Samenstellen Proefrit Dealer Werkplaatsafspraak Stel je vraag Stel je vraag
Home > Ford Nederland > Nieuws en Reviews > Eerste Ford Explorer PHEV – nieuws
Mustang Mach-E GT shot in Rotterdam

25 september 2020

Ford onthult supersnelle Mustang Mach-E GT in Europa: niets in zijn klasse accelereert sneller

  • 100 procent elektrisch met 342 kW (465 pk) vermogen
  • Mustang Mach-E GT accelereert in 3,7 seconden vanuit stilstand naar 100 km/uur
  • Europees debuut in Rotterdam tijdens Go Electric

Ford heeft voor het eerst in Europa de high-performance Mustang Mach-E GT onthuld. Deze volledig elektrische Mustang accelereert in 3,7 seconden vanuit stilstand naar 100 km/u, de snelste acceleratietijd in zijn klasse. De nieuwe Ford Mustang Mach-E GT komt eind 2021 naar Europa.

Ford rust de Mustang Mach-E GT uit met een 342 kW (465 pk) sterke volledig elektrische aandrijflijn en all-wheel drive, zodat de bestuurder maximaal kan genieten van de prestaties die de GT uitvoering biedt.

De Ford Mustang Mach-E GT maakte in Rotterdam zijn Europese debuut tijdens de kick-off van het Go Electric evenement in Nederland

Oranje Mustang Mach-E GT

Karakter van iconische, oorspronkelijke Mustang

De Mustang Mach-E GT is qua prestatievermogen en karakter vergelijkbaar met de iconische, oorspronkelijke Mustang-sportauto. Maar hij biedt tegelijk de mogelijkheid om vijf inzittenden met elektrische verfijning te vervoeren. De 342 kW (465 pk) sterke dual motor-aandrijflijn levert een maximumkoppel van 830 Nm. De topsnelheid is begrensd op 200 km/u.

Ford rust de Mustang Mach-E GT uit met adaptieve MagneRide-wielophanging, lichtmetalen 20 inch velgen, rode remklauwen en exclusieve lakkleuren, waaronder Cyber Orange en Grabber Blue. In het interieur is een 15,5 inch full-HD touchscreen te vinden met het SYNC infotainmentsysteem van de nieuwste generatie. Dit systeem is zelflerend en herkent op een gegeven moment de voorkeuren en gewoonten van de bestuurder, zodat het vervolgens suggesties doet die optimaal op zijn wensen aansluiten. Het interieur is voorzien van Ford Performance-stoelen en een exclusief stuurwiel met inzetten van suède.

Ford bezorgt klanten die een volledig elektrisch of plug-in hybride model bezitten, extra gemak met het FordPass Charging Network, het grootste Europese openbare laadnetwerk, dat sinds oktober 2019 met ongeveer 30.000 laadpunten is gegroeid tot ruim 155.000 laadstations.

Top