Home > Onderhoud en Service > Onderhoud > Aanbiedingen > Herfstcampagne personenauto’s
Service and maintenance

Lente Inspectie € 29,-

Maak een afspraak

Het is weer lente! We kunnen niet wachten tot we weer op pad kunnen. Bereid je alvast goed voor. Jouw Ford is na lang stilstaan vast toe aan een controle. En wat dacht je van een schone airco en verse filters?

Laat jouw Ford controleren door onze specialisten. Voor slechts € 29,- lopen zij hem na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting. Een prettig idee, met alle kilometers voor de boeg.

Maak een afspraak

Altijd schone lucht

Iedereen weet dat een airco zorgt voor koeling op warme dagen, maar ook op minder warme dagen is een goed functionerende airco erg belangrijk. Een goed werkende airco zorgt dat beslagen ruiten zo snel mogelijk ontwasemt zijn en voor schone lucht in de auto.

Hand adjusting ventilation in car

Veilige lucht in de auto

Vertrouwen dat de lucht die je in de auto inademt, veilig en schoon is. Het MicronAir® Protect Air Filter kan verlichting bieden bij hooikoorts en allergieën en kan zelfs de overdracht van virussen verminderen. Voor de schoonste lucht in jouw Ford laat je de airco reinigen en het nieuwe filter plaatsen. Zo ben jij verzekerd van schone lucht als je de weg op gaat.

Gratis Pechhulp

Kom je langs voor een Ford onderhoudsbeurt? Dan kun je daarna rekenen op gratis pechhulpservice in heel Europa. Dit betekent hulp ter plekke, alternatief vervoer, een vervangende auto of zelfs accommodatie voor een overnachting als dat nodig is. Dat geeft een gerust gevoel.

Roadside Assistance
Ford Car Accessories

Handige accessoires

Ga je op pad en neem je veel spullen of fietsen mee? Wij hebben handige accessoires zoals dakdragers, dakkoffers en fietsendragers voor je. Daarmee komt alles makkelijk en veilig samen met jou op je bestemming.

Als je de kinderen zoet wilt houden, is een tablethouder voor aan de hoofdsteun misschien een goed idee. Ook handig: een slimme dashcam die altijd met je meekijkt. Mocht er onverhoopt iets gebeuren dan sta je sterker met de videobeelden.

Top