NIEUWE FORD MUSTANG MACH 1

Beschikbaar in 2021

Maak kennis met de nieuwe standaard van Mustang-prestaties. Maak kennis met de nieuwe Ford Mustang Mach 1 limited edition. Het krachtigste en meest circuitgeschikte lid van de Ford Mustang-lijn in Europa.

Een formidabel prestatiearsenaal: de 5.0-liter V8-motor levert een kolossale 460 pk bij 7000 rpm en 569 Nm koppel bij 4600 rpm.

Aerodynamisch gevormd. Agressief gebeeldhouwd. Het kenmerkende limited edition-ontwerp spreekt voor zich. En boordevol geavanceerde functies en technologieën om het rijplezier te verbeteren: dit is een serieuze Mustang voor mensen die prestatie belangrijk vinden.

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 

Ford Mustang Mach 1 front close up on track

ONGEËVENAARDE FLEXIBILITEIT

Het nauwkeurig afgestemde chassis is gecombineerd met stijvere slingerstangen en voorvering voor een optimale besturing en stabiliteit.

De speciaal gekalibreerde elektrische stuurbekrachtiging (EPAS) zorgt voor een scherpere stuurresponsiviteit. 

ONMISKENBAAR EXTERIEUR

Elk detail van de nieuwe Mustang Mach 1 is ontworpen voor prestaties. Verbeteringen aan het aerodynamische ontwerp geven meer neerwaartse kracht dan andere Mustang-modellen. De nieuwe grille aan de voorzijde biedt verbeterde koeling voor optimale prestaties en een agressievere en opvallende verschijning op de weg.  Maak een keuze uit verschillende carrosseriekleuren, waaronder de exclusieve Mach 1 Fighter Jet Grey. De kenmerkende zij- en motorkapstrepen in Satin Black maken de racestijl van de auto compleet. En de keuze uit 19 inch lichtmetalen velgen in Tarnished Dark met exclusieve Michelin-banden zorgen voor een opvallend ontwerp en optimale prestatie.

Ford Mustang Mach 1 side view
Ford Mustang Mach 1 side view

ONGEËVENAARD ONTWERP

Gemaakt voor stijl, comfort en prestatie. Het Mustang Mach 1-interieur is voorzien van eersteklas leren sportstoelen met de kenmerkende Mach 1-accentstrepen, een uniek instrumentenpaneel met donkere effecten en fel afgewerkte accenten, een versnellingspook met een witte bal en een unieke Mach 1-badge in gelimiteerde oplage. De belangrijkste rijgegevens worden weergegeven op het digitale 12,3 inch instrumentenpaneel. Een hele reeks slimme ondersteuningstechnologieën werken samen om je rijervaring te verbeteren.

ONVERSLAANBAAR OP HET CIRCUIT 

De Mach 1 is dan wel heer en meester op de weg, maar met tal van prestatie-upgrades is dit een Ford Mustang die echt geboren is voor het circuit. De rembekrachtiger van de auto zorgt voor een snellere remrespons. Extra motor- en transmissieolie en achteraskoelers maken langdurige circuitsessies zonder prestatievermindering mogelijk. Een verbeterd luchtinductiesysteem verbetert de luchtstroom. De circuitmodus stelt de prestaties van de auto tot in de puntjes af voor optimale raceomstandigheden, door het motorvermogen, gaspedaal en de stuurrespons, evenals de instellingen voor tractie- en stabiliteitscontrole, aan te passen.

Ford Mustang Mach 1 side view
Ford Mustang Mach 1 engine graphic

PRESTATIES DIE JE NIET MAG MISSEN

De Mustang Mach 1 is verkrijgbaar als handgeschakelde transmissie met zes versnellingen of automatische transmissie met tien versnellingen en biedt uitstekende wendbaarheid, zowel op de circuit als daarbuiten. 

Een speciaal gekalibreerde 5,0-liter V8-motor levert een uitmuntende 460 pk bij 7000 rpm en 569 Nm koppel bij 4600 rpm.

Verbeteringen aan de vormgeving van het exterieur, zoals de uniek vervaardigde voorkant, zijpanelen en achterspoiler, verbeteren de aerodynamische efficiëntie. En met de instelbare rijmodi, waaronder Normal, Sport en Track, kun je je Mach 1-rij-instellingen naadloos aanpassen aan de omgeving.

Klik op onderstaande link voor meer informatie