Home > Alle modellen > NIEUWE KUGA > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Het avontuur start vanbinnen

Van de soepele lijnen en de verfijnde lederen interieurafwerkingen tot het adembenemende uitzicht door het glazen panoramadak ... elk designkenmerk van de nieuwe Kuga straalt energie en beweging uit. De verschillende geavanceerde technologieën zorgen ervoor dat je nog meer van elke rit kunt genieten.

FordPass op je mobiele telefoon

Altijd en overal verbonden

Een ingebouwd FordPass ConnectFordPass Connect-modem brengt jouw nieuwe Ford Kuga-ervaring naar een hoger niveau. Met tal van handige functies, zoals wifiWi-Fi Hotspot, verbeterde navigatie in de auto en realtime verkeersinformatieLive Traffic. Lokaliseer je auto, vergrendel en ontgrendel de deuren, en als je een auto met een automatische transmissie hebt, start je zelfs de motor op afstand. In het geval van een ongeluk kan FordPass Connect automatisch het alarmnummer bellen en de locatie van jouw auto doorgeven.

Als je een Kuga Plug-in Hybrid hebt, biedt de FordPass-app nog meer exclusieve functies voor PHEV. Bekijk jouw huidige accuniveau en rijbereik; controleer jouw rij- en energieverbruikspatronen; zoek openbare oplaadpunten en stel de gewenste oplaadtijden voor thuis in. Je kunt zelfs jouw cabinetemperatuur instellen voor vertrek.

Kuga Plug-in Hybrid kan besteld worden voor levering in 2021.

 

Ga voor handsfree met SYNC 3 

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee je verbonden blijft en je telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met intuïtieve spraakopdrachten. Je kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door 'Ik heb trek' te zeggen. Het kan zelfs je sms'jes hardop voorlezen. Op het kleurentouchscreen kun je drukken en vegen, waardoor de navigatie intuïtief wordt. SYNC 3 is ook verbonden met Apple CarPlay en Android Auto en met Applink heb je toegang tot je favoriete smartphone-apps. 

Kleurentouchscreen in de nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid
Opladen met je telefoon

Opladen met de hulp van je smartphone 

Als je voor een oplaadbare hybride kiest, hebben wij ervoor gezorgd dat het heel eenvoudig is om je nieuwe Kuga opgeladen te houden. Ford werkt samen met NewMotion, Europa's grootste openbare oplaadnetwerk. Dankzij deze samenwerking heb je via je smartphone toegang tot heel wat bijkomende oplaadoplossingen.  

Je kunt zoeken en navigeren naar de dichtstbijzijnde openbare oplaadpunten en deze zelfs betalen via de app.

Kuga Plug-in Hybrid kan besteld worden voor levering in 2021.

Eenvoudig thuis opladen

De nieuwe Kuga Plug-In Hybrid wordt geleverd met twee standaard oplaadkabels: één voor normaal opladen thuis en één voor openbare oplaadpunten. 

Wil je jouw plug-in hybride Ford thuis zo snel mogelijk opladen? Een Ford Wall-Box kan hierbij helpen. Een van onze deskundige installatiepartners kan een Ford Wall-Box met een hoger vermogen bij je thuis installeren, als optionele accessoire. De Wallboxen van Ford bieden snellere oplaadtijden dan het opladen via conventionele stopcontacten.

Kuga Plug-in Hybrid kan besteld worden voor levering in 2021.

Ford Wall-Box thuis voor opladen
B&O-audiosysteem in je nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid

Onderweg opladen

Het interieur van de Kuga is ontworpen om ruimte en gemak te optimaliseren. Het grote mediavak in de middenconsole biedt zelfs ruimte aan de grootste smartphones. Nu draadloos opladen ook beschikbaar is voor deze functie geschikte smartphones, is het nog makkelijker om ervoor te zorgen dat jouw apparaten altijd klaar zijn voor gebruik.

Top