Home > Belangrijke informatie > COVID-19 Coronavirus Advies

Wij staan klaar om je te helpen tijdens de COVID-19-uitbraak.

We beleven allemaal onzekere tijden. Maar we willen er in ieder geval voor zorgen dat jij je geen zorgen over jouw Ford hoeft te maken. Wij staan zoals altijd klaar om je met raad en daad te helpen: van een gesprek over een nieuwe auto, ondersteuning op afstand, een proefrit of een onderhoudsbeurt met gratis haal- en breng service tot aan financiële hulp.

alt

Advies over coronavirus

Zorg er allereerst voor dat je goed voor jezelf en je familie zorgt. Vraag zo nodig advies aan je dokter. Volg verder de maatregelen die zijn voorgeschreven door het RIVM. Klik op onderstaande button voor het meest actuele nieuws.

alt

Neem contact op met je Ford Dealer

De dealer kan je alles vertellen over de aangepaste maatregelen in de werkplaats en de Pick-Up & Clean Service waarbij je gebruik kunt maken van de gratis haal- en breng service. Persoonlijk contact wordt zoveel mogelijk beperkt en je ontvangt informatie via een persoonlijke video met de Video Check. Het programma kan per vestiging verschillen. Vraag de dealer naar de mogelijkheden.

alt

Ford Credit en Ford Lease

Heb je een financieringscontract bij Ford Credit of een leasecontract via Ford Lease? Wij blijven onverminderd zorg dragen voor jouw contract. Mocht het zo zijn dat je verwacht het maandbedrag niet meer te kunnen betalen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070-7703777. Kies #2 voor Ford Credit of kies #4 voor Ford Lease. We gaan dan met je in gesprek om te kijken hoe we je kunnen helpen in deze onzekere periode. Ook voor al jouw andere vragen met betrekking tot het contract voor jouw auto staan we voor je klaar.

Top