FORD FIESTA

EEN⁠ ICOON UIT DE AUTO-INDUSTRIE

Het is tijd om gedag te zeggen tegen de kleine auto die zoveel harten heeft geraakt.

De Ford Fiesta is meer dan alleen een auto; het is een icoon dat bekend staat om zijn opvallende exterieur, een reeks slimme technologieën en een sportief en dynamisch profiel. Met zijn verfijnde voorkant, voorzien van een kenmerkende honingraatgrille en vormgegeven bundeling van led-koplampen, straalt de Ford Fiesta stijl en charisma uit. Bovendien biedt deze compacte auto een ongeëvenaarde rijervaring, waardoor elke rit een genot wordt.

Waar een tijdperk eindigt, staat een nieuw tijdperk klaar om te beginnen - en we kunnen niet wachten om iedereen te laten zien wat er te wachten staat!

Ford Puma driving on a street

DE PUMA

Stap in de wereld van de Ford Puma: een combinatie van innovatie, stijl en prestatie voor een onvergetelijke rijervaring. Met zijn gedurfde exterieur, geavanceerde technologieën en wendbare prestaties, biedt de Ford Puma comfort en connectiviteit voor elke rit. Ontdek de onweerstaanbare charme van de Ford Puma.

 

Ontdek de Puma

Bekijk aanbiedingen

DE ELEKTRISCHE EXPLORER

Stap in de toekomst van reizen met de elektrische Explorer! Dankzij zijn geavanceerde elektrische aandrijving biedt de Explorer een milieuvriendelijke en duurzame manier van reizen. Geniet van het gemak van een stille en soepele rit, terwijl je bijdraagt aan een schonere planeet.

Of je nu in de stad op avontuur gaat of de wildernis verkent, de elektrische Explorer brengt je overal naartoe met kracht en comfort. Met zijn moderne design en innovatieve technologieën is de Explorer de ideale metgezel voor iedereen die op zoek is naar een opwindende reiservaring.

 

Ontdek de Elektrische Explorer

Bekijk aanbiedingen

Ford Explorer driving