HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Home > Onderhoud en Service > Onderhoud > Vervanging en reparatie
Service and Repair

Vervanging en reparatie

 

Elke Ford in topconditie

Jouw Ford in goede handen

Onze professionele serviceteams staan altijd voor je klaar om je van advies te voorzien en verder te helpen. Je krijgt waar voor je geld en we gebruiken altijd hoogwaardige Ford onderdelen.

Kwaliteit

Als fabrikant kennen we jouw voertuig het beste. Je kunt vertrouwen op de door Ford getrainde monteurs en originele Ford-onderdelen.

Gemak

We bieden makkelijk toegankelijke diensten en online informatie zoals online onderhoudsbeurt boeken, digitale onderhoudsgegevens en specifieke onderhoudsaanbiedingen.

Klantenservice

Jouw vertrouwen is het belangrijkste voor ons. Onze Ford-dealers/geautoriseerde monteurs staan altijd voor jou en jouw auto klaar. Ze streven ernaar om de beste service te bieden en zo je Ford in topconditie te houden. We zullen je van te voren informeren over de ingrepen en de kosten.

Reparaties

Naarmate jouw Ford ouder wordt heeft die meer zorg nodig. Met onze Ford Economy-aanbiedingen bieden we hoogwaardige vervangingsonderdelen, diensten en reparaties tegen een betaalbare prijs.

Service and Maintenance Plans

Onderhoudsintervallen

Zorg dat jouw Ford soepel blijft rijden en vermijd onverwachte kosten door bij de voorgeschreven kilometerstand of het vaste jaarlijkse onderhoudsinterval naar jouw Ford dealer te gaan.

Voordelen van de Ford Dealer

Vervangingen en reparaties zijn zeer belangrijk om je Ford in topconditie te houden. Bij Ford besteden we hier veel aandacht aan. Onze professionele serviceteams staan altijd voor je klaar om je van advies te voorzien en verder te helpen. Bij reparaties worden enkel hoogwaardige Ford onderdelen gebruikt die volgens de hoogste standaarden zijn getest. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat jouw Ford bij ons in goede handen is.

Service and Maintenance Plans
Roadside Assistance

Ford Onderhoud

Om je Ford in topconditie te houden, is regelmatig onderhoud van groot belang. Het vergroot niet alleen jouw veiligheid en die van andere weggebruikers, ook bespaar je kosten wanneer slijtage tijdig wordt herkend. Daarnaast heeft jouw Ford een langere levensduur en een hogere restwaarde.

Bij Ford heb je de keuze uit Ford Onderhoud en Ford Economy Service. Een Ford Economy Servicebeurt kost standaard slechts € 199,- en is speciaal ontwikkeld voor jouw Ford van vijf jaar of ouder.

De prijs van Ford Onderhoud is afhankelijk van de kilometerstand en de leeftijd van je Ford. Met de Ford Onderhoudscalculator kan je het onderhoud voor jouw Ford berekenen door jouw kenteken en kilometerstand in te voeren. Desgewenst kan je meteen een afspraak inplannen.

Bandenaanbod

Banden zijn het enige contact tussen jouw Ford en de weg. Ze zorgen voor grip onder alle weersomstandigheden en bepalen voor een groot deel het weggedrag. Goede banden zorgen voor meer veiligheid en een verminderd brandstofverbruik.  

Tyres
Ford employee inspecting clipboard next to car tyre

Service op veel onderdelen

Wie bieden uitstekende service op ruitenwissers, airconditioning, accu, remmen en distributieriemen wanneer reparaties nodig zijn.

Een vervangende auto nodig?

Bij Ford Rent huur je snel en eenvoudig een vervangende auto voor zolang als dat nodig is. Daarbij kan je kiezen uit alle Ford modellen; van de pittige Ford Fiesta tot de veelzijdige Ford Kuga. Uiteraard adviseren wij je graag welk model het best aansluit bij jouw wensen. Een vervangende auto huur je bij Ford Rent tegen, speciaal voor klanten, zeer scherpe tarieven – zowel zakelijk als particulier.
Alle tarieven zijn exclusief brandstof en inclusief verzekeringen.

Car Keys
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top