Home > Alle modellen > NIEUWE KUGA
Consumenten(advies)prijs vanaf
Actieprijs Gross Promotional Price (PV)

NIEUWE FORD KUGA

De nieuwe Ford Kuga is speciaal ontworpen om elegante styling en robuust vermogen te combineren met een efficiënt, oplaadbaar hybride vermogen. Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. Het beste van alles in één pakket

Dilemma’s kunnen leuk zijn...

Een kleur selecteren is makkelijk. Maar welke kies je?

Getoond model is een ST-Line

Stel samen

Hoeveel kosten kan je besparen als je kiest voor de nieuwe Kuga Plug-in Hybrid?

{{::labels.currentVehicleHeaderText}}

{{::labels.energyCostHeaderText}}

{{::labels.yourSavingHeaderText}}

{{::labels.yourSavingSecondaryText}}

{{::finalStepFormatting.prefix}} {{result}} {{::finalStepFormatting.postfix}}

Geschatte besparing over één jaarEstimated 1 year savings Kuga

Het beste van twee werelden

De nieuwe oplaadbare hybride Kuga brengt je overal heen dankzij de twee bijzonder efficiënte krachtbronnen. Met de geavanceerde elektrische aandrijflijn kun je kortere ritten maken zonder uitstoot en laad je je voertuig aan elke netstroombron op. Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor ervoor dat je zo ver kunt gaan als je maar wilt, terwijl de batterij opgeladen wordt. Met deze oplaadbare hybride hoef je geen compromissen te sluiten, want je krijgt het beste van twee werelden.

Rij met gemak in druk verkeer. 

De intelligente Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat je met een snelheid rijdt die je zelf kiest. Als de ingebouwde RADAR-sensor een voorligger detecteert, wordt de snelheid van je voertuig verlaagd, zodat je op een veilige afstand blijft. Zodra de weg weer vrij is, geeft het systeem automatisch gas tot de gekozen snelheid weer bereikt is. Lange ritten worden bovendien nog leuker met het Lane Keeping System dat ervoor zorgt dat je steeds binnen je baanvak blijft.

Bovenaanzicht van de nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid
FordPass op je mobiele telefoon

Altijd en overal verbonden

De nieuwe Kuga is nu verkrijgbaar met een ingebouwde FordPass Connect-modemFordPass Connect, waarmee je een hele reeks nieuwe functies krijgt die je ritten naar een hoger niveau tillen. Gebruik 4G LTE-wifiWi-Fi Hotspot voor maximaal tien apparaten, stuur bestemmingen rechtstreeks vanaf je telefoon naar je navigatiesysteem en ontvang onderweg realtime verkeersinformatieLive Traffic. De geavanceerde functies op afstand zorgen ervoor dat je je nieuwe Kuga overal kunt beheren en in de gaten kunt houden. Gebruik je telefoon om je voertuig te vinden, de deuren te vergrendelen en te ontgrendelen en zelfs de motor op afstand te starten om je auto op koude dagen op te warmen.

Een systeem dat voetgangers helpt beschermen 

Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection detecteert onderweg via een camera voertuigen en mensen. Het systeem waarschuwt je als er gevaar dreigt voor een botsing met een voertuig, voetganger of fietser. Als je niet op tijd reageert, laat het systeem je voertuig op volle kracht remmen, zodat bepaalde frontale botsingen minder erg of zelfs vermeden kunnen worden. 

Rode nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid rijdend door de stad
De Flexibele stoelen in de nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid

Flexibele stoelen op maat

De nieuwe Kuga is ontworpen om op alles voorbereid te zijn, met een dynamisch nieuw interieurontwerp dat je ultieme vrijheid geeft en zich aan elke reis aanpast. Heb je meer kofferruimte nodig voor een lange trip of wil je liever de luxe van wat extra beenruimte? De flexibele achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven, zodat je zonder problemen alles kunt inpakken wat je nodig hebt.

Alle NIEUWE KUGA uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen (PDF 3.5 MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top