Home > Alle modellen > MUSTANG > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Ga lekker zitten en geniet van elk moment

Jouw Mustang is voorzien van een reeks slimme functies en technologieën die je leven een stuk eenvoudiger maken. Zodat jij je volledig kunt overgeven aan de rijervaring - of je nu toert door de stad of een roadtrip maakt met onbekende bestemming.

MyColour display panel

De sleutel naar een meer verbonden wereld

Voor het eerst is de Mustang beschikbaar met een FordPass Connect* -modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifi** voor maximaal tien apparaten en real time verkeersinformatie die rechtstreeks naar je navigatiesysteem gestuurd wordt.  

Download de FordPass-app om toegang te krijgen tot nog meer functies 

FordPass Connect wordt nóg krachtiger als deze via de FordPass App met je smartphone verbonden wordt. Als je verbinding hebt gemaakt, kun je verschillende innovatieve nieuwe functies ontgrendelen. Zo kun je bijvoorbeeld je telefoon gebruiken om je voertuig te vinden en het op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen. Je kunt het brandstofpeil, de kilometerstand en bandenspanning controleren en voertuigmeldingen op je telefoon ontvangen. Je kunt je navigatiesysteem ook van bij je thuis programmeren door een bestemming via je telefoon naar de auto te sturen.

FordPass app
MyColour display panel

Interieurverlichting naar wens

Zelf de sfeer in je auto bepalen? Met de sfeerverlichting kun je de kleur naar eigen smaak instellen. Je kunt kiezen uit zeven kleuren of drie kleurencombinaties om het binnen helemaal naar jouw wens te maken als het donker is.

Helemaal jouw Mustang

Wil je jouw auto persoonlijk maken? Je kunt je eigen rijmodus programmeren en je voorkeursinstellingen opslaan. Denk bijvoorbeeld aan stuurkracht, koppelreactie, versnellingscontrole (alleen bij automaat) en zelfs het geluid dat hij maakt. Zo is het niet langer een Mustang, maar jouw Mustang.

New Ford Mustang front interior

Hoe lekker wil je zitten?

Neem plaats op stoelen die elektrisch verstelbaar en optioneel ook verwarmd zijn. Je zit dus altijd lekker in je Mustang, wat de omstandigheden buiten ook zijn.

Ga voor handsfree met SYNC 3

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles eenvoudig kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod afspelen of streamen via Bluetooth. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen. Wil je je telefoon bedienen? Gebruik dan het 8-inch touchscreen via AppLink, CarPlay van Apple of Android Auto voor nog meer intuïtieve navigatie.

Ford SYNC interior display
Top