Home > Alle modellen > MUSTANG > Technische kenmerken > Rijervaring

Meer vermogen. Meer raffinement. Meer Mustang.

Autorijden zoals je nog nooit hebt gedaan. Dankzij vooruitstrevende technologie, innovatieve voorzieningen en geavanceerde instrumenten rij jij altijd met het grootste gemak én rijplezier.

Rij zelfverzekerd op elke weg

Om jou overal een ongekend rijcomfort te bieden, heeft de nieuwe Mustang een geavanceerde nieuwe ophanging. Het systeem controleert continu de weg en de bestuurder. En past dempers, rijmodus en kalibratie direct op elke verandering aan. Zodat jij altijd een ongeëvenaarde stabiliteit en controle ervaart.

Prestaties kunnen altijd beter

Wil je alles uit je Mustang halen? Dan heb je de juiste informatie nodig. Met Track Apps kun je een versnellingstimer, remprestaties, rondetijden en meer bekijken. Zodat jij maximaal op het circuit kunt genieten. Of op de weg.

New Ford Mustang LED lights close-up

Zien en gezien worden

Goede verlichting is cruciaal voor jouw veiligheid. En die van anderen. Daarom is de nieuwe Mustang voorzien van heldere 100% led-koplampen met de kenmerkende drie strepen. Het nauwkeurige intense licht wordt automatisch aangepast aan de weg- en rijomstandigheden. Komt er bijvoorbeeld een tegenligger aan? Dan wordt het groot licht automatisch uitgeschakeld, zodat je andere bestuurders niet verblindt. Waarna het ook weer automatisch aan gaat, en jij weer optimaal zicht hebt.

Altijd en overal controle achter het stuur

Wil je onder alle omstandigheden lekker sturen zonder ongewenste trillingen? Reken dan op de elektrische stuurbekrachtiging die zich automatisch aan je snelheid en de situatie - zoals zijwind - aanpast. Zo wordt je stuur bij lage snelheden wat lichter voor extra flexibiliteit en bij hoge snelheden wat steviger voor meer controle.

 

New Ford Mustang leather steering wheel

Zo blijf je altijd binnen de rijstrook

Om veilig binnen de wegmarkering te blijven, krijg je een helpende hand van je auto. Zodra de camera merkt dat je de rijstrook verlaat, word je gewaarschuwd met een lichtsignaal en een trilling van het stuur. Als je niet tijdig reageert, stuurt de auto zichzelf weer naar de juiste rijstrook. En rij je wat langzamer of niet op de snelweg? Dan kan het systeem uit.

Ford SYNC logo

Directe hulpoproep in een noodsituatie

In geval van nood wil je zo snel mogelijk hulp inschakelen. Dankzij Ford SYNC met noodhulpsignaal kan dat. In het geval van een ongeluk waarbij de airbag geactiveerd of de brandstofpomp uitgeschakeld wordt, belt het systeem via jouw telefoon met Bluetooth®** de alarmcentrale. Het kan zelfs cruciale informatie, zoals GPS-coördinaten, doorgeven.

 

Top