Home > Alle modellen > KUGA > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en gemak

In de Ford Kuga draait het helemaal om wat je nodig hebt. Ga lekker zitten en geniet van de rit, terwijl allerlei slimme snufjes hun ‘toverkunsten’ uitvoeren – voor jou.

Ga handsfree met SYNC 3

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Ford Kuga interior with SYNC in detail
Ford SYNC with Live Traffic detail

Vermijd de drukte

Wil je altijd ontspannen en op tijd op je bestemming aankomen? Dat kan. Je SYNC 3-navigatie ontvangt elke 30 seconden verkeersinformatie via Live Traffic. Zodat je aanbevolen route wordt aangepast aan de actuele verkeersomstandigheden.

De handsfree achterklep gaat automatisch openen en dicht

Als je jouw voet onder de achterbumper beweegt, gaat de achterklep automatisch open – of dicht. Handig als je aan komt lopen met je handen vol! De handsfree achterklep reageert op jouw KeyFree-sleutelhanger.

Hands-free liftgate
Panorama roof detail from the inside a Ford

Zeg hallo tegen het daglicht

Wil je ook van de buitenlucht genieten tijdens het rijden? Met het elektrisch bedienbare dakluik van het panoramadak kun je met één druk op de knop volop genieten van natuurlijk licht. Terwijl het reflecterende glas je koel houdt en tegen schadelijke uv-straling beschermt.

Je zit er warm bij als het koud is

Als je kiest voor leren stoelen kies je ook voor stoelverwarming – zowel in de beide voorstoelen als in de passagiersstoelen. Hoe comfortabel is dat! En het verwarmde stuur maakt rijden in de vrieskou heel aangenaam.

Ford front side interior view on the heated seats and steering wheel
Ford audio system in detail

Hifi-geluid

Het uitstekende audiosysteem in de Kuga is standaard uitgerust met Ford SYNC 3. Dit betekent dat je in de hele auto geniet van bijzonder helder geluid. Wil je een nog betere geluidsbeleving? Kies dan voor het optionele hoogwaardige Sony-systeem met DAB-radio.

Top