Samenstellen Proefrit Dealer Werkplaatsafspraak Stel je vraag Stel je vraag
Home > Bedrijfswagens > TRANSIT CHASSIS CAB
Netto catalogusprijs vanaf

Praktisch, duurzaam, efficiënt

Ford Transit Chassis Cab side view

Minder vermoeidheid en minder verbruik

Je rijdt ontspannen binnen elke ingestelde snelheidslimiet door Cruise Control met regelbare snelheidsbegrenzer te gebruiken. Zonder je voet op het gaspedaal te hoeven houden, beperk je het risico op snelheidsovertredingen en bespaar je brandstof.

Ga handsfree met SYNC 3

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Ford SYNC 3 hands-free technology

Ford EcoBlue TDCi-motoren

 

De Ford EcoBlue 2.0 TDCi motoren van de Transit Chassis Cabine combineert uitstekende prestaties en kracht met lager brandstofverbruik en minder uitstoot. Om de kosten nog verder te verlagen worden onderhoudsbeurten nu om de 60.000 km of om de twee jaar gepland – afhankelijk van welke van de twee het eerst voorvalt. Met drie verschillende vermogens (105 pk/360 Nm, 130 pk/385 Nm en 170 pk/405 Nm) is er altijd een optie die bij je past.

 

Elke situatie de baas

In balans zijn is goed, zeker op de weg. Daarom checkt de elektronische stabiliteitscontrole voortdurend de bewegingen van je auto. En corrigeert bij elke afwijking zoals slippen, automatisch je positie. Zodat jij in controle blijft.

ESC helps you stay in control, whatever the conditions
Ford Transit Chassis Cab detail of Frame

Een solide basis voor conversie

Gedurende het hele ontwikkelproces hebben we nauw samengewerkt met de carrosseriesector om ervoor te zorgen dat alle standaard carrosseriemodellen en de meeste op maat gemaakte modellen met weinig of geen aanpassingen eenvoudig en efficiënt geïnstalleerd kunnen worden. Met zijn lage chassisrails, de integrale bevestigingspunten voor de carrosserie en het robuuste hoogwaardige staal vormt de Transit Chassis Cabine een stevige, betrouwbare basis voor vrijwel elke conversie. 

Voor meer informatie en advies over conversie- en ombouwgegevens kan je terecht bij jouw Transit Centrum dealer in de buurt: 

TransitCentrum

Carrosseriestijlen en ruimte voor maximaal 7 personen

Kies voor de Transit Chassis Cabine of met dubbele cabine om een voertuig samen te stellen dat speciaal voor jouw bedrijf is gemaakt. De Transit Chassis Dubbele Cabine is er in vier verschillende chassislengtes (L2 t/m L5) en biedt plaats aan maximaal zeven personen.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Je Zou Ook Kunnen Leuk Vinden

Top