Service employee and customer

FORD RUITSCHADEHERSTEL

WIJ KENNEN JOUW FORD ALS GEEN ANDER

Ruitschade kan niet alleen het zicht belemmeren, maar ook de veiligheid op de weg in gevaar brengen. Bij Ford begrijpen we het belang van het snel en professioneel aanpakken van ruitschade. Wij bieden hoogwaardige ruitreparatie en vervanging, zodat je met een gerust hart weer de weg op kan. Daarbij kennen wij jouw auto als geen ander en zorgen we bovendien dat bij vervanging de veiligheidssystemen in je ruit direct gekalibreerd worden. Ford werkt samen met Dealerglass, een ruitherstelformule voor merkdealers. Dealerglass regelt voor jou de afhandeling met je lease- of verzekeringsmaatschappij. Wel zo makkelijk!

Via de Ford Service Partner ben je altijd verzekerd van vakkundig herstel dat altijd gebeurt volgens de fabrieksvoorschriften met originele onderdelen.

 

·         Je autoruit wordt gerepareerd of vervangen door Ford getrainde- en ervaren monteurs.

·         Je bent verzekerd van reparatie met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschrift.

·         Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging.

·         Wij regelen alles met je verzekeraar of leasemaatschappij.

 

Afspraak maken

    

Ford Service worker

REPAREREN OF VERVANGEN

Het vervangen of repareren van je voorruit is van cruciaal belang voor de veiligheid op de weg. Zelfs kleine beschadigingen, zoals sterretjes, kunnen in de loop der tijd uitgroeien tot barsten, wat het zicht  ernstig kan belemmeren. Een sterretje kan vaak gerepareerd worden door het injecteren van een speciale hars, terwijl een barst in veel gevallen vereist dat de hele ruit wordt vervangen. Door tijdig actie te ondernemen bij ruitschade, kunnen onnodige risico's en verdere schade worden voorkomen.

ADAS (ADVANCED DRIVER ASSISTANCE SYSTEMS)

De nieuwste Ford voertuigen zijn vaak uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), zoals lane departure warning, adaptive cruise control en automatische noodremmen. Bij ruitschadeherstel is het essentieel om rekening te houden met deze systemen. Als de voorruit vervangen wordt, moeten deze systemen namelijk opnieuw worden ingesteld. Dit heet kalibreren. Het is heel belangrijk dat dit goed gebeurt, anders kan het voorkomen dat het veiligheidssysteem niet goed meer functioneert. Bij ruitschadeherstel via de Ford Service Partner ben je ervan verzekerd dat de techniek na de reparatie weer optimaal functioneert en je weer veilig de weg op kunt. 

Ford Assistance
Ford repair

RUITSCHADE DEKKING

Ruitschade aan je auto wordt gedekt door de verzekering als je een WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekering hebt afgesloten. Met alleen een verplichte WA-verzekering ben je niet gedekt voor ruitschade. Houd er rekening mee dat je mogelijk een eigen risico hebt, wat het bedrag is dat je zelf moet betalen in geval van schade. De rest van de schadeclaim wordt door je verzekeraar vergoed. 

Klik op onderstaande links voor meer informatie