NIEUWE FORD TRANSIT COURIER

Meer ruimte om je bedrijf te laten groeien.

De nieuwe Transit Courier is nog steeds compact maar is nu langer, breder en hoger. En hij is ook slimmer. Naast de ruimte voor twee europallets, hebben we hem naar een hoger niveau gebracht met geavanceerde connectiviteit, veiligheid en aandrijflijnen. 

Kies uit benzine, diesel of de 100% elektrische E-Transit Courier.

Voeg daar een nieuwe krachtige look met verbeterde capaciteiten aan toe, en je hebt de perfecte partner voor je grote plannen gevonden.

KIES JE AANDRIJFLIJN

Maak een keuze uit een reeks geavanceerde benzine- en dieselmotoren of ga voor volledig elektrisch (EV)

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Transit Courier rear ¾ loadspace

LAADRUIMTE

De nieuwe, ruimere Transit Courier is nog steeds compact. 

Met een laadlengte van 1,8 m en een breedte van 1,22 m tussen de wielkasten is er plaats voor twee europallets en een maximaal laadvermogen van 850 kgTransit Courier cargo and load capacity.  Een verhoogde dakhoogte van 1,25 m maakt het volume nog groter. De E-Transit Courier heeft zelfs 44 l toegankelijke opslagruimte extra in de frunk.

Transit Courier interior cabin

CONNECTIVITEIT

De Transit Courier beschikt over de nieuwste SYNC 4 met een 8 inch of 12 inch touchscreen en smartphone mirroringSYNC 4: Don’t drive while distracted.  Met ingebouwde modem voor verbeterde connectiviteit, realtime navigatie en draadloze updates. Met de modem zijn ook een reeks verbonden beveiligingsfuncties en functies voor de status van het voertuig mogelijk, zodat je geïnformeerd blijft en de controle behoudt.

Transit Courier interior

RIJERVARING

De Transit Courier zit vol met geavanceerde functies die je helpen je werkdag door te komen. Intelligente rijhulpsystemenDriver-assist features are supplemental 4, waaronder Adaptive Cruise Control met rijbaanassistent, Pre-Collision Assist, Intelligent Speed Assist en Rear Parking Aid, maken rijden, parkeren en werken eenvoudiger, slimmer en veiligerDriver-assist features are supplemental 4.

HET AANBOD

Met een ruime keuze uit verschillende series, motoren en opties, is er altijd een nieuwe Transit Courier voor jouw inzet.

E-Transit Courier

NIEUWE E-TRANSIT COURIER

Houd mij op de hoogte

Red Transit Courier

NIEUWE TRANSIT COURIER

Houd mij op de hoogte

Klik op onderstaande link voor meer informatie