Ford service repair engineer, replacing front bumper

FORD ERKEND SCHADEHERSTEL 

JE WEER VEILIG TERUG OP DE WEG KRIJGEN.

Als jouw Ford beschadigd is geraakt bij een aanrijding of ander incident, moet elke reparatie hem in de staat van voor het ongeval herstellen. Kies Ford Erkend Schadeherstel voor, naast een stressvrije ervaring, veilige, hoogwaardige en betrouwbare reparaties.

Ford Erkend Schadeherstel bestaat uit een netwerk van schadeherstelspecialisten met ongeëvenaarde knowhow, technologie en ervaring.‌‌ Het werk wordt uitgevoerd door Ford opgeleide technici en u ontvangt altijd een transparante, aantrekkelijke offerte voordat er met werkzaamheden wordt begonnen, inclusief originele Ford onderdelen en arbeid.

Neem contact op met jouw Ford Service Partner. Zij zorgen, samen met de Ford Erkend Schadehersteller, dat jouw Ford wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen en met het gebruik van originele onderdelen.
Zo blijft jouw Ford voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

KIES VOOR FORD ERKEND SCHADEHERSTEL

Ford Erkend Schadeherstellers zijn de enige door Ford gecertificeerde reparatiecentra. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door experts met behulp van de nieuwste Ford-apparatuur en -kennis. En we doen er alles aan om de gehele reparatie-ervaring zo stressvrij mogelijk te maken.

SPECIALISTISCHE APPARATUUR

Alleen Ford Erkende Schadeherstellers beschikken over de mogelijkheid om reparaties van originele kwaliteit te leveren. Speciale gereedschappen en apparatuur van Ford. Deskundige, door Ford getrainde schadeherstellers. En originele onderdelen en laksystemen van Ford, om jouw voertuig te herstellen zoals het was.

TOEGEWIJDE EXPERTISE

Van carrosseriewerk tot veiligheidskritieke voertuigsystemen,
alle Ford Erkende Schadeherstellers zijn getraind in de nieuwste reparatietechnieken en -technologie. En naarmate voertuigen steeds geavanceerder worden, zorgt deze specialistische kennis ervoor dat reparaties altijd voldoen aan onze strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

STRESSVRIJE SERVICE

We leggen duidelijk uit wat we doen en houden je op de hoogte, werken samen met jouw verzekeraar om het claimproces te vereenvoudigen en bieden indien nodig een leenauto. Voor extra gemoedsrust worden onze reparaties geleverd met een garantie* die de waarde van jouw Ford helpt beschermen.

 

*Informeer naar de garantievoorwaarden bij jouw Ford dealer.

Ford front bumper and headlight profile

ORIGINELE FORD-ONDERDELEN

Ford Original Equipment (OE)-onderdelen zijn de veiligste keuze als je voertuig betrokken is bij een aanrijding. Alle onderdelen voldoen aan de strenge Ford-specificaties, worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en geleverd met een Original Equipment (OE)-garantie*. Neem contact op met je Ford-reparateur voor meer informatie.

 

*Voor meer informatie over onze garantievoorwaarden, vraag een dealer bij jou in de buurt.

Klik op onderstaande links voor meer informatie