Service employee and customer standing under the car at workshop

FORD REPARATIES

DE BESTE KEUZE VOOR JE FORD

VOORDELEN VAN EEN ERKEND REPARATIECENTRUM 

Of je nu een ongeluk of autopech hebt gehad, er iets niet in orde lijkt met je voertuig of er gewoon wat regulier slijtage-onderhoud nodig is - niemand kent je Ford zoals wij.

Daarom is een door Ford erkend reparatiecentrum de beste plaats om je Ford voor reparatie naar toe te brengen. Al onze monteurs zijn opgeleid door Ford en we gebruiken alleen originele Ford-onderdelen om de hoogste kwaliteitsnormen te garanderen.

Voor alle Ford-reparaties geldt een garantie*. En we kunnen indien nodig ook met je
verzekeringsmaatschappij zaken doen.

Onze hoogopgeleide teams zorgen ervoor dat je Ford in topconditie blijft, veilig is om mee te rijden en ook nog eens zijn verkoopwaarde behoudt.

 

*Zie voor meer informatie onze beperkte garantie bij een Ford Service Partner bij jou in de buurt.

TYPEN FORD-REPARATIES

FORD ERKEND SCHADEHERSTEL

Ford Service engineer, replacing front bumper

FORD ERKEND SCHADEHERSTEL

Als jouw Ford beschadigd is geraakt bij een aanrijding of ander incident, moet elke reparatie hem in de staat van voor het ongeval herstellen. Kies Ford Erkend Schadeherstel voor, naast een stressvrije ervaring, veilige, hoogwaardige en betrouwbare reparaties.

 

Lees meer

FORD RUITSCHADEHERSTEL

Ruitschade kan niet alleen het zicht belemmeren, maar ook de veiligheid op de weg in gevaar brengen. Bij Ford begrijpen we het belang van het snel en professioneel aanpakken van ruitschade. Wij bieden hoogwaardige ruitreparatie en vervanging, zodat je met een gerust hart weer de weg op kan. Daarbij kennen wij jouw auto als geen ander en zorgen we bovendien dat bij vervanging de veiligheidssystemen in je ruit direct gekalibreerd worden. Ford werkt samen met Dealerglass, een ruitherstelformule voor merkdealers. Dealerglass regelt voor jou de afhandeling met je lease- of verzekeringsmaatschappij.

 

Lees meer

Ford Service

Klik op onderstaande links voor meer informatie