MUSTANG MACH-E OPLADEN

Alles wat je moet weten over het opladen van je Mustang Mach-E.

 

THUIS OPLADEN

Het opladen van je Mustang Mach-E thuis is net zo eenvoudig als het opladen van je smartphone. Steek de stekker in een standaard stopcontact met behulp van de universele Ford-oplaadkabel die met je auto wordt meegeleverd.

Je kunt ook kiezen voor de Ford Connected Wallbox, voor meer gemak en sneller opladen dan via een gewoon stopcontact. De Wallbox is ook ontworpen om te werken in combinatie met de FordPass-app, zodat je je oplaadschema op afstand kunt beheren.

OPLAADPUNT THUIS

De optionele Ford Connected WallboxTooltip is de snelste manier om thuis op te laden. Deze kan elk uur meer dan 32 km rijbereik opladen en 's nachts volledig opladen. Onze partner Eneco eMobility verzorgt de aanschaf en installatie van jouw eigen, krachtige Wallbox

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

THUIS OPLADEN

De meegeleverde universele Ford-oplaadkabel kan ook worden aangesloten op een stopcontact met hoog vermogen. Hiermee kan tot 20 km rijbereik per uur worden bijgeladenTooltip. Je kunt ook een standaard stopcontact gebruiken. Met ongeveer 12,5 km rijbereik per uur bijladen gaat dit langzamer. Dit is vooral handig als je onderweg bent of vrienden bezoekt die geen oplaadvoorzieningen hebben.

Net als voor de Ford Connected Wallbox heb je een erkende elektricien nodig om een stopcontact met hoog vermogen voor je te installeren.

OPLADEN OP OPENBARE PLEKKEN

De Mustang Mach-E kan via zowel AC als DC opladen. Hij wordt geleverd met 5 jaar gratis toegang tot het FordPass-oplaadnetwerk met meer dan 150.000 beschikbare laadpunten in heel Europa.

Ford is ook een van de oprichters van het IONITY-netwerk voor snelladen. Dit netwerk heeft tegen eind 2020 400 laadstations en 2.400 oplaadpunten langs belangrijkste snelwegen in heel Europa.

IONITY-NETWERK

Het IONITY-netwerk biedt je de snelste laadmethode. De krachtige DC-laders (150 kW) kunnen ongeveer 119 km rijbereik leveren in 10 minutenTooltip. Ideaal voor korte pauzes langs de snelweg. Terwijl jij een kop koffie drinkt of een hapje eet, wordt je rijbereik aangevuld.

OPENBARE OPLAADPUNTEN

Openbare oplaadpunten zijn ideaal voor onderweg en maken sneller laden mogelijk dan thuis. Openbare AC-oplaadpunten leveren 10-80% lading in 7,2 uurTooltip. De DC-snelopladers (50 kW) bieden je 10-80% lading in maar liefst 90 minuten. Perfect voor als jij onderweg ook moet opladen.

TOT 610 KM RIJBEREIKCX727 RWD Targeted Range

Geen ritjes meer naar de benzinepomp.

PLAN JE EIGEN RIT

INVLOED OP RIJBEREIK?