Home > Alle modellen > MUSTANG > Technische kenmerken > Vermogen en efficiëntie

Het geheim van de Mustang… vind je onder de motorkap

Er is veel veranderd aan de nieuwe Mustang. Ook zaken die je misschien niet meteen ziet, maar des te meer ervaart als je rijdt. Zoals het vermogen van de aangepaste 5,0L V8-motor en de vele innovatieve, nieuwe technologieën die elke rit uniek maken.

Vertrouw op z’n kracht

Voor maximaal rijplezier kun je kiezen uit twee krachtige motoren. De gerenommeerde 5,0L V8-motor met directe dubbele-brandstofinspuiting onder hoge druk en indirecte brandstofinspuiting onder lage druk. De nieuwe Bullitt heeft zelf een krachtigere motor. Met maar liefst 469 PK en 529 Nm koppel bij 7,250 toeren. Of de 2,3L Ford EcoBoost®-motor met verhoogde overboost en verlaagde emissies.

Je eigen geluid

Hoe moet jouw Mustang klinken: Quiet, Normal, Sport of Race track? Je kunt eenvoudig instellen hoeveel geluid je auto maakt, zelfs met een timer.

Active Valve Exhaust
Close-up of New Ford Mustang alloy wheel

Serieus remvermogen

Als je auto zoveel vermogen heeft, wil je natuurlijk kunnen vertrouwen op de beste remmen. Daarom is de nieuwe Mustang voorzien van een remsysteem met remklauwen met vier zuigers en geventileerde schijven, gekoppeld aan de verschillende elektronische beveiligingen. Kies je voor de 5,0-liter V8 GT motor? Dan hebben je remmen zelfs Brembo™-voorklauwen met zes zuigers die zich vastbijten in 15" geventileerde schijven.

Top