MEER VERMOGEN. MEER RAFFINEMENT.
MEER MUSTANG.

PERSONALISEER JOUW MUSTANG 

 

Getoond model is een GT

GENIET VAN ELKE RIT

Voor de ultieme rijervaring hoef je maar één ding te doen: de sleutel omdraaien. Dan staan de meest geavanceerde technieken en voorzieningen tot je beschikking. Je ervaart maximale souplesse en comfort met de nieuwe ophanging en het schokdempersysteem, terwijl je dankzij de Adaptive Cruise Control, altijd met de juiste snelheid en op veilige afstand kunt rijden. Daarbij houdt het overzichtelijke 12-inch instrumentenpaneel je op de hoogte over de rijmodus met de ideale instelling voor elk type weg of weersomstandigheid. Zo biedt de nieuwe Mustang je maximale controle en comfort, of je nu op het circuit rijdt of op de weg.

Rijervaring

BRULT OP VERZOEK

Het gaspedaal onder je voeten maakt je stoutste dromen waar. Want of je nu voor de fameuze 5,0L V8-motor met directe dubbele-brandstofinspuiting of de milieuvriendelijke 2,3L EcoBoost®-motor met verhoogde overboost kiest: jij hebt de controle over de meest gerenommerde krachtige motoren op de weg. Waarbij je kunt kiezen voor de souplesse van een handgeschakelde 6-versnellingsbak of het gemak van een automaat met 10 versnellingen. En wil je zachtjes over de weg glijden of liever brullend door de bocht? Zelfs het geluid van je Mustang kun je bepalen.

Vermogen en efficiëntie

Ford Mustang SYNC 3 display

BEDIEN HEM MET JE STEM

Zeg maar wat je wilt. En dat bedoelen we letterlijk. Want of het nu gaat om muziek opzetten of berichten versturen en ontvangen: met het geavanceerde SYNC 3 met AppLink, CarPlay van Apple en Android Auto kun je allerlei functies handsfree bedienen. Verder heb je controle over je smartphone met een druk of swipe op het overzichtelijke 8-inch touchscreen.

Comfort en gemak

OOK VEILIGER VOOR VOETGANGERS

Jij houdt je blik goed op de weg. Er kan immers een voertuig of voetganger onverwacht je pad kruisen. Een extra paar ogen is daarom wel zo veilig. Hiervoor heb je een rader en camera die je bij gevaar waarschuwen en de auto automatisch laten remmen als jij niet op tijd reageert. Wel zo’n prettig idee.

Veiligheid en beveiliging

ALLE MUSTANG UITVOERINGEN

Vergelijk Uitvoeringen (3.5MB PDF)

Klik op onderstaande links voor meer informatie