Ready for the winter season

BETROUWBAARHEID. DANKZIJ DE FORD WINTER CHECK

Waar je ook heen gaat en wat je ook doet, je kunt er zeker van zijn dat jouw voertuig er klaar voor is met de Winter Check van Ford. 

WINTER CHECK

Voor €29

Wil je altijd met een zeker gevoel de weg op? Met de Ford Winter Check houden wij jouw Ford in topconditie, voor extra veiligheid en om slijtagekosten te voorkomen. Weet zeker dat je auto voorbereid is, waar je ook naartoe gaat en wat je ook doet.

WINTERBANDEN WISSEL

Voor €85

Wanneer het tijd is om je banden te vervangen, wij helpen je graag verder. Ford verzekert  jou van meer grip op de weg en meer comfort. En als je je banden niet thuis wilt bewaren, dan bewaren wij ze voor je.

FORDPASS

Haal alles uit je Ford

Met de FordPass app ben je vanaf elke plek verbonden met jouw Ford. Download de app, koppel deze met je voertuig en profiteer van handige voordelen zoals:

  • Starten en vergrendelen op afstand
  • Inzicht in oplaadstatus voor EV/PHEV
  • Voertuiglocatie om te weten waar hij staat

ACCESSOIRES

ALL WEATHER VlOERMATTEN

Bescherm je interieur tegen vuil en vocht met Ford All-weather vloermatten, gemaakt om perfect in jouw Ford te passen.

FORD DAKKOFFERS

Creëer extra ruimte in jouw voertuig, geniet van comfortabele reizen en laat jouw winterse avontuur beginen mjet een dakkoffer van Ford!

TREKHAKEN

Onze trekhaken bieden de perfecte oplossing om al je vracht veilig te vervoeren. Ontdek op de Ford Accessoire website de juiste trekhaak voor jouw Ford.

Klik op onderstaande links voor meer informatie