruiken en opladen.

Klik op onderstaande links voor meer informatie