Samenstellen Proefrit Dealer Werkplaatsafspraak Stel je vraag Stel je vraag
Home > Bedrijfswagens > NIEUWE TRANSIT CHASSIS CABINE
Netto catalogusprijs vanaf

NIEUWE FORD TRANSIT CHASSIS CABINE

De nieuwe Ford Transit Chassis Cabine is het toonbeeld van flexibiliteit van de Transit. De bedrijfswagen kan worden aangepast aan jouw zakelijke behoeften, of je nu een open laadbak, kiepwagen, koelwagen of andere ombouw nodig hebt. Wat je wensen ook zijn, dit is de meest stevige, betrouwbare en duurzame Transit Chassis Cabine ooit.

Veelzijdig, betrouwbaar, efficiënt

De nieuwe Transit Chassis Cabine is jouw mobiele kantoor. Daarom is hij speciaal gebouwd voor comfort en stevigheid, kracht en efficiëntie, en vooral, betrouwbaarheid.

Een slimmere cruisecontrol

Stel je eigen snelheid in met de slimme Adaptive Cruise Control. Het systeem kan de geldende snelheidslimiet detecteren en de door jou gekozen snelheid automatisch binnen de vastgestelde limiet houden. De geavanceerde radartechnologie scant op langzamer verkeer voor je en kan je snelheid automatisch aanpassen om een vooraf ingestelde afstand ten opzichte van je voorligger aan te houden. Als het verkeer weer sneller begint te rijden, schakelt je voertuig weer terug naar de vooraf ingestelde snelheid.

Ford EcoBlue TDCi-motoren

De nieuwe Transit is krachtiger en efficiënter dan ooit dankzij de geavanceerde 2,0 l Ford EcoBlue-dieselmotoren. Met vier aandrijflijnen met een vermogen van 185 pk ben je er zeker van dat je de motor vindt die aan je specifieke behoeften voldoet.

Infotainment in de Ford Transit Chassis Cabine

De sleutel naar een meer verbonden wereld

De nieuwe Transit Chassis Cabine is nu verkrijgbaar met een FordPass Connect-modem*. Het systeem biedt talloze krachtige voordelen, inclusief 4G-wifi** voor maximaal tien apparaten, zodat jij en je passagiers altijd verbonden kunnen blijven. Het systeem kan ook live verkeersinformatie*** rechtstreeks naar je SYNC 3-navigatiesysteem sturen, zodat je het verkeer kunt vermijden en de snelste route naar je bestemming kunt vinden. Je kunt zelfs de status van je voertuig controleren en meldingen ontvangen als het systeem opmerkt dat je voertuig onderhoud nodig heeft.

Een systeem dat voetgangers helpt beschermen

Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection detecteert onderweg via een radar en camera voertuigen en mensen. Het systeem waarschuwt je als er gevaar dreigt voor een botsing met een voertuig, voetganger of fietser. Als je niet op tijd reageert, laat het systeem je voertuig op volle kracht remmen, zodat bepaalde frontale botsingen minder erg of zelfs vermeden kunnen worden. Emergency Brake Assist helpt de remmen van je voertuig om in een noodsituatie effectief in te grijpen. Het systeem registreert hoeveel druk je op het rempedaal uitoefent en verhoogt deze, indien nodig, automatisch.

New Ford Transit Chassis Cab side view

Transit Coversions en verbeterd laadvermogen

  • Het platte, sterke ladderchassis maakt diverse carrosserieconversies mogelijk 
  • Lengte van het chassis kan door bouten zonder te lassen aangepast worden
  • Hoger ophangingszwaartepunt dan normaal om de grotere carrosserie te kunnen dragen

Carrosserievarianten tot 7 personen

Enkele Cabine, Dubbele Cabine of Skeletal Chassis Cabine  - L1 t/m L5: Ruimte tot 7 personen voor in de Dubbele Cabine: Kies de Transit Chassis Cabine die perfect bij jouw wensen past.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Aktuellen Angebote

Bekijk onze laatste aanbiedingen

Lees meer

Anderen bekeken ook...

Top