Home > Alle modellen > NIEUWE KUGA > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Het avontuur start vanbinnen

Van de soepele lijnen en de verfijnde lederen interieurafwerkingen tot het adembenemende uitzicht door het glazen panoramadak ... elk designkenmerk van de nieuwe Kuga straalt energie en beweging uit. De verschillende geavanceerde technologieën zorgen ervoor dat je nog meer van elke rit kunt genieten.

FordPass op je mobiele telefoon

Altijd en overal verbonden

De nieuwe Kuga is nu verkrijgbaar met een ingebouwde FordPass Connect-modemFordPass Connect, waarmee je een hele reeks nieuwe functies krijgt die je ritten naar een hoger niveau tillen. Gebruik 4G LTE-wifiWi-Fi Hotspot voor maximaal tien apparaten, stuur bestemmingen rechtstreeks vanaf je telefoon naar je navigatiesysteem en ontvang onderweg realtime verkeersinformatie. Geavanceerde functies op afstand zorgen ervoor dat je je Kuga vanaf elke plek kunt bedienen en in de gaten kunt houden. Gebruik je telefoon om je voertuig te vinden, de deuren te vergrendelen en te ontgrendelen en zelfs de motor op afstand te starten om je auto op koude dagen op te warmen. Als je voor een oplaadbare hybride kiest, kun je de oplaadstatus van je voertuig rechtstreeks vanaf je telefoon controleren. Je kunt daarnaast meldingen over elektrische voertuigen ontvangen en je oplaadinstellingen bekijken.

Ga voor handsfree met SYNC 3 

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee je verbonden blijft en je telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met intuïtieve spraakopdrachten. Je kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door 'Ik heb trek' te zeggen. Het kan zelfs je sms'jes hardop voorlezen. Op het kleurentouchscreen kun je drukken en vegen, waardoor de navigatie intuïtief wordt. SYNC 3 is ook verbonden met Apple CarPlay en Android Auto en met Applink heb je toegang tot je favoriete smartphone-apps. 

Kleurentouchscreen in de nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid
B&O-audiosysteem in je nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid

Muziek zoals die bedoeld is

Wat je smaak ook is, muziek moet klinken zoals de artiest het bedoeld heeft. Een op maat gemaakt geluidssysteem van B&O zorgt ervoor dat je nieuwe Kuga hier perfect aan beantwoordt. Het geavanceerde systeem van 575 watt met tien luidsprekers is door gespecialiseerde B&O-geluidstechnici speciaal ontwikkeld voor en afgestemd op de Kuga. Dus draai het volume omhoog en geniet van je favoriete bands en nummers in je eigen concertzaal. 

Opladen met de hulp van je smartphone 

Als je voor een oplaadbare hybride kiest, hebben wij ervoor gezorgd dat het heel eenvoudig is om je nieuwe Kuga opgeladen te houden. Ford werkt samen met NewMotion, Europa's grootste openbare oplaadnetwerk. Dankzij deze samenwerking heb je via je smartphone toegang tot heel wat bijkomende oplaadoplossingen.  

Je kunt zoeken en navigeren naar de dichtstbijzijnde openbare oplaadpunten en deze zelfs betalen via de app.

Opladen met je telefoon
Ford Wall-Box thuis voor opladen

Eenvoudig thuis opladen

Wil je je oplaadbare hybride Ford thuis zo snel mogelijk opladen? Een Ford Wall-Box kan hierbij helpen. Een van onze deskundige installatiepartners kan een Ford Wall-Box met een hoger vermogen bij je thuis plaatsen. De Wall-Boxen van Ford bieden snellere oplaadtijden dan het opladen via conventionele stopcontacten.

Top