Home > Belangrijke informatie > COVID-19 Coronavirus Advies
Ford We Staan Voor Je Klaar

We beleven allemaal onzekere tijden. Maar we willen er in ieder geval voor zorgen dat jij je geen zorgen over jouw Ford hoeft te maken. Wij staan zoals altijd klaar om je met raad en daad te helpen: van een gesprek over een nieuwe auto, ondersteuning op afstand, een proefrit of een onderhoudsbeurt met gratis haal- en breng service tot aan financiële hulp.

Ford Puma parked in front of house

Advies over coronavirus

Zorg er allereerst voor dat je goed voor jezelf en je familie zorgt. Vraag zo nodig advies aan je dokter. Volg verder de maatregelen die zijn voorgeschreven door het RIVM. Klik op onderstaande button voor het meest actuele nieuws.

Neem contact op met je Ford Dealer

De dealer kan je alles vertellen over de aangepaste maatregelen in de werkplaats en de Pick-Up & Clean Service waarbij je gebruik kunt maken van de gratis haal- en breng service. Persoonlijk contact wordt zoveel mogelijk beperkt en je ontvangt informatie via een persoonlijke video met Video Check. Het programma kan per vestiging verschillen. Vraag de dealer naar de mogelijkheden.

Ford service person checking car wheel
hand and laptop

Ford Credit en Ford Lease

Heb je een financieringscontract bij Ford Credit of een leasecontract via Ford Lease? Wij blijven onverminderd zorg dragen voor jouw contract. Mocht het zo zijn dat je verwacht het maandbedrag niet meer te kunnen betalen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070-7703777. Kies #2 voor Ford Credit of kies #4 voor Ford Lease. We gaan dan met je in gesprek om te kijken hoe we je kunnen helpen in deze onzekere periode. Ook voor al jouw andere vragen met betrekking tot het contract voor jouw auto staan we voor je klaar.

Een nieuwe manier van Ford Service

Zorgen dat onze klanten zich veilig voelen is onze topprioriteit. Daarom bieden we een aantal contactloze, digitale en veilige onderhoudsopties. Van het maken van de afspraak online tot het ophalen van je eigen gedesinfecteerde auto - we zijn er om je veilig op weg te helpen.

Family waving at Ford employee
Top