FORD MUSTANG

Eén direct herkenbaar icoon. Twee modellen. De formidabele Ford Mustang GT heeft gezelschap gekregen van de krachtigste circuitwaardige Mustang die ooit op de Europese wegen heeft gereden: de Ford Mustang Mach 1.

Beide Ford Mustang-modellen leveren opwinding op verzoek. Beide hebben aerodynamische lijnen, een agressieve vormgeving en zitten boordevol geavanceerde functies en ondersteunende technologieën. En sportwagens leveren een serieus prestatievermogen. De 5.0-liter V8 Mach 1-motor levert een kolossale 460 pk, een koppel van 529 Nm (390 ft/lb) en een snelheid van 0 tot 100 km/u in 4,4 seconden voor de automaat en 4,8 seconden voor de handgeschakelde versie. Dus de vraag is, hoe belangrijk is prestatie voor jou?

Met de recente introductie van de nieuwe Ford Mustang begint het volgende hoofdstuk van deze Amerikaanse icoon. Klik op de link hieronder voor meer informatie over de nieuwe Mustang.

Ontdek de nieuwe Mustang

New Ford Mustang Mach 1
Ford Mach 1 engine

EEN BEEST ONDER DE MOTORKAP

De Mustang GT wordt aangedreven door een verbeterde versie van de gerenommeerde 5.0-liter V8-motor van Mustang, met dubbele brandstofinspuitingstechnologie voor verbeterde prestaties. En de Mustang Mach 1 heeft een angstaanjagende, speciaal gemodificeerde en gekalibreerde 5.0-liter V8, die in staat is een uitstekende 460 PS bij 7250 rpm en 529 Nm [390 ft/lb] koppel bij 4900 rpm te behalen. Beide worden geleverd met een soepele, responsieve handgeschakelde versie met 6 versnellingen of een verfijnde automatische versie met tien versnellingen van de gerenommeerde 5.0-liter V8-motor van Mustang. Terwijl de Mach 1 een geduchte, speciaal aangepaste en gekalibreerde 5.0-liter V8 heeft die een uitstekende 460PS bij 7500 rpm en 569 Nm [420 ft/lb] koppel levert bij 4600 rpm. Beide worden geleverd met een soepele, responsieve handgeschakelde 6-versnellingsbak of een verfijnde automatische transmissie met tien versnellingen.

Ford Mustang Mach 1 exhaust close up

RONKEN OP VERZOEK

Met een snelheid van 100 km/u in 4,4 seconden levert de nieuwe Mustang Mach 1 overweldigende prestaties. Een nieuw koelsysteem, nauwkeurige besturing en een verbeterd chassis zorgen voor opwindende ritten. Hij heeft zelfs een uniek uitlaatsysteem, afgestemd op zijn compromisloze karakter. Net als de Mustang GT beschikt de Mach 1 over Active Valve Exhaust-technologie waarmee je het geluid kunt regelen. Zo kun je hem harder laten ronken met de Race Track-modus of zachter met de Quiet-modus.

All-New Ford Mustang Mach 1 front three quarter view

TECHNOLOGIE OM ELKE RIT TE VERBETEREN

De Ford Mustang is uitgerust met een reeks technologieën om je algehele rijervaring te verbeteren. Zo geeft het 12" digitale instrumentenpaneel waardevolle informatie weer, die geoptimaliseerd wordt voor de rijmodus die je hebt geselecteerd. Track Apps zorgen ervoor dat je de circuitprestaties ook in realtime kunt volgen. En waar je ook rijdt, het optionele MagneRide™ Damping System past de ophanging automatisch aan de omstandigheden aan, zodat je soepel en evenwichtig kunt rijden.

BEKIJK WAT HEM ANDERS MAAKT

PERSONALISEER JOUW MUSTANG 

 

Getoond model is een GT

Ford Pass-app gekoppeld aan je Mustang Mach-1

ONTDEK DE SLIMME KANT

De FordPass-app verbindt je naadloos met je nieuwe Mustang, zodat je intelligent en intuïtief kunt blijven rijden. Je hebt op afstand toegang tot je sportwagen, waar je ook bent. Houd bij wat de laatste locatie is en vergrendel je sportwagen op afstand voor extra gemoedsrust. Realtime verkeersinformatie wordt rechtstreeks naar het navigatiesysteem van je auto gestuurd. Hierdoor kun je vertragingen vermijden. Meldingen over de staat van je auto worden rechtstreeks naar je telefoon gestuurd. Je bent meteen op de hoogte van eventuele problemen zodat ze snel kunnen worden opgelost.

Interieur en SYNC-scherm in je Mustang Mach-1

RIJ HANDS-FREE MET SYNC 3

Ford SYNC 3 helpt je verbonden te blijven. Je kunt je telefoon, muziek en navigatie bedienen met natuurlijke spraakopdrachten. Je kunt zelfs bestemmingen vanuit de FordPass-app op je smartphone rechtstreeks naar het SYNC 3-navigatiescherm sturen. Het systeem heeft een kleurentouchscreen van 8" dat met druk- en veegbewegingen intuïtief kan worden bediend. SYNC 3 kan ook verbinding maken met Apple CarPlay en Android Auto. Verder heb je met AppLink toegang tot je favoriete smartphone-apps.

ALLE MUSTANG UITVOERINGEN

Klik op onderstaande links voor meer informatie