NIEUWE FORD KUGA

Prachtig ontworpen, opmerkelijk efficiënt en meer dan capabel.

Mooi ontworpen, opmerkelijk efficiënt en moeiteloos capabel. Deze Kuga is leverbaar als een plug-in hybride. Fords geavanceerde hybride technologie is ontworpen voor een schonere, stillere, meer geavanceerde benadering van SUV-rijden. En met een trekgewicht van maar liefst 1.500kg.

Daarnaast is de Kuga verkrijgbaar met een EcoBoost-benzinemotor.

PERSONALISEER JOUW KUGA 

 

Getoond model is een ST-Line

WELKE AANDRIJFLIJN PAST BIJ JOU?

BENZINE EN ELECTRISCHE ENERGIE VLOEIEN PERFECT SAMEN

De geavanceerde oplaadbare hybride technologie van Kuga combineert een elektrische motor op accu met een 2,5 liter Duratec-benzinemotor. De hybride accu kan thuis of aan openbare oplaadpunten opgeladen worden. Energie die tijdens het remmen opnieuw wordt opgenomen, helpt ook de accu tijdens het rijden op te laden. Wanneer de Kuga PHEV volledig opgeladen is, kan hij 56 km op uitsluitend elektrisch vermogen rijden. Rij je op de accu en de motor dan is je rijbereik tot wel 748 km.

Lees meer

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

ONBEPERKTE PRESTATIES

Bij de 1,5 liter Ford EcoBoost-benzinemotor worden directe brandstofinjectie, turbocompressie en cilinderuitschakeling gecombineerd voor een uitstekend vermogen en opmerkelijk zuinig brandstofverbruik. Beschikbaar in 120-pk of 150-pk, zodat je kunt genieten van de onbeperkte prestaties die je verwacht van een conventionele 1,5-liter motor, maar dan met een beter brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

Ontdek meer

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE KUGA

Ford Co-Pilot 360 combineert verschillende technologieën die er samen voor zorgen dat jouw rijervaring comfortabeler en aangenamer wordt. Adaptive Cruise Control past automatisch jouw snelheid aan jouw voorligger aan. Het systeem kan zelfs snelheidsborden herkennen en de cruisecontrolsnelheid aanpassen. De Lane Centering-technologie houd je op het midden van de rijbaan door de wegmarkering te volgen.

Rijervaring

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

De nieuwe oplaadbare hybride Kuga brengt je overal heen dankzij de twee bijzonder efficiënte krachtbronnen. Met de geavanceerde elektrische aandrijflijn kun je kortere ritten maken zonder uitstoot en laad je je voertuig aan elke netstroombron op. Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor ervoor dat je zo ver kunt gaan als je maar wilt, terwijl de batterij opgeladen wordt. Met deze oplaadbare hybride hoef je geen compromissen te sluiten, want je krijgt het beste van twee werelden.

Kuga Plug-in Hybrid kan besteld worden voor levering in 2021.

Vermogen en efficiëntie

FordPass op je mobiele telefoon

ALTIJD EN OVERAL VERBONDEN

Een ingebouwd FordPass ConnectFordPass Connect-modem brengt jouw nieuwe Ford Kuga-ervaring naar een hoger niveau. Met tal van handige functies, zoals wifiWi-Fi Hotspot, verbeterde navigatie in de auto en realtime verkeersinformatieLive Traffic. Lokaliseer je auto, vergrendel en ontgrendel de deuren, en als je een auto met een automatische transmissie hebt, start je zelfs de motor op afstand. In het geval van een ongeluk kan FordPass Connect automatisch het alarmnummer bellen en de locatie van jouw auto doorgeven.

Als je een Kuga Plug-in Hybrid hebt, biedt de FordPass-app nog meer exclusieve functies voor PHEV. Bekijk jouw huidige accuniveau en rijbereik; controleer jouw rij- en energieverbruikspatronen; zoek openbare oplaadpunten en stel de gewenste oplaadtijden voor thuis in. Je kunt zelfs jouw cabinetemperatuur instellen voor vertrek.

Comfort en gemak

ALLE KUGA UITVOERINGEN

Vergelijk Uitvoeringen (3.5MB PDF)

EEN SYSTEEM DAT VOETGANGERS HELPT BESCHERMEN

Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection detecteert onderweg via een camera auto's en mensen. Het systeem waarschuwt je als er gevaar dreigt voor een botsing met een voertuig, voetganger of fietser. Als je niet op tijd reageert, laat het systeem jouw voertuig op volle kracht remmen, zodat bepaalde frontale botsingen minder erg of zelfs vermeden kunnen worden.

Veiligheid en beveiliging

De Flexibele stoelen in de nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid

FLEXIBELE STOELEN OP MAAT

De nieuwe Kuga is ontworpen om op alles voorbereid te zijn, met een dynamisch nieuw interieurontwerp dat je ultieme vrijheid geeft en zich aan elke reis aanpast. Heb je meer kofferruimte nodig voor een lange trip of wil je liever de luxe van wat extra beenruimte? De flexibele achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven, zodat je zonder problemen alles kunt inpakken wat je nodig hebt.

Handige extra’s

Klik op onderstaande links voor meer informatie